Yoko2009 Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 Oj dobrze mi bardzo:):)odetchnę troszkę Quote
*kleo* Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 [quote name='Yoko2009']Muszę Wam powiedzieć, ze moi chłopcy pojechali dzisiaj na narty do czech z tatą i mam tydzień odpoczynku od dzieci !!!!! Taka cisza w domu że aż dziwnie:):) Pozdrawiam weekendowo[/QUOTE] No to Ci się trafiło, ja z chęcią bym moich gdzieś wysłała i została sama z dziewuchami, tylko żeby remont już był skończony i żeby cieplej było, to bym mogła je do parku zabierać :) Quote
*Jot* Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Ale masz fajnie.Też bym chciała sama z psami zostać :razz: Quote
Marzena* Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Moja córa też pojechała, ale jutro wraca i znowu będzie buczenie i humorki ;) Quote
Aga&Dakar Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Moje dziewczyny u babci, wiec jestem sama z Dakarem i jest super. Fajnie tak czasem dzieci oddelegowac gdziekolwiek...:multi: Quote
karkakarka Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 No śuper :) A ja mam ospę w domu i jestem z młodszym 24h/dobę... a pewnie za niedługo starszy dostanie i będę miała dwóch na głowie... Quote
*kleo* Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Brrr ja swoją ospę wspominam koszmarnie, miałam krosty dosłownie wszędzie... I pomimo, że się nie drapałam, to i tak mam gdzieniegdzie blizny, najbardziej mnie drażni jedna najgorsza na twarzy :roll: Nie to co mój brat, on niedawno też złapał ospę, ale wyskoczyło mu dosłownie 8 krostek na plecach i na tym się skończyło. Miał szczęście chłopak :p Quote
karkakarka Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 U Rafałka jest ich ogromna ilość codziennie wyskakuje mu z 40 nowych... oszaleć idzie, a niektóre są takie ogromne i brzydkie... Quote
Doti1986 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 [quote name='karkakarka']No śuper :) A ja mam ospę w domu i jestem z młodszym 24h/dobę... a pewnie za niedługo starszy dostanie i będę miała dwóch na głowie...[/QUOTE] No to ładnie;( Ja pamiętam jak ja miałam ospę ojjj jak to cholerstwo swędziało i też miałam w lutym jak się ferie zaczęły:( Quote
Aga&Dakar Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 O matko to Ci wspolczuje...Moja starsza corka przyniosla z przedszkola ospe za tydzien zachorowala mlodsza a po nich najgorzej przeszedl moj M ale na szczescie bylo to ladnych pare lat temu... Quote
Yoko2009 Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 [quote name='karkakarka']U Rafałka jest ich ogromna ilość codziennie wyskakuje mu z 40 nowych... oszaleć idzie, a niektóre są takie ogromne i brzydkie...[/QUOTE] Oj to współczuję:) straszne paskudztwo ta ospa, u mnie najpierw chorował starszya a potem oczywiście młodszy złapał i był miesiac z głowy:) Pozdrawiam Quote
Pegaza Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Moja cora tez przeszla ospe w wieku przedszkolnym;) cze Asia:) Quote
dysia-u Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Cześć Musze wam powiedzieć że mój młodszy miał ospe w 1kl. i miał....uczulenie na płynny puder. Obsypany na potęge po tym smarowidle dostawał takiego odjazdu ze swędzeniem ze szok. Lekarz diagnozował "wyjątkowo trudny przypadek ospy" a ja przez zupełny przypadek odkryłam że to winna pudru. Quote
Karolina. Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 http://i48.tinypic.com/148dl4w.jpg Śliczna Yoko :loveu: A ile ma spineczek :crazyeye: Quote
Nati28 Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 karkakarka napisał(a):A ty gdzie się podziewasz?? No wlasnie sasiadki cos was nie ma? :roll: Quote
dysia-u Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Nie ma , nie ma !!! dziś świętuje pewnie. Sto Lat Asiu!!!!! Quote
Pegaza Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Oo Asia ma urodzinki to wszystkiego naj:Rose: :new-bday: Quote
Doti1986 Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 No to wszystkiego naj naj naj życzymy :) Quote
Yoko2009 Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 dysia-u napisał(a):Nie ma , nie ma !!! dziś świętuje pewnie. Sto Lat Asiu!!!!! Pegaza napisał(a):Oo Asia ma urodzinki to wszystkiego naj:Rose: :new-bday: Doti1986 napisał(a):No to wszystkiego naj naj naj życzymy :) Nati28 napisał(a):Sto lat, sto lat!!! :new-bday: :BIG: HEJ HEJ Jestem jestem i dziekuję badzo za życzonka, jestem niestety o roczek starsza co wogóle mi sie nie podoba ale za to dzisiaj mogę sobie osłodzic dzień pączkami i chrustami:) Nie było mnie przez chwilkę, bo jak się "pozbyłam" dzieci z domu to nadrabiam zaległości towarzyskie i sklepowe hihih, nie muszę nigdzie sie spieszyc po pracy do domu, no ale jutro w nocy wracaja więc co dobre mi się skończy:) Zabieram sie do pracki....pozdrawiam serdecznie Quote
Truska34 Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Cześć Yokule! Wpadliśmy z życzeniami urodzinowymi:multi: :new-bday::tort::BIG: sto lat dla Asi!!!!!!!! Ale Yoko nazbierała spineczek i gumeczek. Też bym tak chciała, ale na razie nie mam na czym wiązać, tzn Ivciu nie ma:-( Quote
Karolina. Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Sto lat, sto lat, niech żyje żyje naaaam! :loveu: Wszystkiego najlepszego! :) Quote
Recommended Posts