Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Yoko2009']Muszę Wam powiedzieć, ze moi chłopcy pojechali dzisiaj na narty do czech z tatą i mam tydzień odpoczynku od dzieci !!!!!
Taka cisza w domu że aż dziwnie:):)
Pozdrawiam weekendowo[/QUOTE]
No to Ci się trafiło, ja z chęcią bym moich gdzieś wysłała i została sama z dziewuchami, tylko żeby remont już był skończony i żeby cieplej było, to bym mogła je do parku zabierać :)

Posted

Brrr ja swoją ospę wspominam koszmarnie, miałam krosty dosłownie wszędzie... I pomimo, że się nie drapałam, to i tak mam gdzieniegdzie blizny, najbardziej mnie drażni jedna najgorsza na twarzy :roll: Nie to co mój brat, on niedawno też złapał ospę, ale wyskoczyło mu dosłownie 8 krostek na plecach i na tym się skończyło. Miał szczęście chłopak :p

Posted

[quote name='karkakarka']No śuper :) A ja mam ospę w domu i jestem z młodszym 24h/dobę... a pewnie za niedługo starszy dostanie i będę miała dwóch na głowie...[/QUOTE]

No to ładnie;( Ja pamiętam jak ja miałam ospę ojjj jak to cholerstwo swędziało i też miałam w lutym jak się ferie zaczęły:(

Posted

O matko to Ci wspolczuje...Moja starsza corka przyniosla z przedszkola ospe za tydzien zachorowala mlodsza a po nich najgorzej przeszedl moj M ale na szczescie bylo to ladnych pare lat temu...

Posted

[quote name='karkakarka']U Rafałka jest ich ogromna ilość codziennie wyskakuje mu z 40 nowych... oszaleć idzie, a niektóre są takie ogromne i brzydkie...[/QUOTE]

Oj to współczuję:) straszne paskudztwo ta ospa, u mnie najpierw chorował starszya a potem oczywiście młodszy złapał i był miesiac z głowy:)
Pozdrawiam

Posted

Cześć Musze wam powiedzieć że mój młodszy miał ospe w 1kl. i miał....uczulenie na płynny puder. Obsypany na potęge po tym smarowidle dostawał takiego odjazdu ze swędzeniem ze szok. Lekarz diagnozował "wyjątkowo trudny przypadek ospy" a ja przez zupełny przypadek odkryłam że to winna pudru.

Posted

dysia-u napisał(a):
Nie ma , nie ma !!! dziś świętuje pewnie. Sto Lat Asiu!!!!!

Pegaza napisał(a):
Oo Asia ma urodzinki to wszystkiego naj:Rose:
:new-bday:

Doti1986 napisał(a):
No to wszystkiego naj naj naj życzymy :)

Nati28 napisał(a):
Sto lat, sto lat!!! :new-bday: :BIG:

HEJ HEJ Jestem jestem i dziekuję badzo za życzonka, jestem niestety o roczek starsza co wogóle mi sie nie podoba ale za to dzisiaj mogę sobie osłodzic dzień pączkami i chrustami:)

Nie było mnie przez chwilkę, bo jak się "pozbyłam" dzieci z domu to nadrabiam zaległości towarzyskie i sklepowe hihih, nie muszę nigdzie sie spieszyc po pracy do domu, no ale jutro w nocy wracaja więc co dobre mi się skończy:)
Zabieram sie do pracki....pozdrawiam serdecznie

Posted

Cześć Yokule! Wpadliśmy z życzeniami urodzinowymi:multi:
:new-bday::tort::BIG: sto lat dla Asi!!!!!!!!
Ale Yoko nazbierała spineczek i gumeczek. Też bym tak chciała, ale na razie nie mam na czym wiązać, tzn Ivciu nie ma:-(