Asia & Ginger Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 [quote name='GoskaGoska']dostala zapaści O rany, biedna sunieczka. :placz: Pani na pewno bardzo to przeżywa... :-( Trzeba by zmienić tytuł wątku. Quote
yuki Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 [quote name='Asia & Ginger']O rany, biedna sunieczka. :placz: Pani na pewno bardzo to przeżywa... :-( Trzeba by zmienić tytuł wątku. Ale to umarła suńka ze schroniska, nie ta ogolona. Quote
Asia & Ginger Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 yuki napisał(a):Ale to umarła suńka ze schroniska, nie ta ogolona. O rany, dziewczyny, ale mnie nastraszyłyście! :-? W każdym razie tej drugiej sunieczki też bardzo szkoda, była przecież jeszcze taka młodziutka... :-( Quote
GoskaGoska Posted September 3, 2009 Author Posted September 3, 2009 tak dokladnie Pani adpotowala agresorkę i jej są foty z wycieczki, a w miedzy czasie znalazla sie inna sunie, ktorą oddal wlasciciel- i tez miala jechac do nowego domku - ale ona nie przezyla. Ponoc w schronisku jest kolejna zlota sunia spaniel Quote
Asia & Ginger Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 GoskaGoska napisał(a):Ponoc w schronisku jest kolejna zlota sunia spaniel Trzeba by się czegoś o niej dowiedzieć. :roll: Quote
yuki Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Uda mi się w nd pójść to się coś o nią wypytam , jest na boksach,w szczeniakarni czy izoltace ? Wybiera się ktoś może jeszcze :p ? Quote
GoskaGoska Posted September 4, 2009 Author Posted September 4, 2009 nie ma pojécia - ale pewnie na A :roll:. Tylko zapisz jej datę przyjęcia , zeby było wiadomo czy juz po kwarantannie Quote
yuki Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Ok, zapiszę , zrobię może jakieś zdjęcie. Z boksu na pewno nie uda się jej wyciągnąć :shake: Quote
xmartix Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 trzeba próbować wyciągać na pewno utrudnieniem jest to że kolejny pielęgniarz jest na urlopie i inni mają więcej pracy co wiąże się z marudzeniem przy wyciąganiu psów z boksów Quote
yuki Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Próbować mogę , ale jak ostatnio wyciągnęłam z boksu "skołtunioną kupkę nieszczęścia", to pani Gosia kręciła nosem , że to się odwraca przeciwko psu. Ale może Pan Wiktor pomoże.. Quote
yuki Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Przechodziłyśmy z Figą parę razy między boksami i nie ma nigdzie żadnej spanielki, może już ktoś ją adoptował. Quote
Recommended Posts