zuzlikowa Posted August 16, 2009 Author Posted August 16, 2009 ANETTTA napisał(a):ile potrzeba na ten transport ??? Jeszcze nawet nie wiem:shake: Jak jechałyśmy z Nadią to samo paliwo kosztowało 250zł. Myślałam jechać z Melą pociągiem,ale jak zaczęłam sprawdzać połączenia,to z Krakowa do W-wy cena biletu 1 osoby...nie wliczając psa...wynosiła nawet powyżej 100zł:crazyeye: ...i tylko 1 pociąg bez rezerwacji miejsc...a ja nawet nie wiem,czy udałoby mi się ja wsadzić do pociagu, jak będzie się zachowywać...jak ludzie boja się psa,to mogą sie nie dosiadać,ale przy zarezerwowanych miejscach nie maja tej mozliwości...:shake: Założyłam wątek na transportowym...zobaczymy...może...:oops: Quote
coronaaj Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Ja tutaj za Zuzlikowa wlazlam...no pomyslimy .. Quote
Kamila_s Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 zuzlikowa....odezwala sie ta Pani z tym domkiem ,o ktorym pisalam???;) podawalam jej maila do Ciebie oraz do Lacrima.... odezwala sie???;) Quote
zuzlikowa Posted August 17, 2009 Author Posted August 17, 2009 Kamila_s napisał(a):zuzlikowa....odezwala sie ta Pani z tym domkiem ,o ktorym pisalam???;) podawalam jej maila do Ciebie oraz do Lacrima.... odezwala sie???;) Do mnie nie odzywała się,a z tego co wiem do Lacrimy także nie!:shake: Quote
zuzlikowa Posted August 17, 2009 Author Posted August 17, 2009 [quote name='coronaaj']Ja tutaj za Zuzlikowa wlazlam...no pomyslimy .. Wczoraj nie udało mi się założyć wątku na transportowym-dogo nie chciało tematu założyć:-(...robię to teraz...może się uda!!!! Meluniu...bardzo się staramy...uszeczka będą leczone,bardzo dobrze leczone,i skórka też...jeszcze moment poswędzi i przestanie! całkiem przestanie! Wytrzymaj malutka! A wiecie,że ona mimo ,że to absolutnie typowy bernardyn,to jest bardzo drobna i niewysoka:loveu:...taka prawdziwa Melunia...kubuś dobre imię jej znalazł!:lol: Quote
Paulina_mickey Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 http://img29.imageshack.us/img29/80/1003963.jpg No rzeczywiście widać, że drobniejsza jest. Ale jej uroda jest cudowna :loveu::loveu: Quote
zuzlikowa Posted August 17, 2009 Author Posted August 17, 2009 Wątek następnego benia z Olkusza...szczyla Stiviego...ma cos z tylnymi łapkami... http://www.dogomania.pl/forum/f1160/stivi_nastepny-bernardyn-w-olkuszu-dysplazja-_pilne_potrzebuje-pomocy_dt-ds-144354/#post12804560 Zajrzyjcie!:-( Quote
Paulina_mickey Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Lacrima, albo któraś inna uzdolniona cioteczka. Może któraś z Was napisała by tekścik do ogłoszeń. Taki jak dla Karolka, siadła bym i jej do ogłoszeń, to by miała troche. Quote
zuzlikowa Posted August 17, 2009 Author Posted August 17, 2009 Paulina_mickey napisał(a):Lacrima, albo któraś inna uzdolniona cioteczka. Może któraś z Was napisała by tekścik do ogłoszeń. Taki jak dla Karolka, siadła bym i jej do ogłoszeń, to by miała troche. Paulinko dziś jeszcze będę siedzieć nad allegro ceglastym dla Melki(potrzeba pieniażków i na dokładne wyleczenie uszu i skórki...na hotel)...postaram się tez zawrzeć tam informacje o szukaniu domku ...może da się wykorzystać do ogłoszeń! Jak bedzie gotowe,wkeję linka na wątku!...ale chyba troszkę późno to bedzie!:oops: Quote
Paulina_mickey Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 zuzlikowa napisał(a):Paulinko dziś jeszcze będę siedzieć nad allegro ceglastym dla Melki(potrzeba pieniażków i na dokładne wyleczenie uszu i skórki...na hotel)...postaram się tez zawrzeć tam informacje o szukaniu domku ...może da się wykorzystać do ogłoszeń! Jak bedzie gotowe,wkeję linka na wątku!...ale chyba troszkę późno to bedzie!:oops: To nic, jak będzie tekścik to siądę i jej porobię. Niech dziewczyna ucieka do domku.:loveu: Bo kolejne benie czekają! Quote
zuzlikowa Posted August 17, 2009 Author Posted August 17, 2009 Nie wysiedzę jednak:shake:...muszę przełożyć na ranek... Mam jednak już bankowe wieści- Mela jedzie do megii w czwartek! Coronaaj przyjedzie do Krakowa w środę...pokaże Pakusia wtatrze,pozwoli sie nim nacieszyć i w czwartek rano wyruszamy z Krakowa do Wieliczki po Melę, i prosto do Serocka!...dzięki coronaaj...ogromne dzięki!:loveu::loveu::loveu: bico...Ty wiesz...:loveu::loveu::loveu: Quote
coronaaj Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 =zuzlikowa;Nie wysiedzę jednak:shake:...muszę przełożyć na ranek... Mam jednak już bankowe wieści- Mela jedzie do megii w czwartek! Coronaaj przyjedzie do Krakowa w środę...pokaże Pakusia wtatrze,pozwoli sie nim nacieszyć i w czwartek rano wyruszamy z Krakowa do Wieliczki po Melę, i prosto do Serocka!...dzięki coronaaj...ogromne dzięki!:loveu::loveu::loveu: bico...Ty wiesz...:loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu:Bico pewnie spi smacznie...:cool3::cool3:nie mialam czasu do niej pozniej dzwonic..sorka Bico:lol: POMOCY, CIOTECZKI.... O Jezu, ja bede odlawiac z Bajk21 onkowate...nie bedzie trudno...bardzo boi sie ludzi ale przychodzi po jedzenie...jest podobno mlody jakies okolo 2 lat bardzo ladne ,mieszka w lesie pod Radzyminem kolo w-wy. Bajk21 nie moze jej (jego) wziasc do siebie bo ma ponad 20 psow, w tym niepelnosprawne .. miala parvo...potrzebna pomoc...piszcie do niej bo ja wyjezdzam po Mele do Wieliczki... Bajk21 tel Jola...501 980 665 CORONAAJ -Ala 505 960 270 Quote
bico Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 [quote name='zuzlikowa'] bico...Ty wiesz...:loveu::loveu::loveu: :multi::multi::multi::evil_lol: Quote
zuzlikowa Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 [quote name='coronaaj'] POMOCY, CIOTECZKI.... O Jezu, ja bede odlawiac z Bajk21 onkowate...nie bedzie trudno...bardzo boi sie ludzi ale przychodzi po jedzenie...jest podobno mlody jakies okolo 2 lat bardzo ladne ,mieszka w lesie pod Radzyminem kolo w-wy. Bajk21 nie moze jej (jego) wziasc do siebie bo ma ponad 20 psow, w tym niepelnosprawne .. miala parvo...potrzebna pomoc...piszcie do niej bo ja wyjezdzam po Mele do Wieliczki... Bajk21 tel Jola...501 980 665 CORONAAJ -Ala 505 960 270 Pomóżcie cioteczki!!! Pilnie potrzebny dt...bardzo pilnie! Młody, piękny ON-kowaty mieszkający w lesie!!!...jeszcze go jakiś mądry myśliwy odstrzeli..... Quote
zuzlikowa Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 Meluś...szykuj się na czwartek!!!...raniutko!!!:loveu: Quote
Olga7 Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 zuzlikowa- odbierz moje pw do ciebie - podaj nr tel. albo zadzwon na moj !! moze tego z guzem razem byscie zawiozly do megii ? ale kasy nie ma pewnie nic :( ? Odezwij się !! A ten z lasu ..I ten benek z dysplazją też musi miec dt ... :( Quote
zuzlikowa Posted August 19, 2009 Author Posted August 19, 2009 olga7 napisał(a):Zuzlikowa- jakies pw bylo teraz do mnie -ale po klinieciu-zniknelo i nie ma nawet na mailu kontaktowym/nie przeszlo nic / -to chyba od ciebie ? jesli tak -wyslij prosze drugi raz -bo kilak razy bylo okienko ,że serwer jest zajęty -to mzoe dlatego ..? albo na maila napisz -proszę.. Dzięki...jesteś super...reakcja błyskawica!:loveu: Quote
zuzlikowa Posted August 19, 2009 Author Posted August 19, 2009 Kuba dziś dzwoniła by popytać o Melunię! Ucieszyła się z przeprowadzki do megii! Trzymajcie kciuki za nas jutro! Quote
Paulina_mickey Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 [quote name='zuzlikowa']Kuba dziś dzwoniła by popytać o Melunię! Ucieszyła się z przeprowadzki do megii! Trzymajcie kciuki za nas jutro! Ja cały czas trzymam :kciuki: Quote
bico Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Mela wraz z ciotka Zuzlikową i Coronnaj już jedzie do megi:multi::multi::multi: A w aucie ma też towarzystwo innych psiaków - benia Stiviego, suczki od mosii i 3 psinków Coronaaj:cool3: Ale paczka!:evil_lol: Quote
megii1 Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 A od wczoraj wieczór Mela juz u mnie:loveu: Na poczatku była trochę zaskoczona sytuacją, cięzko było jej się odnaleźć, ostro szczekała na moje psiaki, a po odjezdzie Zuzlikowej płakała za nią pół nocy:shake::placz::angryy: Dzis już jest mega spokojna chociaz na razie na spacerek, wybieg i do mycia idzie sama bo boję się o moje suki i o Mele:diabloti: - jakoś mało towarzyska jest dziewczyna. Mela została dziś wykąpana także w końcu przestała smierdzieć - a zapach był z niej nie do opisania:angryy: Ale w czasie kąpieli znaleźlismy na jej łapce brzydką narośl ... Nie wiem co to jest a Pani wetrynarz będzie dopiero jutro; do tego pod gardłem oprócz tego że skóra podrazniona ma coś w rodzaju wola, a na tym ma ciemna plamkę. Przepraszam, ze tak dziwnie opisuje ale nie znam się na tym. Narośl będzie na zdjęciach niżej, a wole pod gardłem ciezko było ująć żeby psiaka nie stresować:shake: Jutro będzie więcej fachowych szczegółow:) Quote
megii1 Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 A oto kąpiel Pani Melanii:loveu: byłą bardzo, bardzo grzeczna - prawdziwa dama:loveu: Quote
megii1 Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 Teraz spłukiwanie szamponu;)... małe trzepanko:diabloti:... wycieranko:lol:... Quote
megii1 Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 I nowa, piekna, pachnąca Melania:loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts