mala_czarna Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 A ja nic nie wiem o kupie. O co chodzi? :) Quote
mysza 1 Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 [quote name='mala_czarna']A ja nic nie wiem o kupie. O co chodzi? :)[/QUOTE] Nie czytasz uważnie ;) post 1099 ( a Sarcia nie ma chłoniaka tralalalala) Quote
gusia0106 Posted January 18, 2011 Author Posted January 18, 2011 [quote name='mala_czarna']A ja nic nie wiem o kupie. O co chodzi? :)[/QUOTE] No któregoś dnia Pani Lucyna rano odnalazła w sedesie kupę. Nie było innej opcji niż Ares, skoro nie Ona i nie Zbychu. Maniery godne pożałowania - wody to już nie spuścił. Dowody zbrodni: [IMG]http://img214.imageshack.us/img214/1135/img3862af.jpg[/IMG] [IMG]http://img98.imageshack.us/img98/3306/img3863m.jpg[/IMG] Podejrzani: [IMG]http://img146.imageshack.us/img146/3126/img3864h.jpg[/IMG] [IMG]http://img831.imageshack.us/img831/7287/img3865dv.jpg[/IMG] Quote
mala_czarna Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 [quote name='mysza 1']Nie czytasz uważnie ;) post 1099 ( a Sarcia nie ma chłoniaka tralalalala)[/QUOTE] Mysza, strasznie się cieszę!!!!! Idę do postu 1099. Pierdoła jestem, a nie że czytam nieuważnie. Quote
mala_czarna Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Gusia, weź daj spokój!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ja myślałam, że któryś z tych aniołków to Ci pół dywanu wyżarł. Żebyś Ty widziała co Frotka zrobiła z moimi zagłówkami na tapczanie to schron murowany :eviltong: Poza tym, ja Cię bardzo przepraszam, ale zdjęcia mówią same za siebie. Te biedaki są niewinne, wystarczy na oczka spojrzeć. To pewnie Twój TZ perfidnie dywan skonsumował, i na psy zwala. Quote
mysza 1 Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Właśnie, phi, taka dziureczka ;) Jak dobrze włoski przesuniesz nie będzie nawet widać. Dywan potrzebuje tylko małego przeszczepu. Ale zdjęcia podejrzanych dobre :evil_lol: Quote
gusia0106 Posted January 18, 2011 Author Posted January 18, 2011 [quote name='mala_czarna']Gusia, weź daj spokój!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ja myślałam, że któryś z tych aniołków to Ci pół dywanu wyżarł. Żebyś Ty widziała co Frotka zrobiła z moimi zagłówkami na tapczanie to schron murowany :eviltong: Poza tym, ja Cię bardzo przepraszam, ale zdjęcia mówią same za siebie. Te biedaki są niewinne, wystarczy na oczka spojrzeć. To pewnie Twój TZ perfidnie dywan skonsumował, i na psy zwala.[/QUOTE] Ty nie mów hop, jutro też jest dzień ;) TZ mówisz....lista twardych dowodów do sprawdzenia mi się powiększa :evil_lol: Quote
Ewa Marta Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 [quote name='mala_czarna']Gusia, weź daj spokój!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ja myślałam, że któryś z tych aniołków to Ci pół dywanu wyżarł. Żebyś Ty widziała co Frotka zrobiła z moimi zagłówkami na tapczanie to schron murowany :eviltong: Poza tym, ja Cię bardzo przepraszam, ale zdjęcia mówią same za siebie. Te biedaki są niewinne, wystarczy na oczka spojrzeć. To pewnie Twój TZ perfidnie dywan skonsumował, i na psy zwala.[/QUOTE] Popieram:-) Bo czy te oczy mogą kłamać? Takie niewinne aniołki:evil_lol: Quote
mala_czarna Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 [quote name='gusia0106']Ty nie mów hop, jutro też jest dzień ;) [/QUOTE] Oj tam, dobrze będzie. Najważniejsze, że nie robią sobie krzywdy :cool3: Chociaż już tak na serio, podziwiam Cię, bo stres chyba by mnie zjadł. Takie oczekiwanie na to co się zastanie po przyjściu do domu to jednak nie jest przyjemne. Quote
Marycha35 Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 hi, hi, hi zaglądam co tam u psiaka słychać, a tu dziury, podejrzani i genialne zdjęcia, na pierwszym twarda sztuka, pary nie puści, na drugim przeniewinny manipulant-psychopata;) serdeczności dla Was z robotniczej Łodzi Quote
Nutusia Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 [quote name='mala_czarna']Chociaż już tak na serio, podziwiam Cię, bo stres chyba by mnie zjadł. Takie oczekiwanie na to co się zastanie po przyjściu do domu to jednak nie jest przyjemne.[/QUOTE] Aj tam - można się przyzwyczaić! :) Jak tak mam... złapałam się na tym, że pół drogi do domu spekuluję co też dziś zastanę i ile czasu mi zajmie sprzątanie :) Dziurecka malutka, podejrzani z wyglądu niewinni - nie ma to jak odpowiedzialność zbiorowa! :) Quote
3 x Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 [quote name='mysza 1']Nie czytasz uważnie ;) post 1099 [B]( a Sarcia nie ma chłoniaka tralalalala)[/B][/QUOTE] super mysza :):):) Quote
Nutusia Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 Mysza - ja wiedziałam, że z Sarą będzie dobrze! Ostatnio jakoś mnie moja optymistyczna intuicja nie zawodzi (już trzeci sukces po Aresie i domku dla kici Yumi!) :) Quote
mala_czarna Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 Swoją drogą, jak oni się pięknie do tego zdjęcia zaprezentowali ;) Ale powiem wam, tylko mnie nie bijcie, że Ares to jak taka ostatnia ciapa wyszedł. Bo Kajaczek to taki dostojny!:eviltong: Quote
Ewa Marta Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 [quote name='mysza 1']Nie czytasz uważnie ;) post 1099 ( [B]a Sarcia nie ma chłoniaka tralalalala[/B])[/QUOTE] Pośród tych dziur, umknęła mi taka wiadomość!!! SUPER!!!!!! Quote
mysza 1 Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 Ja też się cieszę, zwłaszcza, że w piątek Pani badająca próbkę powiedziała, że podejrzewa chłoniaka, trochę mną walnęło ;) Ale wczoraj się okazało, że NIE, że to łagodna zmiana :multi: Quote
mala_czarna Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 [quote name='mysza 1']Ja też się cieszę, zwłaszcza, że w piątek Pani badająca próbkę powiedziała, że podejrzewa chłoniaka, trochę mną walnęło ;) Ale wczoraj się okazało, że NIE, że to łagodna zmiana :multi:[/QUOTE] Jak mi kurde na nerwy działaja tacy ludzie. Jak podejrzewała to mogła nic nie mówić, bo mozna palpitacji serca dostać :( Quote
mmd Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 Gusia, co dziś słychać? strach pytać, co zeżarły... Quote
3 x Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 [quote name='mmd']Gusia, co dziś słychać? strach pytać, co zeżarły...[/QUOTE] widać gusię skoro nic nie pisze ;) albo ją jasna cholera wzieła i kij wie kiedy nam odda ;) Quote
mmd Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 [quote name='3 x']widać gusię skoro nic nie pisze ;) albo ją jasna cholera wzieła i kij wie kiedy nam odda ;)[/QUOTE] Wolę myśleć, że nuda ją pożera :) Quote
gusia0106 Posted January 20, 2011 Author Posted January 20, 2011 Grzeczni byli wczoraj ;) Może dlatego, że im powiedziałam przed wyjściem, że do trzech razy sztuka i jak coś zmajstrują do obaj jadą na Paluch. Nie zmajstrowali. Dokonałam oględzin twardych dowodów i musiałam przepraszać Kajaka za niesłuszne podejrzenia. To Mendzioch zeżarł dywan. No ale co się dziwić jak głodzony. Quote
3 x Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 [quote name='gusia0106']Grzeczni byli wczoraj ;) Może dlatego, że im powiedziałam przed wyjściem, że do trzech razy sztuka i jak coś zmajstrują do obaj jadą na Paluch. Nie zmajstrowali. Dokonałam oględzin twardych dowodów i musiałam przepraszać Kajaka za niesłuszne podejrzenia. To Mendzioch zeżarł dywan. No ale co się dziwić jak głodzony.[/QUOTE] skoro ty przepraszałas Kajaka to teraz [B]mala_czarna[/B] powinna przeprosic Twojego TZ ;) Quote
Ellig Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 [quote name='gusia0106'] To Mendzioch zeżarł dywan. No ale co się dziwić jak głodzony.[/QUOTE] Biedny Mendzioch!!!!!!!!!! Quote
Recommended Posts