Estera Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Zamiast zedytować jeden i usunąć drugi post usunęłam dwa :roll: Ania jak nie namiot to skoro jesteście we dwie to możecie wziąć pokój 2u osobowy. Ale jak chcecie namiot to spoko, też można :cool3: Terenu jest dużo :lol: Podłogi w domkach też są :lol: Quote
basiapron Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 i cisza... gdzieś z góry, brzęczy brzęczy szumi i drży... widze że zbieracie siły na zjazd:) Quote
olekg89 Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Basiukondom:lol:-ja już się pakuje:lol: Psia krew tylko 19dni do zlotu??:loveu::loveu::loveu: Musze ostro przetrenować psy ,żeby żaden nie dał im rady:evil_lol:I poszczuć Czarka na zdjęcie Rose ,żeby nie zapomniał jej straszyć:multi: Quote
polciuaa Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Olek jesteś okropny.:evil_lol: Ejj,czy u nas w domku jest jedno wolne miejsce? Bo jak tak to Soulowa i Autystyk mogłyby u nas sobie pomieszkac.;pp albo w jednym łóżku albo jedna na podłodze a druga w łóżku,albo obydwie na podłodze.:diabloti: Tylko 19 dni.:loveu: :multi: Chyba jak Olek zaczne się pakować powoli.:razz: Quote
dog193 Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 gops napisał(a):a ja mam ju zliste zreczy do wziecia napisana od miesiaca :evil_lol: Ja tez juz dawno mam taką listę gotową :evil_lol: Ale pewnie pakowac i tak się będe dzien przed, albo jeszcze w tym samym dniu w nocy ;) Quote
polciuaa Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Marta-w sumie to nie Ty czasem jesteś u nas w domku? bo mi się już wszystko powaliło.:evil_lol: Quote
gops Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 a ja mam ju zliste zreczy do wziecia napisana od miesiaca :evil_lol: a pakowac sie zaczne za jakis tydzien :lol: Quote
Marta_Ares Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 ja musze pamietac zeby psa zaszczepic bo 17 lipca wychodzi mu szczepienie:lol: a wrazie czego jedzie ktos moze przez włocławek pociągiem?? Quote
polciuaa Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 olekg89 napisał(a):17lipca mam urodziny więc na zlocie bd przyjmował prezenty:evil_lol::mad: Pogoda się poprawiła miejmy nadzieje ,że woda w jeziorku będzie cieplutka.:cool3: a które to urodziny? ;>> No ja mam nadzieje,że jeziorko będzię ciepuuutkie.:loveu::eviltong: Quote
olekg89 Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 17lipca mam urodziny więc na zlocie bd przyjmował prezenty:evil_lol::mad: Pogoda się poprawiła miejmy nadzieje ,że woda w jeziorku będzie cieplutka.:cool3: Quote
Atkaaaa Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 basia bonnie napisał(a):20/19 ma być :P tak, tak xD to też miałam na myśli xD Quote
Manixsa Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Czy nie chce ktos jechac zamiast mnie na zlot ??;) Quote
basiapron Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 dogomanka_ napisał(a):a które to urodziny? ;>> No ja mam nadzieje,że jeziorko będzię ciepuuutkie.:loveu::eviltong: ja też mam nadzieje ze cieplutkie droga ty moja kondomanko:evil_lol:ja też już nie wiem kto z nami w domku jest Quote
basiapron Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 olekg89 napisał(a):20 kondomanko :evil_lol: wydaje mi się że kondomanka żartem się spytała które urodziny, bo że 20 to chyba nie trudno się domyślić i sądze że ona też o tym wie Quote
olekg89 Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Nie każdy ocieka zajebistością jak TY:diabloti: Poza tym zdziwiłabyś się ile osób nie potrafi dobrze napisać mojego nicku:evil_lol: Quote
basiapron Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 olekg89 napisał(a):Nie każdy ocieka zajebistością jak TY:diabloti: Poza tym zdziwiłabyś się ile osób nie potrafi dobrze napisać mojego nicku:evil_lol: masz rację, nie każdy:cool3: muszę sobie to dopisać na n-k:evil_lol: demotywatory rulez Quote
basia bonnie Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 olekg89 napisał(a):Basiukondom:lol:-ja już się pakuje:lol: Psia krew tylko 19dni do zlotu??:loveu::loveu::loveu: Musze ostro przetrenować psy ,żeby żaden nie dał im rady:evil_lol:I poszczuć Czarka na zdjęcie Rose ,żeby nie zapomniał jej straszyć:multi: to jeszcze AŻ 2,5 tyg! Przykro mi, z Chomikiem żaden pies nie wygra :loveu: basiapron napisał(a):wydaje mi się że kondomanka żartem się spytała które urodziny, bo że 20 to chyba nie trudno się domyślić i sądze że ona też o tym wie nie każdy potrafi tak zajebiście liczyć jak Ty:diabloti: Quote
Unbelievable Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 basia bonnie napisał(a):Przykro mi, z Chomikiem żaden pies nie wygra :loveu: ale w tym roku jadę JA z moim turboszczurem basiu :diabloti::diabloti: Quote
olekg89 Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Kondomanka-bo nie dostała urlopu w pracy:shake: Quote
polciuaa Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Ejj wiecie co,tak w sumie to nie musicie mówić do mnie kondomanka.:evil_lol: Manixsa czy jak Ci tak- czemu nie jedziesz ? Quote
basia bonnie Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Unbelievable napisał(a):ale w tym roku jadę JA z moim turboszczurem basiu :diabloti::diabloti: łee tam, szczury to ona na śniadanie ma :loveu: najśmieszniej wygląda, jak ONki ustawia :eviltong: dogomanka_ napisał(a):Ejj wiecie co,tak w sumie to nie musicie mówić do mnie kondomanka.:evil_lol: Manixsa czy jak Ci tak- czemu nie jedziesz ? No i właśnie dlatego będziemy tak mówić:diabloti: Quote
Recommended Posts