anetta Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Fajnie mieliście :cool3::cool3: Myślałam po tym zdjęciu że to golden :lol: a później zobaczyłam że ma krótkie łapki :evil_lol: http://i25.tinypic.com/242d086.jpg :loveu: Wstawiać, wstawiać. A co z domkiem? Drzewo padło? :evil_lol: Quote
olekg89 Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Anetta byś się w końcu kiedyś na zlot mogła wybrać:cool3:Tyle lat na dogo i ani jeden zlot nie zaliczony. Quote
basiapron Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Rinuś napisał(a):Oluś Gram przypadł Ci do gustu ?:cool3: taaa a Szyszkę do kosza włożył-te zdjęcia tez będą pewnie:) Quote
olekg89 Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Włożyłem tam gdzie jest miejsce dla każdego Yorka w hasioku:cool3: Quote
anetta Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Bo widzisz Aleksandrze:evil_lol: Masajowy nie nadaje się raczej na takie zloty :shake: A samej to mi głupio. A po drugie miałabym wyrzuty sumienia że go nie zabrałam będąc na takim wyjeździe :p Quote
Mysia_ Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 anetta napisał(a):Bo widzisz Aleksandrze:evil_lol: Masajowy nie nadaje się raczej na takie zloty :shake: A samej to mi głupio. A po drugie miałabym wyrzuty sumienia że go nie zabrałam będąc na takim wyjeździe :p ja już drugi raz byłam bez psów chociaż mam dwa, ale niestety też na zlocik się nie nadają :eviltong: w sumie to trochę ludzi bez psów było :cool3: Quote
olekg89 Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Na zloty jeżdżą tak zryte psy ,że Masaj bardziej od nich zryty nie jest na pewno.:cool3: Quote
olekg89 Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Czarek nie miał żadnych ran rok temu.Tylko brutus i dolec mieli rany.A mój nic:cool3:Matka Anuli dzwoniłaby na policje gdyby jej mega łagodnego Bonusia pogryzły pieski:-( Quote
Unbelievable Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 olekg89 napisał(a):Na zloty jeżdżą tak zryte psy ,że Masaj bardziej od nich zryty nie jest na pewno.:cool3: dokładnie :diabloti: a szczur mam nadzieję już w tym tygodniu straci jajca :evil_lol: Quote
Okamia Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Widzę że wesoło było :evil_lol: Kaja to zawsze musi się w dym wdać :loveu: i zawsze o coś :evil_lol: Quote
Okamia Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 olekg89 napisał(a):Okamia -no charakterna suka jest:cool3: Ta, po tatusiu:eviltong::evil_lol: ... się w zeszłym roku dobrały z Kellowatym:loveu::cool3: Ale w tym roku zmieniła wagę z ciężkiej na piórkową :evil_lol: Quote
polciuaa Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Mysia_ napisał(a):w sumie to trochę ludzi bez psów było :cool3: na przykład ja!:multi::multi::multi::eviltong: Moje foty może dzisiaj już będą.:razz: Quote
polciuaa Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 basia bonnie napisał(a):Basia Parcia :diabloti: raczej Basia Parcie lub Prącie.:evil_lol::loveu: & Gloria & napisał(a):Hehe jestem i JA :) Loriaglorien :P Ja do tej pory was nie rozróżniam.:eviltong: basiapron napisał(a):Pola pewnie TEŻ:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: jak zwykle.:diabloti: olekg89 napisał(a):Tak moja moja:lol:szajbuska o ile dobrze pamiętam Ty w momencie kiedy Kaja się dołączyła do sciągania gałęzi obróciłeś się do niej i zacząłeś ją nakręcać i dzięki temu Kaja ciągneła linkę,a Ty nie.:mad::evil_lol: Jesli chodzi o wrażenia ogólne to mnie się jak najbardziej podobało.:lol: było pare nieprzyjemnych akcji,ale to nie ważne.:eviltong: Jeśli ktoś chciałby mnie na nk znaleźć to prosze bardzo - Pola Płucisz jestem.:eviltong: Tak pozatym to faktycznie VIPy nie wyglądali zbyt przyjaźnie na pierwszy rzut oka ale po jakimś czasie naprawde fajnie mi się z większością z nich gadało.:lol: No i ogólnie wszyscy dogomaniacy zdobyli moją sympatię.:evil_lol: Olek-udało Ci się w końcu wywrócić miłego Pana za pomocą Czarka? Bo już sama nie wiem.:evil_lol: Quote
olekg89 Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 No pewnie wypierdzielił się pod żywopłotem:lol: Quote
olekg89 Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 My i wyglądanie nie miło???:crazyeye:Przecież od nas emanuje miłość i dobroć:cool3: Quote
Marta_Ares Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 no to my w końcu zawitaliśmy w domu:lol: wyjechaliśmy wczoraj o 12.30 z sulistrowic:evil_lol: najpierw zwiedzialiśmy wrocław, zoo, galerie, wieczorem starówkę, załapaliśmy sie na nocne letnie kino, pozniej nocowaliśmy na stacji, a dzisiaj Kalisz, galerie itp. i do domu:cool3: Co do zlotu to bardzo nam sie podobało, chociaż przyznam, że Vipy na poczatku na nas tez nie zrobili dobrego wrazenia:evil_lol:po czasie jednak to sie zmieniło:cool3: Quote
rose Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 Marta_Ares napisał(a): Co do zlotu to bardzo nam sie podobało, chociaż przyznam, że Vipy na poczatku na nas tez nie zrobili dobrego wrazenia:evil_lol:po czasie jednak to sie zmieniło:cool3: Kto to taki niemiły z wyglądu jest?:eviltong: my przecież wszyscy milutcy na pierwszy rzut oka:evil_lol: Quote
Estera Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Kurde VIPy moje, przepraszam, że ja z moją niewyjściową twarzą ludzi odstraszam :( Następnym razem, torbę na r*** założę :cool3: Quote
Rahl Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Kilka fotek :)) A zdjęcia Szyszki w koszu właśnie obrabiam :):) Quote
Marta_Ares Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 czekamy na wiecej fotek:cool3: tez troche tego mam, ale chyba jutro dopiero wezme sie za obrabianie i wstawianie Quote
komar Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 gordonowa napisał(a):Kilka fotek :)) A zdjęcia Szyszki w koszu właśnie obrabiam :):) a to widzę że sie przydała moja lina;D:D a tak BTW;P właśnie wróciłem;P Quote
Estera Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 komar!!! nie cytujemy zdjęć! od kiedy na forum jesteś, że nie wiesz? :cool3: Quote
Mysia_ Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 ejjjj no.... przecież my jesteś wszyscy bardzo sympatyczni :cool3::loveu: Quote
Mysia_ Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Unbelievable napisał(a):dokładnie :diabloti: a szczur mam nadzieję już w tym tygodniu straci jajca :evil_lol: kolejny z plusów zlotu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts