anka&autystyk Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 jedzenie dla mnie. siedzę 3 tyg sama w domu. przyjedzie do Was cień człowieka z nibypsem :P Quote
olekg89 Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 szczoteczka do zębów i pasta.Szampon ,żel pod prysznic. Quote
Unbelievable Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Książeczka zdrowia psa, fakt, przyda się, chyba swojej zacznę szukać bo ostatnio potrzebowałam i nigdzie nie było :evil_lol::evil_lol: Quote
rose Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 olekg89 napisał(a):szczoteczka do zębów i pasta.Szampon ,żel pod prysznic. o tym już pisałam pod nazwą "coś do mycia":evil_lol: Quote
olekg89 Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Muszę mieć świeży oddech ,żeby się namiętnie całować z Anią :loveu::lol: Quote
rose Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 olekg89 napisał(a):Muszę mieć świeży oddech ,żeby się namiętnie całować z Anią :loveu::lol: oo tak:loveu: dog193 napisał(a):No i coś na komary. komarowi to sie gitara przywali i sie zamknie:diabloti: Quote
komar Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 krate VIP-ów:D grill:P osprzęt do wchodzenia na śleże o 4 nad ranem:diabloti: Quote
rose Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 komar napisał(a):krate VIP-ów:D grill:P osprzęt do wchodzenia na śleże o 4 nad ranem:diabloti: a w Sylwestra mieliśmy jakiś osprzęt? bo jakoś nie zauważyłam:D Quote
olekg89 Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Jest ognisko to po co grill??:cool3: Własnie komar jadąc do Suli musisz wstąpić do biedrony i z 5krat vipów kupić:evil_lol:Przykro mi ,ale anka i aśka nie utachają tyle z sobótki:cool3: Quote
polciuaa Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 A ja tak całkiem z innej beczki : Olek,to Ty mnie zaprosiłeś do kumpli na nk? bo jakiś Aleksander mnie zaprosił i tak się zastanawiam kto to.:razz::evil_lol: Quote
rose Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 olekg89 napisał(a):Jest ognisko to po co grill??:cool3: Własnie komar jadąc do Suli musisz wstąpić do biedrony i z 5krat vipów kupić:evil_lol:Przykro mi ,ale anka i aśka nie utachają tyle z sobótki:cool3: byś mógł nam pomóc:eviltong: nasz Ty mężczyzno:eviltong: Quote
Asia & Ginger Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 rose napisał(a):a w Sylwestra mieliśmy jakiś osprzęt? bo jakoś nie zauważyłam:D Tak, jedną latarkę na czoło. :lol: olekg89 napisał(a):Jest ognisko to po co grill??:cool3: Własnie komar jadąc do Suli musisz wstąpić do biedrony i z 5krat vipów kupić:evil_lol:Przykro mi ,ale anka i aśka nie utachają tyle z sobótki:cool3: To aż tyle zamierzamy wypić? :-o rose napisał(a):byś mógł nam pomóc:eviltong: nasz Ty mężczyzno:eviltong: No nie? A nie się wyręcza kruchymi kobietkami. :mad: Quote
rose Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 Asia zrobiłam wyliczankę i wypadło na Ciebie:eviltong: czyli.. to Ty opróżniasz swoja walizkę i z nią idziemy na zakupy:diabloti: Quote
basiapron Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 dogomanka_ napisał(a):A ja tak całkiem z innej beczki : Olek,to Ty mnie zaprosiłeś do kumpli na nk? bo jakiś Aleksander mnie zaprosił i tak się zastanawiam kto to.:razz::evil_lol: tak, to on!! możesz teraz na niego Bukę nasłać jak coś:) Quote
Rinuś Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 [quote name='olekg89']Bluzy ze 3 spodnie 3 koszulki z 10 majtki skarpety klapki ręczniki strój kąpielowy łyżeczki(bo była 1 w domku) miska na zupke chińską pieniądze:cool3: ksiązeczke szczepień psa i wsio co mi wpadło na myśl Tego po jednej parze :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
olekg89 Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Aniu ja mam chore kolanko nie moge dzwigać:evil_lol: No 5 to przesada ,ale 4 kraty zejdą nam na pewno:evil_lol: Quote
polciuaa Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 basiapron napisał(a):jak się dogomanka napije to i ja:evil_lol:może, przemyśle to:) stawiasz ultimatum?:diabloti: olekg89 napisał(a)::multi::multi::multi:Jestem popularny:multi: dlaczego tak uważasz? :eviltong: Quote
rose Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 olekg89 napisał(a):Aniu ja mam chore kolanko nie moge dzwigać:evil_lol: No 5 to przesada ,ale 4 kraty zejdą nam na pewno:evil_lol: to będziesz ciągnął, walizkę Asi:evil_lol: Quote
rose Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 Olek mojej bluzki nie zapomnij:eviltong: która mi ukradłeś po upojnej sylwestrowej nocy:evil_lol: Quote
olekg89 Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Rinuś-to jest oczywiste ,że przynajmniej tyle ile trwa zlot:cool3: Quote
Recommended Posts