rose Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 Estera napisał(a):Anka bo nikt nam nic już nie pożyczy! :mad: a po co ma nam ktoś coś pożyczać, przecież nie będziemy robić sobie jedzenia tylko chodzić do innych na gotowe:diabloti: VIPy jesteśmy musimy mieć jakieś przywileje:evil_lol: Quote
polciuaa Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Ja jak mi się zmieści śpiwór to też sobie wezme,mam złe wspomnienia co do tego typu domków i pościeli w nich.:evil_lol: Co do garów to ja raczej nie zamierzam brac.;:razz: Quote
olekg89 Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Nawalone będziecie to nawet kupy pod kołdrą nie zauważycie:lol: Quote
polciuaa Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Olek-mów za siebie.:evil_lol: Ja pić nie zamierzam..no..moze troche.:diabloti: Quote
basiapron Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 dogomanka_ napisał(a):Olek-mów za siebie.:evil_lol: Ja pić nie zamierzam..no..moze troche.:diabloti: jak się dogomanka napije to i ja:evil_lol:może, przemyśle to:) Quote
gops Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 olekg89 napisał(a):Skoro nie piszesz to nie możesz ociekać zajebistością.Przykro mi.... nie piszesz? :lol: ja tez nie pije tzn nie tak zeby rzygac i spac pod stolem ;) nas abstynentow jest wielu , nas nie pokonacie :evil_lol: Quote
olekg89 Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Skoro nie piszesz to nie możesz ociekać zajebistością.Przykro mi.... Quote
dog193 Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 gops napisał(a):nie piszesz? :lol: ja tez nie pije tzn nie tak zeby rzygac i spac pod stolem ;) nas abstynentow jest wielu , nas nie pokonacie :evil_lol: Pokonacie? A to będzie pojedynek między pijącymi i abstynetami? ;) Quote
gops Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 dog193 napisał(a):Pokonacie? A to będzie pojedynek między pijącymi i abstynetami? ;) o bosze to bylo ironicznie napisane w sensie ,ze nie pije tak samo duzo osob wiec bedzie fajnie dla akzdego , tego pijacego i tego nie a pozatym nie slyszalas tej piosenki "jest nas wielu, nas nie pokonacie" , dobra nie wazne :eviltong::lol: Quote
dog193 Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Przecież żartowałam :lol: A piosenki nie słyszałam ;) Quote
gops Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 dog193 napisał(a):Przecież żartowałam :lol: A piosenki nie słyszałam ;) zawsze mam rokmine czy ktos zartuje czy nie bo nie chce byc nie mila czy cos :lol: a piosenka taka sobie :evil_lol: Quote
olekg89 Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Dog193-a ja mam w telefonie fotke specjalnie dla ciebie:cool3::evil_lol: Quote
Unbelievable Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 gops napisał(a):nie piszesz? :lol: ja tez nie pije tzn nie tak zeby rzygac i spac pod stolem ;) nas abstynentow jest wielu , nas nie pokonacie :evil_lol: bueheheh, przecież abstynent to ktoś kto ZUPEŁNIE nie pije alkoholu :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
dog193 Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Hmm domyslam sie co na niej moze byc ;) Juz jestem przyzwyczajona, że mi pokazują fotki np z bicia królików - norma ;) Żarty o pasztetach też już oklepane ;) Chyba, że to nie o to chodzi ;) Quote
gops Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Unbelievable napisał(a):bueheheh, przecież abstynent to ktoś kto ZUPEŁNIE nie pije alkoholu :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: toc wiem , nie pisze slow ktorych znaczenia nie znam:eviltong: :evil_lol: mozliwe ,ze zle zlozylam zdanie i nie kazdy je odebral jak mial ;) a znam wiele osob ktore wogole nie pija :cool3: Quote
Unbelievable Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 gops napisał(a):toc wiem , nie pisze slow ktorych znaczenia nie znam:eviltong: :evil_lol: mozliwe ,ze zle zlozylam zdanie i nie kazdy je odebral jak mial ;) a znam wiele osob ktore wogole nie pija :cool3: nie nie, w zdaniu wcześniej napisałaś że pijesz, a później NAS abstynentów :evil_lol: Quote
gops Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Unbelievable napisał(a):nie nie, w zdaniu wcześniej napisałaś że pijesz, a później NAS abstynentów :evil_lol: no wlasnie. teraz przeczytalam to 3 razy , bo nie kumalam o co sie czepiasz :lol: teraz juz wiem masz racje, zle napisalam. moglam napisac bez tego NAS :evil_lol: Quote
Marta_Ares Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 widze ze na prawde nie macie juz chyba co robic:lol: to ta pogoda tak działa?? ciekawe jaka na zlocie bedziemy mieli Quote
dog193 Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 A właśnie - czy przypadkiem w tamtych rejonach nie było powodzi? Quote
olekg89 Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Dog193-fotka głowy królika:cool3:A potem Czarej jedzący tą głowe:evil_lol::lol: Quote
rose Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 dog193 napisał(a):A właśnie - czy przypadkiem w tamtych rejonach nie było powodzi? Wrocław trochę zalało, ale jak to w Sulistrowicach jest to nie mam pojęcia.. zamawia ktoś kolczyki, bo zaraz będę robić?:eviltong: Quote
olekg89 Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Zalało nie znaczy ,że jest 2m wody i do domków pływa się kajakami:lol: Quote
dog193 Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 olekg89 napisał(a):Dog193-fotka głowy królika:cool3:A potem Czarej jedzący tą głowe:evil_lol::lol: Super :p Czyli szłam dobrym tropem ;) Quote
basiapron Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 olekg89 napisał(a):Zalało nie znaczy ,że jest 2m wody i do domków pływa się kajakami:lol: to kajaki też trzeba brać??:eviltong: Quote
Recommended Posts