Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 87
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sunia na początku wrzesnia ma umowioną sterylkę :lol:
i mam nadzieję, ze udało się sunie ocalic na dobre, bo niby mloda, niby ładna, ale z taką opinią w schronisku nie wiem czy ktoś przypadkowo by ją adpotował :shake:.

Posted

Co jak co, ale grzbiecik na pewno nie był skołtuniony, a grzbieciku właśnie nie powinno się golić maszynką. ;)

No i włosy mają przecież za zadanie izolować przed gorącem, więc nie wiem skąd przekonanie, że psu latem w krótkich włosach lepiej. :eviltong:

Mam nadzieję tylko, że właścicielka tak sobie życzyła i nie była to inwencja twórcza fryzjera. :cool1:

Posted

jak Yuki pisala, ze jest znow w schronisku ruda spanielka , to sie troszké przerazilam, ze moze já Pani oddala :crazyeye: wiec dzis wysylalam smsa, co tam slychac no i dostalam odpowiedz, ze suni czasami sié zdazy pokazac zeby- ale sie uczá siebie wzajemnie, kota nie kocha, ale toleruje i generalnie jest kochana . No to mi troszké ulzylo:razz:

Posted

kurcze wyglada na mlodą? Bella nie kojarzysz ile jej dali lat?
mozna probowac z tymi zdjeciami zacząc ją oglaszac - bo spaniel to spaniel- podobne do siebie-ale w ogloszeniach trzeba pisac ze wydana będzie po sterylizacji

Posted

Hehe :cool3:. A tak na poważnie to może faktycznie poczekajmy do czwartku. Będę w schronisku to zobaczę czy jeszcze będzie, bo ona śliczniusia to może szybko pójdzie. Jeśli nie to wypytam się o nią , żeby mieć więcej informacji do ewentualnego wątku. Może jakiś spacer + zdjęcia się uda zrobić.

Posted

Molly a już ci wątku osobnego nie będziemy zakładać, podepniesz się pod koleżankę. Molly ma dziś sterylkę, poza tym jednak magia rasy robi swoje, ma takie 2 beznadziejne zdjęcia- w opisie , ze dzieci nie lubi a i tak są zainteresowani nią. CHyba Pani podjedzie po nią z Wa-wy-ale zobaczmy pożyjemy, jak coś to jest jeszcze drugi dom nią zainteresowany.

• 2 weeks later...