Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='kuba123']to na zachętę dla ciotek :eviltong:

Brunuś w pełnej krasie:evil_lol:

Brunonku...aleś Ty śliczniaście beniaty!!!
Mocniej zbudowany niż Bazylek,z większą ilością brązu rudzistego!!!
ŚLICZNYŚ!!!
Widzę Cię kochany...widzę! Dzięki kubusiu!:loveu:

...lecę spać ,jutro rano trzeba wstać!...dzionek miło zacząć!:multi:
Spokojnej nocki psinko!:loveu:

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:crazyeye::crazyeye::calus::iloveyou::iloveyou::laugh2_2:ooo mateuluuuuu ziemioooo:multi::multi::multi:hurrraaa dziewczyny wielkie jestescie jako matenka Ziemia nasza :loveu::loveu:ja nie mogeee to juz tak szybciutko hohooooooo :bye::klacz::klacz::ylsuper::ylsuper:Czarodziejki wielkie uklony w wasza strone juhuuuuu:loveu::loveu:trzymam mocnooooooo

Posted

nie wiem czy Zuzlik mnie nie zabije jek to napiszę ale co mi tam

NADAŁYŚMY ''MAŁEMU'' NOWE IMIĘ bardziej mu pasuje

[SIZE="5"]MELANIA w skrócie MELA:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

ja wilcze czescij moze 3-4 razy na rok

ale przeciez on ona trafiła do schroniska chyba widział ja wet tamtejszy ale skoro widział siusiaka zamiast czego innego to nie mogł widziec pazurów !!!!!!

żalosne jestescie tyle byscie wymagały od weta !!!!!

za co te gnoje biora kase .....!!!!!

Zuzlik dojechałas juz do chatki kochana pozdrawiam

jesteś wielka

KUBUS tez ..chyle czoła

miałam nawet zapedy urwac sie z pracy i tak WAs poznac osobiśćie ale miałam tyle roboty w pracy i troche strachu !!!!!

pozdr

Posted

Padłam wczoraj...jeszcze moje benie wylatać trzeba było...dziś też pędzę z nimi ,na miasto...najważniejsze,że ...MELCIA,bezpieczna,choć nie tak jak chciałam!

Mela była już u weterynarza wczoraj;paznokcia podwójnego już nie ma:multi:...ostry stan zapalny ucha wewnętrznego obu uszu,poranione i zaognione małżowiny uszne,pod szyją zapalenie mieszków włosowych.
Melcia miała w przeszłości złamany ogon-nie nosi go prosto,tylko zawinięty jak ...prosiaczek!
Tyle w drodze wstępu...nie rozpoznania w suni...suni w schronisku-nie komentuję,bo i po co!
Wykażcie ciutkę cierpliwości...relację i najważniejsze-fotorelację wstawię jak najszybciej się da!

Teraz tylko krótko- to następny straaaaaszny pies,który zapomniał nas po drodze zjeść!!!
Mela to spokojna,cierpliwa,łagodna psina!!!

Posted

Przed momentem rozmawiałam z p.Tomaszem z hoteliku...Mela ma bardzo silne rozwolnienie-nieprzyjemne i z wyglądu i zapachu!Miejmy nadzieję,że to jedynie reakcja na zmianę karmy...ale w jej kojcu wczoraj zauważyłam też placek zaschnięty...ma być weterynarz,więc dowiem się co powie.
Zapomniałam wcześniej napisać,że Melka ma już krople do uszu i dziś ma być dowieziony leczniczy szampon.

Posted

zuzlikowa napisał(a):
Przed momentem rozmawiałam z p.Tomaszem z hoteliku...Mela ma bardzo silne rozwolnienie-nieprzyjemne i z wyglądu i zapachu!Miejmy nadzieję,że to jedynie reakcja na zmianę karmy...ale w jej kojcu wczoraj zauważyłam też placek zaschnięty...ma być weterynarz,więc dowiem się co powie.
Zapomniałam wcześniej napisać,że Melka ma już krople do uszu i dziś ma być dowieziony leczniczy szampon.

Oby to nie było nic poważnego.

Wysłałam Ci pw.