Donka5 Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Skryteczek dla mnie jest i będzię wyjątkowy:loveu:.Jest moim pierwszym podopiecznym.Jestem z niego DUMNA jak nabiera wiary w siebie i ludzi;) Quote
NusiaiJa Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 jakie on ma fajne białe paznochetki (chyba tak jak u ludzi się je nazywa) i chyba ale nie jestem pewna końcówke ogonka:p Quote
Donka5 Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Dziękuję bardzo w imieniu Skryteczka za prezenty: smakołyki,zabawki... od cioci Agatki:loveu: Quote
agata51 Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 [quote name='ZUZANNA11']:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Szok! Boże, to nie ten sam pies! Oddawać nam naszego Skrytka! Domki teraz będą się o niego bić![/quote] Gest Kozakiewicza chciałoby się pokazać :eviltong: A smakołyki i zabawki dla wszystkich donkowych piesków są. Nie będziemy wychowywać Skrytka na egoistę paskudę! Pieseczku, cudny jesteś! A Agnieszkę za zdjęcia ukochać trzeba :loveu: Ja chyba na głowę upadłam - gacopyrka wielkoucha krzywonogiego (jak to będzie po łacinie? - jutro sprawdzę), w dodatku w wersji mini, pokochałam. Ja, wielbicielka wielkopiesów! Co to dogo ze mną zrobiło! Jak usłyszycie, że biorę na DT pekińczyka albo yorka, to taki kaftanik pooperacyjny dla mnie zmówcie, XXXL - tyle, że z baaaaaaaardoo długimi rękawkami, co to zamiast mankietów troczki mają. Quote
ocelot Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Agato:loveu::loveu::loveu: Nie znałam preferencji co do wielkopiesów:):):):) Quote
Tymonka Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Nie martw się Agatko , chyba nie ma osoby co widziała Skrytusia i nie pokochała odrazu :evil_lol: Quote
coronaaj Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 [quote name='Donka5']Skryteczek dla mnie jest i będzię wyjątkowy:loveu:.Jest moim pierwszym podopiecznym.Jestem z niego DUMNA jak nabiera wiary w siebie i ludzi;)[/quote] :loveu:Prawdziwa metamorfoza, nie poznalam Skrytka, przecudny, oj domek powinien znalesc sie szybko :-o:-o Quote
__Lara Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Pojawił mi się mail z gumtree od jednej osoby: "witam a w jaiej miejscowosci sie pies znajduje?czy pies est za darmo?brudzi w domu?" Przekierowałam na namiary podane w ogłoszeniu ;) Quote
Basia1968 Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 [IMG]http://img203.imageshack.us/img203/4454/img2922j.jpg[/IMG] NO NIE WYTRZYMAM!!!! ŚLICZNOŚCI!!!!!!:loveu::loveu: CZY PODMIENIŁYŚCIE PIESA:mad::evil_lol::evil_lol: UCHOLECZKUUUUUU ŚLICZNYYYYY:loveu::loveu: Quote
ocelot Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Pójdę o krok dalej:loveu::loveu::loveu: Nie ma chyba osoby, która by się w nim nie zakochała nawet patrząc na zdjęcia:loveu: Quote
Tymonka Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 [quote name='ocelot']Pójdę o krok dalej:loveu::loveu::loveu: Nie ma chyba osoby, która by się w nim nie zakochała nawet patrząc na zdjęcia:loveu:[/QUOTE] Zgadzam się !!:evil_lol: Quote
Selenga Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Skoro jest taki ładny i już się nie boi, a z dawnego Skrytka tylko cudne uszyska zostały, to powinien się chyba inaczej nazywać - na przykład Plekotus (od łacińskiego [I]Plecotus[/I] [I]auritus[/I] czyli gacek wielkouch) ;) Quote
asik007 Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Piękny jest i najkochańszy i prześmieszny. Quote
asik007 Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Przed chwilą dzwoniła do mnie przesympatyczna Pani i jest zainteresowana naszym Skryteczkiem. Quote
ocelot Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 [quote name='asik007']Przed chwilą dzwoniła do mnie przesympatyczna Pani i jest zainteresowana naszym Skryteczkiem.[/quote] Pisz więcej:) Quote
asik007 Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 [quote name='ocelot']Pisz więcej:)[/quote] No wiem, że nie jestem za bardzo wylewna ale Pani czyta teraz wątek i mamy się zdzwonić wieczorem. A czytania trochę jest. No i jak pani dobrnie do końca, to może się zaloguje i sama coś napiszę. Fajnie by było. Zapraszamy :lol:. Quote
ocelot Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Tajemnicza na pewno:):):) No to czekamy na Panią:) I zapraszamy:) Quote
Watas Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Wygląda na to, że to właśnie ja i mój chłopak będziemy odpowiedzialni z Skrytka już niebawem. Nasza ukochana psinka, Żaba, opuściła nas niedawno i akurat szukaliśmy pieska, który pomógłby nam wypełnić powstałą pustkę i zajął miejsce w kącie łóżka. Smutna historia Skrytka, jego zdjęcia, a na nich ta wciąż ufna mordka między uszkami jak u nietoperza sprawiły iż nabraliśmy przekonania, że to właśnie u nas, w naszym domu, Skrytek znajdzie swoje miejsce. Patrząc na listę postów w tym temacie, widzę wyraźnie jak wiele osób jest zainteresowanych losem tego małego nieszczęśnika. Obiecuję więc co jakiś czas uzupełniać na tym forum jego historię, od tej pory pisaną już w jasnych barwach. Pozdrawiam Patrycja Quote
ocelot Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Witamy na wątku Skryteczka:loveu::loveu::loveu: Quote
Lidan Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 [quote name='Watas']Wygląda na to, że to właśnie ja i mój chłopak będziemy odpowiedzialni z Skrytka już niebawem. [/QUOTE] :multi: Byłoby cudownie gdyby mały znalazł się wreszcie w swoim domku :kciuki: Quote
asik007 Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Witam i ja. A nie mówiłam, że Pani się odezwie. Quote
__Lara Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Witamy witamy! :lol: A gdzie Państwo znaleźli ogłoszenie Skrytka? na jakiej stronie ogłoszeniowej? ciekawi mnie to ;) Quote
Watas Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Na stronie morusek.pl. Zupełnym przypadkiem trafiliśmy na Skrytka, ale urzekł nas od razu. :) Quote
agata51 Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 O matko, Skrytek do domku jedzie? :multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts