Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bylam dzisiaj u Meli :multi: Niestety nie mam zdjec bo bateria padla :angryy:

Mela znowu przytyla :multi:

Zaokraglila sie Panna i bardzo ladnie wyglada ;)

Troszke sie przeziebila ale juz jest wszystko ok.

Mela jest cudownym psem, ................................. :angryy:

Mela nie rzuca sie na kolegow zza siatki. Obok jest taki maly karypelek, ton on na Melke szczeka.

Ma kumpla mastifa ang. Wachaja sie i nie sa dla siebie agresywni. Niedlugo zostana puszczeni razem na ogrod, ale potrzeba jeszaczE CZASU.

Kochana sunoia, poznala mnie dzisiaj, cieszyla sie i zapraszala do swojej budy! Chciala zebym tam wlazla bo dopiero po dwoch nocach od przyjazdu zdecydowala sie zeby w niej spac i mi tez chciala pokazac jaka ma fajna ;)

Bede u niej w piatek, obstrykam i zobaczycie jaka jest gruba :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Madallena napisał(a):

Mela znowu przytyla :multi:

Zaokraglila sie Panna i bardzo ladnie wyglada ;)

Bede u niej w piatek, obstrykam i zobaczycie jaka jest gruba :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

eeech....no ciotki...ja Wam powtarzam, Wy sumienia nie macie - gdzie tak bezlitośnie bernardyna tuczyć!?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: przecie wiadomo, że jak chart powinna Mela wyglądać:megagrin::mdrmed::-D

Mela, zdrowiej tam z tego kataru i nadal bądź grzeczna:happy1:

• 2 weeks later...
Posted

WIELKI agresor Melania wita wszystkie cioteczki :)

w sasiedztwie Meli stoi mastif angielski. Bardzo sie lubia, obwachuja...jak bede tam nastepnym razem zostana razem puszczone na ogrod :) Etykieta, ktora przyczepili Melanii specjalisci z Serocka wciaz daje duzo do myslenia....

kolezanka obok z boksu.

Codzienne wylegiwanie sie na ogrodzie:

Kolejne zdjecie na koszulke :)

slodkosci

Mela jest zupenie innym psem, niz byl opisywany we wczesniejszych postach. jest spokojna, zrownowazona. Bardzo ladnie je i tyje (jeszcze nie wiem ile wazy na dzien dzisiejszy). Puszczona na ogrod nie zaczepia innych zwierzat, spokojnie je obwachuje i odchodzi dalej. Na suki, ktorych nie zna jest chetna do malej awanturki, po lepszym zapoznaniu olewa je jak wszystkich innych.

Nie wariuje w boksie, grzecznie chodzi, wacha. Nowo poznany czlowiek musi Melke przekupic smakolykami, pozniej staje sie najwieksza przylepa pod sloncem!

Pokochalam ja jak wlasnego psa. Jest mi bardzo przykro, ze przezyla to co przezyla. Ze wydalysmy niepotrzebnie gro srodkow na to, zeby uzyskac opinie lekarza, ze Mela byla glodzona!

W nowym hotelu Mela jest lubiana. Ma okazywane ogromne serce bo to jest Meli najbardziej potrzebne!

Jak sytuacja finansowa? Czy moge Melke umawiac na wtorkowe zabiegi (serce i sterylka?)

Posted

[quote name='Madallena']WIELKI agresor Melania wita wszystkie cioteczki :)

:crazyeye:ależ Mela ślicznie wygląda!:loveu: To już nie jest obciągniety skórą kościotrup bez chęci do życia, tylko śliczna sunia, śliczna bernardynka, która ładnie przybiera na wadze i wygląd jej sierści świadczy o tym, że nabiera dobrej kondycji:multi:

[quote name='Madallena']
w sasiedztwie Meli stoi mastif angielski. Bardzo sie lubia, obwachuja...jak bede tam nastepnym razem zostana razem puszczone na ogrod :) Etykieta, ktora przyczepili Melanii specjalisci z Serocka wciaz daje duzo do myslenia....

"specjaliści"...pożal się Boże...
"specjalści"...chyba od kompromitacji i żenady:cool1:

[quote name='Madallena']
kolezanka obok z boksu.

Faktycznie! Mela w ataku nieopanowanej agresji rzuca się na ogrodzenie, bo rozszarpać psa, którego za nim widzi....:laugh2_2:
[quote name='Madallena']
Pokochalam ja jak wlasnego psa. Jest mi bardzo przykro, ze przezyla to co przezyla. Ze wydalysmy niepotrzebnie gro srodkow na to, zeby uzyskac opinie lekarza, ze Mela byla glodzona!

i bez zaświadczenia lekarskiego, stan Meli było widać od razu, gołym okiem...Ale niektórzy tutaj woleli nam wmawiać, fakty z gatunku, że "ziemia jest płaska"....w desperackiej obronie swego biznesu, tak! nie hotelu, hoteliku, tylko biznesu za wszelką cenę:shake:

Posted

Paulina_mickey napisał(a):
Roma mam dom chętny na benka, łagodnego do dzieci, wyślę facetowi Twoje namiary.

Boże...ja tak się boję duże benie do domków z dziećmi wysyłać...

Dzięku Paulinko...jak zadzwoni,to przecież mamy naszą Emilkę...a jak Oliwka do dzieci?...muszę zapytać Beatę!

Posted

zuzlikowa napisał(a):
Boże...ja tak się boję duże benie do domków z dziećmi wysyłać...

Dzięku Paulinko...jak zadzwoni,to przecież mamy naszą Emilkę...a jak Oliwka do dzieci?...muszę zapytać Beatę!

Powinien dzwonić, bo jak mu wysłałam Twoje dane to od razu do mnie dzwonił. Ale przekierowałam Go do Ciebie. Co do Oliwki to nie wiem, tam w schronie była Angelika najmłodsza, ale to już nie takie dziecko, tylko młodzież.

Posted

Meluśko...już wszystko podliczyłam i przekleję całkowite uzupełnione rozliczenie i będę Was cioteczki prosić o dokładne jego sprawdzenie...zbyt wielka i długa zawierucha i z moim kompem i z dogo...zgredka do szybkiego i sprawnego działania niestety nie dopusciły...cóż-zgredki tak mają,że straaaaaaasznie powoli i skrupulatnie działaja(a ja już na pewno:-().

Ale zaczynam od bazarku...bo mony potrzebne straszliwie...ZAPRASZAM...
http://www.dogomania.pl/threads/174911-KUBECZKI-na-prezent-Te-siAE-nadajAE-absolutnie-dla-wielkopsA-w-na-dA-ug-i-hotel-10-12?p=13629043#post13629043

pomóżcie choć podnosić...bardzo prosimy,choć o to,mimo,że kubeczki warte nie tylko tego...

Posted

sfora napisał(a):
Meluniu, wyglądasz przepięknie, teraz tylko do kochanego domku :)))))

Czas najwyzszy Meluniu..do domeczku..nic nie dziala na Dogo...watek Meli to mnie nie lubi ale jakos cudem weszlam...

Posted

Niestety okazuje się,że i psi swiat opiera się na pieniądzu...wybacz Meluniu...wybacz!:oops:

Bazarek na wielkopsiaczki nasze...najnowszy...z moją biżu...dla Marcelka też...
http://www.dogomania.pl/threads/175085-MoA-e-pomysA-zuzlika-bAE-dzie-Ci-odpowiadaA-BIA-U-rAE-czna-robota-na-4-1-wielkopsy-12-12?p=13641898#post13641898

I zaproszę na inne bazarki...wielkopiesków...może Marcelek im też wsparcia nie odmówi...

dla Smajlusia piękne rysunki zwierząt ...i maskotki i chusta i inne różności...
http://www.dogomania.pl/threads/174844-Na-dA-ugi-Smajlusia-obrazy-maskotki-rA-A-noA-ci-do-6-12-do-20-00?p=13635385#post13635385

puzzle z przepięknymi zdjeciami koni...czyli dla koniarzy i nie tylko...
http://www.dogomania.pl/threads/174962-1000-i-1500czAE-sciowe-puzzle-z-KOA-MI-super-okazja-KUP-TERAZ-na-nie-tylko-benki-11-12?p=13635468#post13635468

lakiery różniaste...z odżywkami i sssssssyssstemem:crazyeye:
http://www.dogomania.pl/threads/174917-PiAE-kne-LAKIERY-DO-PAZNOKCI-nie-przegap-okazji-dla-nie-tylko-bernardynA-w-10-12

cudne kubeczki...nawet z taką miną jaką często robię...:evil_lol:...i dla ornitologa...i dla zakochanego...
http://www.dogomania.pl/threads/174911-KUBECZKI-na-prezent-Te-siAE-nadajAE-absolutnie-dla-wielkopsA-w-na-dA-ug-i-hotel-10-12
serdecznie zapraszam...i o wspieranie choć podrzucaniem proszę...
i...wybaczcie fotki.ale ja z maniakiem złej baletnicy uparcie twierdzę,że ten aparat mnie nie lubi!!!:cool3: