Jump to content
Dogomania

VII Ogólnopolski Zlot Dogomaniaków - A miało być bezpiecznie..

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Marta_Ares doszla kasa za koszulkę;) i takie pytanie mam jeszcze do Ciebie.. czy ty jedziesz na miejsce Patikujek i Manixsy czy do pokoju czy pod namiot czy jak?:eviltong: jeśli do pokoju albo do domku to proszę o wpłacenie kasy to też prośba do wszystkich innych;)

a mój sasiad z naprzeciwka ma 5 koników kazdy innego koloru:eviltong: właśnie to odkryłam widać rzadko wyglądam przez okno:evil_lol:

Posted

basia bonnie napisał(a):
no to czego ryja burzysz, że mówić tak nie musimy? :eviltong::evil_lol:

ja wcale `nie burze ryja` jak to pięknie i poetycko nazwałaś tylko mówię,iz nie musicie tak mówieć,ale oczywiście,jeśli tak wam się podoba,mozecie mówić jak chcecie.:p:eviltong:

Posted

dogomanka_ napisał(a):
Pakuj się pakuj.:razz: i nie zapomnij o żarcu na droge.:evil_lol:

to już zalezy od tego w co się zapakuję, bo jak się domyslam śpiworki trzeba mieć (chyba że mi olku urzyczysz swojego). a jak sie spakuje do torby dużej to śpiworek włoże do środka i będzie mniej miejsca na jedzenie,a jak do plecaka (o ile siostra da sobie go ukraść) to śpiworek będzie doczepiony i wtedy lepiej dla Ciebie kondomanko:)

Posted

basia bonnie napisał(a):
po co Ci śpiwór? w namiocie śpisz? czy na ławce przed ogniskiem? :lol:

czyli posciel normalnie jest
a jakis czajnik czy cos ?

Posted

olekg89 napisał(a):
Baśkakondom-przecież w domkach są pościele i koce i w ogóle.To na cholere chcesz tachać śpiwór??:cool3:

bo to roznie bywa, tez myslalam ze trzeba zabrac:roll:

ale to dobrze to jest wieksze prawdopodobieństwo ze się uda jakos zapakować:lol:

Posted

Już nawet ja się wyleczyłam z opcji brania śpiwora :cool3: Pościel jest, brać nie trzeba. Na trzeźwo bym się pod nią nie położyła, ale na zlocie :roll:

Kto tam chce garnki tachać? My w garnkach i tak nic nie gotowaliśmy, a zresztą nie wierze, że na cały ośrodek jest tylko jeden jedyny nasz zarzygany garnek :shock:
Czajniki były chyba w każdym domku, tylko wodę trzeba gotować godzine :lol:

Posted

Estera napisał(a):
Już nawet ja się wyleczyłam z opcji brania śpiwora :cool3: Pościel jest, brać nie trzeba. Na trzeźwo bym się pod nią nie położyła, ale na zlocie :roll:

Kto tam chce garnki tachać? My w garnkach i tak nic nie gotowaliśmy, a zresztą nie wierze, że na cały ośrodek jest tylko jeden jedyny nasz zarzygany garnek :shock:
Czajniki były chyba w każdym domku, tylko wodę trzeba gotować godzine :lol:

dlatego chciałam brać śpiwór bo ja wolę swoje własne akcesoria pościelowe:)
co do garnków-może wezmę jeden, przyda się myśle:) tylko patelni mi się nie chce brać na robienie naleśników.

Posted

Estera napisał(a):
VIPy mamy od kogo gary pożyczać. Te do GOTOWANIA :lol:

wcześniej też wzięliśmy do GOTOWANIA ale to że go spożytkowaliśmy w trochę innym celu to no cóż.. tak bywa :evil_lol:

Posted

rose napisał(a):
wcześniej też wzięliśmy do GOTOWANIA ale to że go spożytkowaliśmy w trochę innym celu to no cóż.. tak bywa :evil_lol:
Anka bo nikt nam nic już nie pożyczy! :mad: