kuba123 Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 kiedyś pisanie szło mi całkiem dobrze, może znowu się ''wkręcę'':roll: a jeśli ci pasuje to kradnij, nie ma problemu:evil_lol: a kontakt to chyba na Zuzlika będzie , ale trzeba zapytać jak się pojawi:p Quote
Paulina_mickey Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 kuba123 napisał(a):kiedyś pisanie szło mi całkiem dobrze, może znowu się ''wkręcę'':roll: a jeśli ci pasuje to kradnij, nie ma problemu:evil_lol: a kontakt to chyba na Zuzlika będzie , ale trzeba zapytać jak się pojawi:p Kontakt to w jej przypadku nie problem,bo mamy ją na oku. :cool3: Ale czekam co zuzlik powie;) Quote
zuzlikowa Posted August 9, 2009 Author Posted August 9, 2009 [quote name='Paulina_mickey']Kontakt to w jej przypadku nie problem,bo mamy ją na oku. :cool3: Ale czekam co zuzlik powie;) Mówi... kubusiowi wielkie dzięki!!!...pisz dalej kubusiu...:loveu::loveu::loveu: Paulince-...podkradaj skutecznie tak udane opisy...wstawiaj Paulinko i kontakt na mnie... [email protected] 506479242 Dzięki dziewczyny!...zuzlik ze swoją rurą i kolankiem czasami nie nadąża,ale ma Was...najwspanialsze z najwspanialszych!...psiaki maja Was...to i zuzlikowi nie uda się zawalić! Dziękuję!:loveu: Quote
zuzlikowa Posted August 9, 2009 Author Posted August 9, 2009 Dzwoniłam do hoteliku zapytać jak wygląda sytuacja ...stolcowa.:oops: Na szczęście p.Tomek pocieszył mnie...jest nieznaczna,ale wyraźna poprawa. U Mili wszystko w porządku!...p.Tomek zabiegany,więc dziś tylko tyle! Następnym razem więcej informacji! Quote
zuzlikowa Posted August 9, 2009 Author Posted August 9, 2009 ANETTTA napisał(a):;)kochana jestes Zuzliku Wzajemnie Cioteczko A!!!...wzajemnie! Może ktoś się zdziwi,ze my tak słodko do sia,ale jakże inaczej jak u beniutek lepiej!:multi::multi::multi: Quote
zuzlikowa Posted August 10, 2009 Author Posted August 10, 2009 Melusiu...godzina duchów nastała...a my miłe duszki więc możemy czasami sie późno pokazać!:lol: Quote
Nadziejka Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 :loveu:cudo dziewuszka no cudoooooo:loveu:domeczku czary mary gdzies jestes napewno :multi: Quote
Erin32 Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Witaj Melusiu! :loveu: Śliczna z Ciebie dziewczynka, wiesz? Trafiłaś pod opiekę najlepszych Cioteczek na świecie, One się Tobą zajmą :multi: Buziaki w ten słodki pysiolek :loveu: Quote
Kamila_s Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Mam domek dla bernarynka!!;);) domek jest z dwojka dzieci... Domek jest w augutsowie:-) prosze o kontakt bo domek na benka czeka;);) Quote
Paulina_mickey Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 ooo to może coś w końcu ruszy z tymi beniami, bo jest ich ponad 70 :shake: A kolejne czekają na naszą pomoc! Oby to był TEN domek! :kciuki: Quote
Kamila_s Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 prosze dajcie mi numer telefonu lub adres mailowy,gdzie mam osobe zaintersowana skierowac;);) Quote
zuzlikowa Posted August 12, 2009 Author Posted August 12, 2009 [quote name='Kamila_s']prosze dajcie mi numer telefonu lub adres mailowy,gdzie mam osobe zaintersowana skierowac;);) :cool3::cool3::cool3:..Kamilko, masz w pierwszym poście!...ale co tam tu też jest..... [email protected] Kieruj Kamilko,kieruj! Quote
Kamila_s Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Boze ja to naprawde slepa i przyglupawa jestem,ze nie widzialam w pierwszym poscie:oops::shake: juz kopiuje i wysylam do tej Pani..trzymajcie kicukaski!!!!;) Quote
zuzlikowa Posted August 12, 2009 Author Posted August 12, 2009 Tak jak mówiłam, dzwoniłam do p.Tomasza z hoteliku...i trochę się zmartwiłam:oops: Mela,wg słów p.Tomasza nie daje sobie zakrapiać uszu i nagle zrobiła się bardzo zaczepna do innych psów(rzuca się w kojcu jak szalona)...na spacery wychodzi i strasznie ciągnie...ze skórą pod szyją też nie ma nic robione:oops:... Prawdę powiedziawszy,jedyna dobra wiadomość,to to,że z koooooo wszystko się uregulowało. Quote
Erin32 Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Ojoj, Melciu co Ty? :-( Nie rób tego Cioteczkom, Ty przecież taka fajna dziewczyna jesteś :loveu: Quote
bico Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 A ja wierzę, że Mela jeszcze grzeczna będzie:lol::lol::lol: Quote
zuzlikowa Posted August 13, 2009 Author Posted August 13, 2009 [quote name='bico']A ja wierzę, że Mela jeszcze grzeczna będzie:lol::lol::lol: bico,Erin,kubusiu(dzwoniła,bo neta nie ma,a Melunia przylgnęła jej do serca!)...dzięki za nadzieję i wiarę! Ja też wierzę głęboko...bo widziałam inną sunię-spokojną,łagodną,lgnąca do człowieka i dającą z sobą wszystko robić(ja jej uszyska dokładnie obejrzałm,weci ją całą przejrzeli,z uszu wymaz pobrali,paznokieć-świderek obcięli...).Będzie jeszcze bardzo dobrze! Melusia chyba potrzebuje bardziej kameralnej opieki i możliwości całkowitego zapomnienia o warunkach schroniskowych!Potrzebuje odwagi przy leczeniu uszu i skóry. Quote
bico Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 zuzlikowa napisał(a): Ja też wierzę głęboko...bo widziałam inną sunię-spokojną,łagodną,lgnąca do człowieka i dającą z sobą wszystko robić(ja jej uszyska dokładnie obejrzałm,weci ją całą przejrzeli,z uszu wymaz pobrali,paznokieć-świderek obcięli...).Będzie jeszcze bardzo dobrze! Melusia chyba potrzebuje bardziej kameralnej opieki i możliwości całkowitego zapomnienia o warunkach schroniskowych!Potrzebuje odwagi przy leczeniu uszu i skóry. i to jest wg. mnie wiarygodny obraz tej sunieczki:loveu::loveu: Quote
ANETTTA Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 i jak tu leczyc mele jak ona sie nie da ...:-( uszka biedne !!!! Quote
zuzlikowa Posted August 16, 2009 Author Posted August 16, 2009 [quote name='ANETTTA']i jak tu leczyc mele jak ona sie nie da ...:-( uszka biedne !!!! :razz::razz::razz:...kaganiec na pych i ...wyczyścić i zakropić! Najlepiej wychodzi to na spacerkach lub...na biegach po domu:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Tak było i jest z Bercikiem...z tym,że już nie używam kagańca,tylko...perswazji słowno-minowej! Jak strzelę minę,to Bercik blednie i już czasami nie potrzebuje dodatku słownego..."mnie draniu straszyć bedziesz?"..."trzeba,to zrobimy"...no,i na koniec trochę leguminki-"no,teraz pani wymasuje uszeczka,dorby chłopik,dobry, choć potulić uszeczka..." ...ale tu potrzeba o tym pamiętać i...chcieć.:oops: Biedne uszka,bo ona nimi strasznie trze i drapie się po nich. W związku z tym,że Nadinka jedzie już do swojego domku, mogę zawieźć Melunię do hoteliku megii...kameralnego,gdzie opieka indywidualna,zgodna z potrzebami psiaka! Leczenie na bieżąco! ...potrzebujemy tylko transportu z Krakowa(lub Wieliczki) do Warszawy( lub Serocka)!!!... gdyby jeszcze udało się zdobyć dodatkowe środki...:roll: Quote
Recommended Posts