yuki Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Jeszcze na : http://http://www.kupsprzedaj.pl/showAdvert3326674.html http://wroclaw.olx.pl/cudowna-spanielka-dla-odpowiedzialnego-domku-iid-38618278 Quote
yuki Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Coś na innych stronach mi nie idzie :) w ogóle to już się pogubiłam we wszystkich hasłach, mailach i telefonach :evil_lol:, a myślicie , że można by ją kiedyś na spacerek wyciągnąć ? Quote
GoskaGoska Posted July 30, 2009 Author Posted July 30, 2009 yuki maila zawsze podawaj do siebie - najwyzej potem do ktorej z nas wyślesz jego treść i do kogo odpisac, hasla i loginy na portale najlepiej zawsze dawaj takie same. ;) Quote
yuki Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Staram się tak właśnie, tylko wczoraj coś zamieszałam i w dodatku myślałam , ze takie ogłoszenie jest dodawane od razu a okazało się , że nie,trezba trochę odczekaż , a ja się durna denerwowałam :lol: ale już wszystko ok. Tylko żeby ktoś wziął tą złośnice niegrzeczną . Quote
GoskaGoska Posted July 30, 2009 Author Posted July 30, 2009 tu jest portal gdzie nie trzeba się logowac, ale mozna wgrac 1 zdjęcie - więc najlepiej wybrac najładniejsze :p Adopcja psa. Ogłoszenia: psy do adopcji, szukam psa, oddam psa Quote
yuki Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 A gdzie ją wrzucić na cockery czy na bliżej nieokreśloną rasę(nie ma rodowodu):)?? sorry , ze zadaję takie pytania, ale nie chcę żeby potem coś wyszło źle :roll: Quote
GoskaGoska Posted July 30, 2009 Author Posted July 30, 2009 jak cos moze ją dac jako spaniela - ale np piszesz w tytule np w typie spaniela, nikt jej przecież nie oglasza jak psa z rodowodem Quote
yuki Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Tak tylko chciałam dla pewności się zapytać , proszę: http://http://www.adopcjapsa.pl/adopcja-psa-pies-szuka-domu,ogloszenie,6194,Lw==.html Quote
GoskaGoska Posted July 30, 2009 Author Posted July 30, 2009 super yuki :p tu tez mozna bez logowania , ale przyjedzie do aktywacji mail co trzeba potwierdzic : http://ogloszenia.yellowpages.pl/Zwierzeta/psy_i_koty.html CentrumOfert.pl - Darmowe Ogłoszenia - Drobne Neeon.pl | Darmowe ogłoszenia | Motoryzacyjne | Praca | Nieruchomości tak tylko Ci wysyłam jak byś czas miała Quote
yuki Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Matko nie miałam pojęcia ile jest takich stron :crazyeye: i jeszcze mi jakieś xmatrix podesłała wczoraj :) . Coś pokombunuję, ale na razie muszę popracować bo mnie zwolnią :roll:, znajdę chwilkę to coś porobię. Quote
GoskaGoska Posted August 1, 2009 Author Posted August 1, 2009 :shake::shake::shake: i z allegro znikł jeden obserwator Quote
GoskaGoska Posted August 5, 2009 Author Posted August 5, 2009 Spanielka będzie miała odwiedziny - Pani w sob lub w niedziele ma do niej przyjechać, bo jest nią zainteresowana no i Pani z Wrocławia - mam nadzieję, ze sunia jeszcze jest. Pani nie ma dzieci, jeżdzi dużo rowerem to się moze sunia wyszaleje, i nie będzie ząbków pokazywac:roll: tylko, ze nawet to Pani ją może zabrać 20sieprnia, bo u Pani jest kot mamy, bo mama wyjechała i dopiero 20 zabiera kociaka Quote
Asia & Ginger Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 GoskaGoska napisał(a):Spanielka będzie miała odwiedziny - Pani w sob lub w niedziele ma do niej przyjechać, bo jest nią zainteresowana no i Pani z Wrocławia - mam nadzieję, ze sunia jeszcze jest. Pani nie ma dzieci, jeżdzi dużo rowerem to się moze sunia wyszaleje, i nie będzie ząbków pokazywac:roll: tylko, ze nawet to Pani ją może zabrać 20sieprnia, bo u Pani jest kot mamy, bo mam wyjechała i dopiero 20 zabiera kociaka Mam nadzieję, że wizyta wyjdzie pomyślnie. :kciuki: :kciuki: A 2 tygodnie szybko zlecą. ;) Quote
GoskaGoska Posted August 6, 2009 Author Posted August 6, 2009 nastąpił nieoczekiwany zwrot wydarzen Pani wczoraj do mnie dzwoniła , ze nie wytrzymała i pojechała po nią. W schronisku bardzo ją odradzali :( generalnie 1 dzien sunia super - wogole nie pokazała ząbkow, kot ją nieinteresował, zas z innymi psami chętnie się bawiała. Ok o 21 Pani dzwoniła ze ma mały problem, ale nie z jej agresją tylko sunia nie chce zostawać sama - jak się zamyka drzwi to bardzo szczeka. No nic zobaczymy co będzie dalej :roll: trzeba trzymać kciuki. Bo generalnie jesli trafi do schroniska - to trzeba będzie ją wyciągac, jesli by Pani jednak ją oddała Quote
fiorsteinbock Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Trzymam kciuki za Spanielke! Moj brat mial spanielke, zadziora przeokrutna nie uznajaca swietosci. Bez roznicy czy czlowiek czy inny pies, nie pozwalala sobie na zarty :cool3: Ale w swoich wlascicielach zakochana po uszy i dozgonnie oddana! Nigdy nie widzialam takiego sposobu tulenia sie psa do czlowieka...rozczulala nas wszystkich...i do tego miala dluuugie rzesy, ktorymi zalotnie trzepotala! Quote
Poker Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 a po co pani ja wieczorem samą zostawia? Wiadomo,że ona się może bać w nowym miejscu i woła szczekaniem. Quote
GoskaGoska Posted August 6, 2009 Author Posted August 6, 2009 chyba chciala sprawdzic jak reaguje:roll: - bo ta Pani chodzi do pracy, wysyłałam smsa z zapytaniem, to moze się dowiem czegoś. w kazdy razie mowila ze przeciez to pierwsze chwile itd i to co wiem to przekazałam. Pani się pytała czy moze dac jej ewentualnie jakies tab nim przywyknie. Juz sama nie wiem, ale jak się dowiem czegoś to napiszę Quote
GoskaGoska Posted August 6, 2009 Author Posted August 6, 2009 Juz rozmawiałam z Panią - jak wychodziala do pracy to ją miską z jedzeniem zajęła. Pozniej kolezanka ją wyprowadzała - i sunia troszkę poszczekała , ale po paru minutach się uspokoila. Sunia wogole od wczoraj do dzis popoludnia wogole nie susiała, dopiero popoludni się odprężyła i siusiała przez 5 min :lol:. Był tez już u fryzjera - gdzie została wykąpana i obcięta. Ponoc już w paru miejscach zaczęły jej się odparzenia robić, wyczyszczono jej uszy itd itd. Generalnie Pani fryzjerka była uprzedzona, zeby robić w kagancu, ale sunia była przełagodna i dawała przy sobie wszytsko robić. Jak narazie Pani mówi, ze jak narazie nawet cienia agresji w niej nie widz, wrecz jest spokojniejsza od poprzedniej suni. Oczywiście sunia się moze jeszcze rozkręcić, bo narazie jest w szoku, ale jak narazie jest ok wszytsko. Mam dostac foty :loveu: Quote
Asia & Ginger Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 GoskaGoska napisał(a):Juz rozmawiałam z Panią - jak wychodziala do pracy to ją miską z jedzeniem zajęła. Pozniej kolezanka ją wyprowadzała - i sunia troszkę poszczekała , ale po paru minutach się uspokoila. Sunia wogole od wczoraj do dzis popoludnia wogole nie susiała, dopiero popoludni się odprężyła i siusiała przez 5 min :lol:. Był tez już u fryzjera - gdzie została wykąpana i obcięta. Ponoc już w paru miejscach zaczęły jej się odparzenia robić, wyczyszczona jej uszy itd itd. Generalnie Pani fryzjerka była uprzedzona, zeby robić robić wszytsko w kagancu, ale sunia była przełagodna i dawała przy sobie wszytsko robić. Jak narazie Pani mówi, ze jak narazie nawet cienia agresji w niej nie widz, wrecz jest spokojniejsza od poprzedniej suni. Oczywiście sunia się moze jeszcze rozkręcić, bo narazie jest w szoku, ale jak narazie jest ok wszytsko. Mam dostac foty :loveu: :multi: :multi: :multi: Oby tak dalej. :kciuki: :kciuki: Quote
Poker Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 to świetne wiadomości :multi: i niech tak zostanie :evil_lol: Quote
GoskaGoska Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 dostałam zdjęcia suni - nie poznacie jej po tym fryzjerze - nic jej nie zostało z lwiej grzywy:evil_lol: a i sunia teraz jest Tequila Quote
Recommended Posts