Karilka Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Latem przy 2 - 3 psach 8,5 litra schodzi. Mówie o PSACH nie o szczurach 10kg.:roll: Quote
Marta_Ares Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 mnie prosze juz oficjalnie zapisać na pokój:lol: jesli jeszcze są wolne.... Przeleje kasę później jak wróce do domu;) Jadą ja+ osoba + 2 psy, z Kowala:eviltong: Quote
Kasia&Rika Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Marta_Ares napisał(a):mnie prosze juz oficjalnie zapisać na pokój:lol: jesli jeszcze są wolne.... Przeleje kasę później jak wróce do domu;) Jadą ja+ osoba + 2 psy, z Kowala:eviltong: :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Karilka Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Tinka, to tamten banner był lepszy:evil_lol:. Choć przyznam, ze mam sznaucerka, który ze swoją chorobą psychiczną idealnie spełnia sie w IPO hahahah. Waży 7,5 i jego nie licze jako psa:diabloti:. Quote
Unbelievable Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Karilka napisał(a):Latem przy 2 - 3 psach 8,5 litra schodzi. Mówie o PSACH nie o szczurach 10kg.:roll: mój waży 7,5 :diabloti: Quote
Mysia_ Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Unbelievable napisał(a):mojemu 0,5 l starcza na dwa/trzy dni :diabloti: taki pijok? :crazyeye: :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Unbelievable Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Mysia_ napisał(a):taki pijok? :crazyeye: :diabloti::diabloti::diabloti: piwa pije wiecej :diabloti::diabloti: karilka, nie rozumiem :hmmmm: w ogóle nie pojmuję tego co napisałaś, szcególnie tego o bannerze, oprócz tego że twój sznaucer to nie pies :evil_lol: Quote
Mysia_ Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Unbelievable napisał(a):piwa pije wiecej :diabloti::diabloti: wiesz dla mnie 0,5 litra brzmi jednoznacznie :lol: i bynajmniej nie chodzi mi o 0,5 litra piwa :eviltong::eviltong::eviltong: :diabloti: Quote
basiapron Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 napisałabym ile dni zostało,ale się zgubiłam yyy 16??? Quote
rose Posted July 3, 2009 Author Posted July 3, 2009 Buziaczki misiaczki:evil_lol::loveu: wracam kiedyś tam:eviltong: Quote
Mysia_ Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 rose napisał(a):Buziaczki misiaczki:evil_lol::loveu: wracam kiedyś tam:eviltong: przywieź mi coś z nad morza :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Karilka Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Tinka: 1) Miałaś biały banner ze strzałką do grafiki Twojego psiaka i podpisem "szczur". Tamten banner bardziej pasował do Twojej galerii. 2) Mam sznaucerka miniaturowego, który jest jebnięty ale za to niezawodny w IPO. Waży 7,5kg i nie zaliczam go do "psów" a bardziej do "kotów" Ładnie wytłumaczyłam:loveu:? Quote
olekg89 Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Ładnie wytłumaczyłaś ,ale nie potrzebnie namotałaś:evil_lol: Basiukondom-nie dowiesz się bo anka pojechała zarabiać pod nadmorskimi latarniami:evil_lol: Dobra Czarek odpowiednio przeszkolony na zlot ,wczoraj sprawdzałem czy pamięta co znaczy "bierz go" więc możemy już jechać:lol: Quote
Mysia_ Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 olekg89 napisał(a):Basiukondom-nie dowiesz się bo anka pojechała zarabiać pod nadmorskimi latarniami:evil_lol: no tak sezon nad morzem się zaczyna :diabloti: olekg89 napisał(a):Dobra Czarek odpowiednio przeszkolony na zlot ,wczoraj sprawdzałem czy pamięta co znaczy "bierz go" więc możemy już jechać:lol: no tak to jest najważniejsze :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
basia bonnie Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Mysia_ napisał(a): no tak to jest najważniejsze :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: to jest bardzo ważne! gdyby znów jacyś erotomani sie przyplątali znad jeziora :placz: Quote
basia bonnie Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 nie wspominając już o Twoim spotkaniu z niedźwiedziem Mysiu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Mysia_ Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 basia bonnie napisał(a):to jest bardzo ważne! gdyby znów jacyś erotomani sie przyplątali znad jeziora :placz: to fakt :evil_lol: z Barbarą mamy traumę :placz: Czarkosław nasz wybawca :loveu::diabloti: Quote
Karilka Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 olekg89 napisał(a):Ładnie wytłumaczyłaś ,ale nie potrzebnie namotałaś:evil_lol: No fakt. Jak przeczytałam to co napisałam dzisiaj to ... no cóż. :evil_lol: olekg89 napisał(a): Dobra Czarek odpowiednio przeszkolony na zlot ,wczoraj sprawdzałem czy pamięta co znaczy "bierz go" więc możemy już jechać:lol: Ja mam "Dawaj dziada!":evil_lol:. Tyle, że często nie działa:oops:, tak bez powodu. Quote
Patikujek Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Hej wam. Ja tylko z doskoku, więc nie jestem w stanie nadrobić wszystkiego co naprodukowaliście. Chciałam zapytać, czy znalazł się ktoś na nasze miejca na zlot (moje i manixsy)??? Quote
Mysia_ Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 basia bonnie napisał(a):nie wspominając już o Twoim spotkaniu z niedźwiedziem Mysiu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: niestety w tym wypadku Czarek nie mógł mi pomóc :evil_lol::diabloti: Quote
Unbelievable Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Karilka napisał(a):Tinka: 1) Miałaś biały banner ze strzałką do grafiki Twojego psiaka i podpisem "szczur". Tamten banner bardziej pasował do Twojej galerii. 2) Mam sznaucerka miniaturowego, który jest jebnięty ale za to niezawodny w IPO. Waży 7,5kg i nie zaliczam go do "psów" a bardziej do "kotów" Ładnie wytłumaczyłam:loveu:? a nooo, pasował :evil_lol: ale kobieta zmienną jest :diabloti: zrobię jeszcze coś podobnego, tylko ze stefanią ;) dziękuję za wytłumaczenie, wysiłek, staranność i łatwość odbioru tego, co napisałaś :loveu::loveu: Quote
olekg89 Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Zlocik coooraz bliżej.Ale jak na razie to będzie nas na zlocie maluuuutko.Bo coś słabo dopłacacie całość:shake: Quote
olekg89 Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 14/15 jak już kondomanko:evil_lol::evil_lol::lol::lol::lol::lol::lol: Quote
Recommended Posts