Poker Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Fajna, przynajmniej nie jest jej gorąco i miło ją widzieć na salonach:evil_lol: Quote
GoskaGoska Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 sunia na początku wrzesnia ma umowioną sterylkę :lol: i mam nadzieję, ze udało się sunie ocalic na dobre, bo niby mloda, niby ładna, ale z taką opinią w schronisku nie wiem czy ktoś przypadkowo by ją adpotował :shake:. Quote
emilia2280 Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 No trzymam kciuki. Ja swojej nie oddalam, ale niestety nie wszyscy biorą ps ana dobre i na zle. Oby tym razem. Quote
Asia & Ginger Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 http://images47.fotosik.pl/176/a093a063b32f27b6med.jpg Ojej jaki łysolek... A taka był ładna, szkoda, że trafiła do pseudofryzjera... :mad: Teraz Pańcia może mieć problem z pielęgnacją szaty. :roll: Ale najważniejsze, że domek ma. :p Quote
monika083 Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 tak tez wyglada suuuper:loveu: moze ona byla tak skoltucona,ze poprostu lepiej bylo ja tak krociutko obciachac. Quote
GoskaGoska Posted August 13, 2009 Author Posted August 13, 2009 skoltuniona byla, bo juz jej sié odparzenia zaczęły - wlaśnie muszę maila napisać co u suni? A najwazniejsze zeby się Pani podobała no i przy upałach jak znalazł:p Quote
Asia & Ginger Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Co jak co, ale grzbiecik na pewno nie był skołtuniony, a grzbieciku właśnie nie powinno się golić maszynką. ;) No i włosy mają przecież za zadanie izolować przed gorącem, więc nie wiem skąd przekonanie, że psu latem w krótkich włosach lepiej. :eviltong: Mam nadzieję tylko, że właścicielka tak sobie życzyła i nie była to inwencja twórcza fryzjera. :cool1: Quote
GoskaGoska Posted August 17, 2009 Author Posted August 17, 2009 jak Yuki pisala, ze jest znow w schronisku ruda spanielka , to sie troszké przerazilam, ze moze já Pani oddala :crazyeye: wiec dzis wysylalam smsa, co tam slychac no i dostalam odpowiedz, ze suni czasami sié zdazy pokazac zeby- ale sie uczá siebie wzajemnie, kota nie kocha, ale toleruje i generalnie jest kochana . No to mi troszké ulzylo:razz: Quote
yuki Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Bez obaw to nie ta sama, bo ta nasza charakterna co do domku trafiła nowego jest ogolona , a ta nie :) Quote
Bella1 Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Jest rzeczywiście nowa spanielka oddana przez właściciela :shake: podobno nie lubi dzieci na już do zabrania Quote
GoskaGoska Posted August 17, 2009 Author Posted August 17, 2009 oj ci ludzie :shake: a w jakim jest wieku? nie masz wiecej zdjec zeby jej ogloszenie porobic? co nie byc smutna - jak z domu za kraty Quote
xmartix Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 tylko za kratami mam ją na zdjęciach i tylko głowę widać, nic o niej nie wiem, Yuki może się wypytasz w schronie co? Quote
GoskaGoska Posted August 17, 2009 Author Posted August 17, 2009 kurcze wyglada na mlodą? Bella nie kojarzysz ile jej dali lat? mozna probowac z tymi zdjeciami zacząc ją oglaszac - bo spaniel to spaniel- podobne do siebie-ale w ogloszeniach trzeba pisac ze wydana będzie po sterylizacji Quote
GoskaGoska Posted August 17, 2009 Author Posted August 17, 2009 oj to gowniara :cool3: dziéki to zaraz jej zrobié ogloszenia chociaz juz 1 dogomance wysylalam sunié, bo ma domek dla spaniela zlotego. Quote
GoskaGoska Posted August 17, 2009 Author Posted August 17, 2009 to tą nową nazwalam Molly - zrobilam jej gumtree wroclaw i dalam do xmatix nr więc nie bądz Marta zdziwiona jak się ktos o Molly bedzie pytac :evil_lol: http://wroclaw.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczeni-ta-Do-adopcji-sunia-spanielka-W0QQAdIdZ149396467 Quote
GoskaGoska Posted August 17, 2009 Author Posted August 17, 2009 no jak masz ochotę to rob:cool3: chociaz mysle, ze ona raz dwa domek znajdzie Quote
yuki Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Hehe :cool3:. A tak na poważnie to może faktycznie poczekajmy do czwartku. Będę w schronisku to zobaczę czy jeszcze będzie, bo ona śliczniusia to może szybko pójdzie. Jeśli nie to wypytam się o nią , żeby mieć więcej informacji do ewentualnego wątku. Może jakiś spacer + zdjęcia się uda zrobić. Quote
GoskaGoska Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 Molly a już ci wątku osobnego nie będziemy zakładać, podepniesz się pod koleżankę. Molly ma dziś sterylkę, poza tym jednak magia rasy robi swoje, ma takie 2 beznadziejne zdjęcia- w opisie , ze dzieci nie lubi a i tak są zainteresowani nią. CHyba Pani podjedzie po nią z Wa-wy-ale zobaczmy pożyjemy, jak coś to jest jeszcze drugi dom nią zainteresowany. Quote
GoskaGoska Posted September 2, 2009 Author Posted September 2, 2009 Molly za TM po tej nieszczęsnej sterylce :placz: Ale mam zdjęcia z nowego domku naszej agresorki- wycieczka do Szklarskiej i pożniej padnięta w domu Quote
monika083 Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Gosia jak to Molly za TM ???? boziu co to ostatnio sie dzieje...:shake: Quote
Asia & Ginger Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Jak to po sterylce? Co się stało? :placz: :placz: :placz: Molly :-( [*] [*] [*] Quote
Recommended Posts