Jump to content
Dogomania

VII Ogólnopolski Zlot Dogomaniaków - A miało być bezpiecznie..

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bo widzisz Aleksandrze:evil_lol: Masajowy nie nadaje się raczej na takie zloty :shake: A samej to mi głupio. A po drugie miałabym wyrzuty sumienia że go nie zabrałam będąc na takim wyjeździe :p

Posted

anetta napisał(a):
Bo widzisz Aleksandrze:evil_lol: Masajowy nie nadaje się raczej na takie zloty :shake: A samej to mi głupio. A po drugie miałabym wyrzuty sumienia że go nie zabrałam będąc na takim wyjeździe :p

ja już drugi raz byłam bez psów chociaż mam dwa, ale niestety też na zlocik się nie nadają :eviltong: w sumie to trochę ludzi bez psów było :cool3:

Posted

Czarek nie miał żadnych ran rok temu.Tylko brutus i dolec mieli rany.A mój nic:cool3:Matka Anuli dzwoniłaby na policje gdyby jej mega łagodnego Bonusia pogryzły pieski:-(

Posted

olekg89 napisał(a):
Okamia -no charakterna suka jest:cool3:

Ta, po tatusiu:eviltong::evil_lol: ... się w zeszłym roku dobrały z Kellowatym:loveu::cool3:
Ale w tym roku zmieniła wagę z ciężkiej na piórkową :evil_lol:

Posted

basia bonnie napisał(a):
Basia Parcia :diabloti:

raczej Basia Parcie lub Prącie.:evil_lol::loveu:

& Gloria & napisał(a):
Hehe jestem i JA :) Loriaglorien :P

Ja do tej pory was nie rozróżniam.:eviltong:

basiapron napisał(a):
Pola pewnie TEŻ:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

jak zwykle.:diabloti:

olekg89 napisał(a):
Tak moja moja:lol:szajbuska

o ile dobrze pamiętam Ty w momencie kiedy Kaja się dołączyła do sciągania gałęzi obróciłeś się do niej i zacząłeś ją nakręcać i dzięki temu Kaja ciągneła linkę,a Ty nie.:mad::evil_lol:

Jesli chodzi o wrażenia ogólne to mnie się jak najbardziej podobało.:lol: było pare nieprzyjemnych akcji,ale to nie ważne.:eviltong:
Jeśli ktoś chciałby mnie na nk znaleźć to prosze bardzo - Pola Płucisz jestem.:eviltong:

Tak pozatym to faktycznie VIPy nie wyglądali zbyt przyjaźnie na pierwszy rzut oka ale po jakimś czasie naprawde fajnie mi się z większością z nich gadało.:lol: No i ogólnie wszyscy dogomaniacy zdobyli moją sympatię.:evil_lol:

Olek-udało Ci się w końcu wywrócić miłego Pana za pomocą Czarka? Bo już sama nie wiem.:evil_lol:

Posted

no to my w końcu zawitaliśmy w domu:lol:
wyjechaliśmy wczoraj o 12.30 z sulistrowic:evil_lol: najpierw zwiedzialiśmy wrocław, zoo, galerie, wieczorem starówkę, załapaliśmy sie na nocne letnie kino, pozniej nocowaliśmy na stacji, a dzisiaj Kalisz, galerie itp. i do domu:cool3:

Co do zlotu to bardzo nam sie podobało, chociaż przyznam, że Vipy na poczatku na nas tez nie zrobili dobrego wrazenia:evil_lol:po czasie jednak to sie zmieniło:cool3:

Posted

Marta_Ares napisał(a):

Co do zlotu to bardzo nam sie podobało, chociaż przyznam, że Vipy na poczatku na nas tez nie zrobili dobrego wrazenia:evil_lol:po czasie jednak to sie zmieniło:cool3:

Kto to taki niemiły z wyglądu jest?:eviltong: my przecież wszyscy milutcy na pierwszy rzut oka:evil_lol:

Posted

gordonowa napisał(a):
Kilka fotek :))

A zdjęcia Szyszki w koszu właśnie obrabiam :):)

a to widzę że sie przydała moja lina;D:D

a tak BTW;P właśnie wróciłem;P

Posted

Unbelievable napisał(a):
dokładnie :diabloti: a szczur mam nadzieję już w tym tygodniu straci jajca :evil_lol:

kolejny z plusów zlotu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: