Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kiedyś pisanie szło mi całkiem dobrze, może znowu się ''wkręcę'':roll:

a jeśli ci pasuje to kradnij, nie ma problemu:evil_lol:
a kontakt to chyba na Zuzlika będzie , ale trzeba zapytać jak się pojawi:p

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kuba123 napisał(a):
kiedyś pisanie szło mi całkiem dobrze, może znowu się ''wkręcę'':roll:

a jeśli ci pasuje to kradnij, nie ma problemu:evil_lol:
a kontakt to chyba na Zuzlika będzie , ale trzeba zapytać jak się pojawi:p

Kontakt to w jej przypadku nie problem,bo mamy ją na oku. :cool3:
Ale czekam co zuzlik powie;)

Posted

[quote name='Paulina_mickey']Kontakt to w jej przypadku nie problem,bo mamy ją na oku. :cool3:
Ale czekam co zuzlik powie;)

Mówi... kubusiowi wielkie dzięki!!!...pisz dalej kubusiu...:loveu::loveu::loveu:
Paulince-...podkradaj skutecznie tak udane opisy...wstawiaj Paulinko i kontakt na mnie...
[email protected]
506479242

Dzięki dziewczyny!...zuzlik ze swoją rurą i kolankiem czasami nie nadąża,ale ma Was...najwspanialsze z najwspanialszych!...psiaki maja Was...to i zuzlikowi nie uda się zawalić! Dziękuję!:loveu:

Posted

Dzwoniłam do hoteliku zapytać jak wygląda sytuacja ...stolcowa.:oops:
Na szczęście p.Tomek pocieszył mnie...jest nieznaczna,ale wyraźna poprawa.
U Mili wszystko w porządku!...p.Tomek zabiegany,więc dziś tylko tyle!
Następnym razem więcej informacji!

Posted

ANETTTA napisał(a):
;)kochana jestes Zuzliku

Wzajemnie Cioteczko A!!!...wzajemnie!

Może ktoś się zdziwi,ze my tak słodko do sia,ale jakże inaczej jak u beniutek lepiej!:multi::multi::multi:

Posted

Witaj Melusiu! :loveu:
Śliczna z Ciebie dziewczynka, wiesz?
Trafiłaś pod opiekę najlepszych Cioteczek na świecie, One się Tobą zajmą :multi:

Buziaki w ten słodki pysiolek :loveu:

Posted

Tak jak mówiłam, dzwoniłam do p.Tomasza z hoteliku...i trochę się zmartwiłam:oops:
Mela,wg słów p.Tomasza nie daje sobie zakrapiać uszu i nagle zrobiła się bardzo zaczepna do innych psów(rzuca się w kojcu jak szalona)...na spacery wychodzi i strasznie ciągnie...ze skórą pod szyją też nie ma nic robione:oops:...

Prawdę powiedziawszy,jedyna dobra wiadomość,to to,że z koooooo wszystko się uregulowało.

Posted

[quote name='bico']A ja wierzę, że Mela jeszcze grzeczna będzie:lol::lol::lol:

bico,Erin,kubusiu(dzwoniła,bo neta nie ma,a Melunia przylgnęła jej do serca!)...dzięki za nadzieję i wiarę!

Ja też wierzę głęboko...bo widziałam inną sunię-spokojną,łagodną,lgnąca do człowieka i dającą z sobą wszystko robić(ja jej uszyska dokładnie obejrzałm,weci ją całą przejrzeli,z uszu wymaz pobrali,paznokieć-świderek obcięli...).Będzie jeszcze bardzo dobrze!
Melusia chyba potrzebuje bardziej kameralnej opieki i możliwości całkowitego zapomnienia o warunkach schroniskowych!Potrzebuje odwagi przy leczeniu uszu i skóry.

Posted

zuzlikowa napisał(a):

Ja też wierzę głęboko...bo widziałam inną sunię-spokojną,łagodną,lgnąca do człowieka i dającą z sobą wszystko robić(ja jej uszyska dokładnie obejrzałm,weci ją całą przejrzeli,z uszu wymaz pobrali,paznokieć-świderek obcięli...).Będzie jeszcze bardzo dobrze!
Melusia chyba potrzebuje bardziej kameralnej opieki i możliwości całkowitego zapomnienia o warunkach schroniskowych!Potrzebuje odwagi przy leczeniu uszu i skóry.

i to jest wg. mnie wiarygodny obraz tej sunieczki:loveu::loveu:

Posted

[quote name='ANETTTA']i jak tu leczyc mele jak ona sie nie da ...:-(

uszka biedne !!!!

:razz::razz::razz:...kaganiec na pych i ...wyczyścić i zakropić!
Najlepiej wychodzi to na spacerkach lub...na biegach po domu:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Tak było i jest z Bercikiem...z tym,że już nie używam kagańca,tylko...perswazji słowno-minowej! Jak strzelę minę,to Bercik blednie i już czasami nie potrzebuje dodatku słownego..."mnie draniu straszyć bedziesz?"..."trzeba,to zrobimy"...no,i na koniec trochę leguminki-"no,teraz pani wymasuje uszeczka,dorby chłopik,dobry, choć potulić uszeczka..."

...ale tu potrzeba o tym pamiętać i...chcieć.:oops:
Biedne uszka,bo ona nimi strasznie trze i drapie się po nich.

W związku z tym,że Nadinka jedzie już do swojego domku, mogę zawieźć Melunię do hoteliku megii...kameralnego,gdzie opieka indywidualna,zgodna z potrzebami psiaka! Leczenie na bieżąco!

...potrzebujemy tylko transportu z Krakowa(lub Wieliczki) do Warszawy( lub Serocka)!!!...

gdyby jeszcze udało się zdobyć dodatkowe środki...:roll: