zuzlikowa Posted August 5, 2009 Author Posted August 5, 2009 [quote name='kuba123']to na zachętę dla ciotek :eviltong: Brunuś w pełnej krasie:evil_lol: Brunonku...aleś Ty śliczniaście beniaty!!! Mocniej zbudowany niż Bazylek,z większą ilością brązu rudzistego!!! ŚLICZNYŚ!!! Widzę Cię kochany...widzę! Dzięki kubusiu!:loveu: ...lecę spać ,jutro rano trzeba wstać!...dzionek miło zacząć!:multi: Spokojnej nocki psinko!:loveu: Quote
kuba123 Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 ''mały'' niech już pakuje walizki jak tylko Zuzlik do mnie dotrze zabieramy chłopaka Quote
Nadziejka Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 :crazyeye::crazyeye::calus::iloveyou::iloveyou::laugh2_2:ooo mateuluuuuu ziemioooo:multi::multi::multi:hurrraaa dziewczyny wielkie jestescie jako matenka Ziemia nasza :loveu::loveu:ja nie mogeee to juz tak szybciutko hohooooooo :bye::klacz::klacz::ylsuper::ylsuper:Czarodziejki wielkie uklony w wasza strone juhuuuuu:loveu::loveu:trzymam mocnooooooo Quote
Paulina_mickey Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Jaki On piękny. :loveu::loveu::loveu: Quote
kuba123 Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 nie wiem czy Zuzlik mnie nie zabije jek to napiszę ale co mi tam NADAŁYŚMY ''MAŁEMU'' NOWE IMIĘ bardziej mu pasuje [SIZE="5"]MELANIA w skrócie MELA:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
ANETTTA Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 ADA jakiego małego małą melanie to suka !!!!!!!kolejny przypadek w mysłowickim schronie !!!!!! i !kolejna prawda naszego schroniska i wetów Quote
kuba123 Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 i jeszcze zagadka :razz: ile czasu potrzeba, żeby ''wilczy pazur'' benka rosnąc zwinął się w sprężynkę o ''dwóch kółkach''??? no.... kto zgadnie... Quote
Paulina_mickey Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 kuba123 napisał(a):i jeszcze zagadka :razz: ile czasu potrzeba, żeby ''wilczy pazur'' benka rosnąc zwinął się w sprężynkę o ''dwóch kółkach''??? no.... kto zgadnie...:crazyeye: Całe życie psa? Quote
_ogonek_ Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 :O jakie pytanie... tak jak wyżej - całe życie psa... Quote
kuba123 Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 nie zgadłaś Paulinko:evil_lol:-kto następny??? Quote
Paulina_mickey Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 kuba123 napisał(a):nie zgadłaś Paulinko:evil_lol:-kto następny??? Jeszcze dłużej?:diabloti: Quote
Paulina_mickey Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 kuba123 napisał(a):jeszcze jeszcze jeszcze.... ile????? Mów chociaż ciepło, zimno :diabloti: rok ? Quote
kuba123 Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Zuzlik mówi że swoim beniom obcina pazury dwa razy w roku -to taka mała podpowiedź Quote
ANETTTA Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 ja wilcze czescij moze 3-4 razy na rok ale przeciez on ona trafiła do schroniska chyba widział ja wet tamtejszy ale skoro widział siusiaka zamiast czego innego to nie mogł widziec pazurów !!!!!! żalosne jestescie tyle byscie wymagały od weta !!!!! za co te gnoje biora kase .....!!!!! Zuzlik dojechałas juz do chatki kochana pozdrawiam jesteś wielka KUBUS tez ..chyle czoła miałam nawet zapedy urwac sie z pracy i tak WAs poznac osobiśćie ale miałam tyle roboty w pracy i troche strachu !!!!! pozdr Quote
zuzlikowa Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 Padłam wczoraj...jeszcze moje benie wylatać trzeba było...dziś też pędzę z nimi ,na miasto...najważniejsze,że ...MELCIA,bezpieczna,choć nie tak jak chciałam! Mela była już u weterynarza wczoraj;paznokcia podwójnego już nie ma:multi:...ostry stan zapalny ucha wewnętrznego obu uszu,poranione i zaognione małżowiny uszne,pod szyją zapalenie mieszków włosowych. Melcia miała w przeszłości złamany ogon-nie nosi go prosto,tylko zawinięty jak ...prosiaczek! Tyle w drodze wstępu...nie rozpoznania w suni...suni w schronisku-nie komentuję,bo i po co! Wykażcie ciutkę cierpliwości...relację i najważniejsze-fotorelację wstawię jak najszybciej się da! Teraz tylko krótko- to następny straaaaaszny pies,który zapomniał nas po drodze zjeść!!! Mela to spokojna,cierpliwa,łagodna psina!!! Quote
zuzlikowa Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 Przed momentem rozmawiałam z p.Tomaszem z hoteliku...Mela ma bardzo silne rozwolnienie-nieprzyjemne i z wyglądu i zapachu!Miejmy nadzieję,że to jedynie reakcja na zmianę karmy...ale w jej kojcu wczoraj zauważyłam też placek zaschnięty...ma być weterynarz,więc dowiem się co powie. Zapomniałam wcześniej napisać,że Melka ma już krople do uszu i dziś ma być dowieziony leczniczy szampon. Quote
Paulina_mickey Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 zuzlikowa napisał(a):Przed momentem rozmawiałam z p.Tomaszem z hoteliku...Mela ma bardzo silne rozwolnienie-nieprzyjemne i z wyglądu i zapachu!Miejmy nadzieję,że to jedynie reakcja na zmianę karmy...ale w jej kojcu wczoraj zauważyłam też placek zaschnięty...ma być weterynarz,więc dowiem się co powie. Zapomniałam wcześniej napisać,że Melka ma już krople do uszu i dziś ma być dowieziony leczniczy szampon. Oby to nie było nic poważnego. Wysłałam Ci pw. Quote
kuba123 Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 nie wiem, na pewno ma szczepienia na wściekliznę i wirusówki Quote
kuba123 Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 oj nie dobrze nie dobrze :shake: jak się okazało,że Mela nie jest facetem , to ciotki straciły zainteresowanie:mad: Quote
Recommended Posts