gusia0106 Posted January 4, 2012 Author Posted January 4, 2012 [quote name='mysza 1']U Aresa musi być dobrze, po prostu już musi ;) Jeszcze fotki by czasem podesłali ku uciesze ;)[/QUOTE] Będę maltretować, nie ma letko ;) Quote
Ewa Marta Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 [quote name='gusia0106']No co Ty, szlachecko :) Armando :):)[/QUOTE] Nie, żebym coś miała przeciwko jego nietuzinkowej urodzie, ale jakoś mi nie pasuje Armando;-) Ale co tam, najważniejsze, że ma DS:-) Quote
Nutusia Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 To na pewno! A tak na marginesie... Ares też średniawo pasował ;) Quote
gusia0106 Posted January 5, 2012 Author Posted January 5, 2012 [quote name='Nutusia']To na pewno! A tak na marginesie... Ares też średniawo pasował ;)[/QUOTE] Ha! Dokładnie Nutusiu, dobrze, że też to widziałaś ;) Ale to był stan zastany i nie było sensu tego zmieniać. Quote
mmd Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 [quote name='asiaf1']to ja się dopirto teraz o tym dowiaduję?[/QUOTE] Na Twoim miejscu bym się cieszyła, że w ogóle ;) Quote
mysza 1 Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 [quote name='asiaf1']to ja się dopirto teraz o tym dowiaduję?[/QUOTE] Kurde, zapomniałam Ci powiedzieć [quote name='mmd']Na Twoim miejscu bym się cieszyła, że w ogóle ;)[/QUOTE] Biorąc pod uwagę, że rozmawiam z Asią praktycznie codziennie to jest to niedopatrzenie ;) Quote
mala_czarna Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Spamuję, przepraszam. Mam kalendarze trójdzielne dla moich podopiecznych: [url]http://www.dogomania.pl/threads/220573-14-sztuk-super-tr%C3%B3jdzielnych-kalendarzy-z-wizerunkiem-Spajka-Foczki-i-Misi!-Do-22.01[/url] Quote
gusia0106 Posted January 17, 2012 Author Posted January 17, 2012 Pewnie :) Wszyscy zachwyceni, z nim na czele. Swojej Panie nie odstępuje na krok ;) Quote
3 x Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 [quote name='gusia0106']Pewnie :) Wszyscy zachwyceni, z nim na czele. Swojej Panie nie odstępuje na krok ;)[/QUOTE] zdjęcia jakieś będa? wogole to jakiś strasznie tajemniczy ten dom tylko info ze w nowym domu i cisza na smalec poszedł jak nic ;) Quote
gusia0106 Posted January 17, 2012 Author Posted January 17, 2012 [quote name='3 x']zdjęcia jakieś będa? wogole to jakiś strasznie tajemniczy ten dom tylko info ze w nowym domu i cisza na smalec poszedł jak nic ;)[/QUOTE] Jaki tajemniczy, przecież się rozwinęłam w wypowiedzi. Się cofnij w wątku i rozkoszuj wieściami ;) Mam nadzieję, że będą. Quote
3 x Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 [quote name='gusia0106']Dzień dobry :) Proszę o uwagę! Ares ma dom :) Dziękuję za uwagę! Do widzenia :)[/QUOTE] [quote name='gusia0106']Nooo...Ares ma taki dom z marzeń, taki o jakich zawsze marzymy dla naszych psów. Ma Panią i Pana na stałe, i własny dom, z własnym ogrodem i własną Labradorkę Rezydentkę do towarzystwa. Mieszka w Sosnowcu, jest kochany, rozpieszczany i śpi na kanapie i musi wciąż znosić zachwyty jakim to jest mądrym i kochanym psem. Dostał najpiękniejszy z możliwych prezent na Święta.[/QUOTE] [quote name='gusia0106']No co Ty, szlachecko :) Armando :):)[/QUOTE] tja faktycznie się rozpisałaś w tym jednym to tak nacukrzyłas że tym bardziej wygląda podejrzanie ;) Quote
gusia0106 Posted January 17, 2012 Author Posted January 17, 2012 [quote name='3 x']tja faktycznie się rozpisałaś w tym jednym to tak nacukrzyłas że tym bardziej wygląda podejrzanie ;)[/QUOTE] Dobrze, że chociaż Ty mnie kontrolujesz, bo tak to skrajna samowolka ;) Quote
3 x Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 [quote name='gusia0106']Dobrze, że chociaż Ty mnie kontrolujesz, bo tak to skrajna samowolka ;)[/QUOTE] ech [COLOR="white"](..........)[/COLOR] Quote
gusia0106 Posted May 21, 2012 Author Posted May 21, 2012 Mendzioch pozdrawia z własnych włości ;) [img]http://img600.imageshack.us/img600/1439/zdjcie3b.jpg[/img] [img]http://img194.imageshack.us/img194/5898/zdjcie4n.jpg[/img] [img]http://img607.imageshack.us/img607/1909/zdjcie5s.jpg[/img] Quote
gusia0106 Posted May 21, 2012 Author Posted May 21, 2012 [quote name='3 x']o jak mu fajnie :)[/QUOTE] Sama bym tak chciała :) Quote
gusia0106 Posted August 10, 2012 Author Posted August 10, 2012 Dzisiaj umarła Chita.... Labradorka, która pozwoliła Aresowi zamieszkać w Sosnowcu. Rodzice Bartka walczyli o nią do końca, jak o prawdziwego członka Rodziny, do ostatniego oddechu... Piękny, młody pies... Żegnaj Kochana, do zobaczenia z TM Quote
mysza 1 Posted August 11, 2012 Posted August 11, 2012 [quote name='gusia0106']Dzisiaj umarła Chita.... Labradorka, która pozwoliła Aresowi zamieszkać w Sosnowcu. Rodzice Bartka walczyli o nią do końca, jak o prawdziwego członka Rodziny, do ostatniego oddechu... Piękny, młody pies... Żegnaj Kochana, do zobaczenia z TM[/QUOTE] Ojej, a co się stało? :( Boże, jakie to niesprawiedliwe :( Nie widziałam wcześniej zdjęć, ale ma fajnie Aresik :) a tu takie nieszczęście :( Quote
gusia0106 Posted August 13, 2012 Author Posted August 13, 2012 Nie wiemy... Albo ktoś ją otruł, albo zjadła coś zatrutego. W każdym razie pojawiła się silna niewydolność wątroby, tak złych wyników jeszcze nie widziałam nigdy w życiu. Mimo wdrożenia natychmiastowego leczenia i licznych konsultacji, tu, w Wawie, nie udało się.... Ale to prawdziwy zaszczyt znać ludzi, którzy walczą o psa jak o prawdziwego członka rodziny, do ostatniego oddechu Quote
Recommended Posts