Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

bico napisał(a):
po 9 sierpnia znów coś Ci zuzliku na benie podrzucę...zanim już całkowicie pójdę z torbami:oops:
trza robić nowe super bazarki, paczkę zaraz pakuję:cool3:

Dziękuję Madziu!:loveu:

...jutro choć wstępnie podliczę efekty zbiórki bazarkowej! Nie nadążam...za dużo tych cielaczków...stanowczo za dużo!...a o ilu nawet nie wiemy?:-(
A czas taki ciężki...nawet nie ma wiele osób,które mogłyby pomóc...

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A&S napisał(a):
No to ja podnoszę. Zuzliku on ma allegrową aukcję ciegiełkową?
Zrobię Ci dyplomik, skusisz się :D

Nie ma Adziu,bo nie wiele o nim wiadomo...nawet fotki nie ma!Fotki nie ma ,informacji nie ma...:-(
Kubuś też na urlopie.
Dziś nie udało mi się porozmawiać z nikim ze schronu.:shake:...

Adziu jak będę robić aukcje cegiełkowe to nie tylko się skuszę,ale i prosić będę o dyplomik!:loveu:...już szykuje sie prosba przy Nadzi.

Oj,psiaku...psiaku...ranek chyba mądrzejszy od nocy...zobaczymy co przyniesie!

Posted

A&S napisał(a):
zuzliku, czekam w gotowości. ;) ;) ;)

Ja tylko nie kapuję czemu tam jest zakaz robienia zdjęć, w życiu nie uda im się wyadoptować psów!

...Adziu...ja też...ja też:shake:...

Posted

:-(:-(:-(...dziś zmarł mój Gonzio...nie umiem się z tym pogodzić- sam,w schronie,po ciężkich atakach...jak ta schroniskowa samotność jest straszna...:-(

Pomóżcie Brunowi...niech nic takiego sie nie dzieje,niech nie zostają same z tym strachem i samotnością...:oops::-(

Posted

Ja tylko nie kapuję czemu tam jest zakaz robienia zdjęć,(...)

Wlasciwie to paralizuje cala akcje uratowania psa, po pierwsze, nie kazdy jest w stanie sobie wyobrazic jak ten pies cierpi, jak wyglada i w jakich warunkach zyje, a po drugie ogloszenia, ich cala puenta to niestety zdjecie.

Posted

Freya73 napisał(a):
Wlasciwie to paralizuje cala akcje uratowania psa, po pierwsze, nie kazdy jest w stanie sobie wyobrazic jak ten pies cierpi, jak wyglada i w jakich warunkach zyje, a po drugie ogloszenia, ich cala puenta to niestety zdjecie.

No i jeszcze wakacyjny brak kontaktu ze schronem!...:shake:...nawet informacjinie można uzyskać...wiem,że dziś jeszcze był...i tyle!

Posted

:-([quote name='zuzlikowa']:-(:-(:-(...dziś zmarł mój Gonzio...nie umiem się z tym pogodzić- sam,w schronie,po ciężkich atakach...jak ta schroniskowa samotność jest straszna...:-(

Pomóżcie Brunowi...niech nic takiego sie nie dzieje,niech nie zostają same z tym strachem i samotnością...:oops::-(:painting::candle::-(:-(Gonziuniu biegaj teraz po lakach bezkresnych ..leciutki i szczesliwy ... Zuzlinku i moj Gonzik i moj , nasz Gonzik teraz inne zycie juz ma ...daj losie zeby szczesliwe ....
Beniutku zebys zaznal swego szczescia :thumbs:

Posted

[quote name='ewa gonzales']:Dog_run:Zuzliczku odwiedzilam was juz wczoraj tylko nie wiedzialam co napisac ...alem pomyslala i jak mam blisko do Myslowic , jak byloby trza to ja moge Bruna:loveu:wziac na siebie wyciagnac z tego schronu ....do Myslowic mam bezposrednio autobus , wiec jakby trza wyciagac na juz , to ja siem z robotki zwolnie i pojade ..dalej musicie szukac miejsca w hoteliku tak? Ja siem deklrujem z fizyczna pomoca dla Brunka , jam jest wilk gonzales i wielkopiesy jak braciszkowie ho:loveu: Zuzliczku jakby co to dzwon kochana :multi:

ewuś - kochana
Faktem jest, że jednego kombika sprzedałam,ale drugi jezdny jesti nie trz będzie beniutka aftobusem targać pojadę zabiorę bez problemy
towarzystwem twoim nie pogardzę- tylko kasy trza- ona teraz najważniejsza

Posted

:shake::oops::oops:oj takkk ciotenko kasyyyyy ...ajusci zem sobie bogactwa zalatwic nie umiala ..bo za krolewicza wyjsc za monzzz mialam :lying::grins::grins::wallbash:ale ..nic z tego nie wyszlo ...... ale z wielka radoscia pomoge jesli tylko mnie wezwiecie :multi::multi::multi:Niuniu biedaku ...wytrzymaj kochany !

Posted

marqs68 napisał(a):
i nie ma szansy na żadne fotki

czy on ma tak samo mały boks jak bazyl !!!!

Ten sam co Bazyl!

...ale mam nadzieję,że niedługo...trzymajcie kochane kciuki,bo jak chłopak bedzie miał juz szczepienia od min. tygodnia...już jutro wyjedzie ze schroniska!
Trzymajcie kciuki...ja czekam na informacje kubusia.

A propos fotek...moze bedziecie miały niespodziankę.
Zobaczymu co uda sie kubusiowi załatwić.

Freya...dzięki,ze pamiętacie...bardzo to potrzebne!Bardzo!

Posted

RATUNKU!!! POMOCY!!! ALARM!!! PILNE!!!
Pod Częstochową została znaleziona UBOJNIA bernardynów,podhalanów,coli...psy były przerabiane na smalec!!! Znaleziono trupy,kosci...zywe szczeniaki,ponad 10 bernardynów,podhalany,coli...drobne pieski!!!!
Mosii bierze kilka psów,szczeniaki....

PILNIE potrzebna domków tymczasowych dla 2 bernardynów oraz 2 podhalanów(suni i psa!)...

Dzisiaj jeszcze zostanie założony watek!!!