Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Słuchajcie Missy podpowiedziała mi aby opisać na blogu historię jakiegoś psa na którego poszło dużo pieniędzy (na leczenie, hotelik itp.) aby pokazać ile pieniędzy jest potrzebnych aby uratować jednego psa.

Znacie może wątki jakiś psów gdzie jest dokładne rozliczenie ile co kosztowało?

Posted

Paulina ja właśnie czytam wątek Pixie, która wyleciała z 4 piętra i przez trzyg nikt nie udzielił bidnej pomocy, całej połamanej. Na nią to chyba dużo kasy poszło, może ta histiria by się nadawała, bo chwyta za serce .

Posted

Historia Pixie jest już opisana (bo to historia z moim skromnym udziałem ;) )... ale nie pomyślałam o dokładnym wyliczeniu tylko napisałam ogólnie, że potrzebowała operacji, leczenia...

Skoro o Pixie już jest to teraz niech będzie o innym psie, żeby się nie powtarzać.

Posted

To jest godne opisania..:placz:
[url]http://www.dogomania.pl/forum/f28/kiedys-byl-owczarkiem-141580/?highlight=grzywacz[/url]
ale nie widzę rozliczeń.Poszukam jeszcze jakiegoś gdzie są;)

Posted

A no to sorki :oops: właśnie doczytałam na stronce. Historia która proponuje Sonia rozdziera serce, może faktycznie to ją opisać.

Posted

Moon nie ma rozliczeń, zdaje się mają być na dniach ;)
Znam wątek, gdzie uzbietrano 6000 zł w trzy dni na operację, ale na koniec wyszła taka awantura o kasę co została, że nie nadaje się ten wątek do upublicznienia poza dogo :cool1:

Posted

Sluchajcie, dzisiaj już z 20 razy próbowałam zagłosować, wczoraj było wszystko OK, a dzisiaj mi ciągle piszą "podaj poprawny kod". W rozpaczy już ten kod powiększałam kilkukrotnie i ciągle to samo...

Posted

[quote name='Neris']Sluchajcie, dzisiaj już z 20 razy próbowałam zagłosować, wczoraj było wszystko OK, a dzisiaj mi ciągle piszą "podaj poprawny kod". W rozpaczy już ten kod powiększałam kilkukrotnie i ciągle to samo...[/quote]
to zatwierdź kod bez wpisywania i rób to tak długo aż wyjdzie czytelny. zwykle po kilku razach pojawia się czytelny.

właśnie utworzyłam 3 konta na wp. więc mogłam zagłosować 6 razy!:evil_lol:
później utworzę jeszcze kilka kont:cool3:
musimy się sprężyć bo mało czasu zostało.

Posted

[quote name='agaga21']to zatwierdź kod bez wpisywania i rób to tak długo aż wyjdzie czytelny. zwykle po kilku razach pojawia się czytelny.
[quote]

Ja tak robię, ale niestety mimo, ze pojawia się kod wyraźny jak byk i wpisuję go dokładnie tak jak powinnam - nadal pojawia mi sie napis "wpisz poprawny kod". Strasznie to wnerwiające. Ale ciągle próbuję....

Posted

a tu jest ładna historia psa wraz z rozliczeniem :)
Pies już w DS :multi:

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f85/ajaks-z-boguszyc-znalazl-dom-na-zawsze-dzieki-czarok-medarowi-138048/[/URL]