karkakarka Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 [quote name='tigrunia']Cześć Asiu :multi: Jak tam przygotowania do wystawy ? :cool3: Ojj ja też uwielbiam faworki :loveu: Karina daj przepis jak masz taki szybki :multi: Łukiego mama robi ale takie twarde zawsze jej wychodzą.. nie smakują mi :roll:[/QUOTE] widzę że dziewczyny już podały przepis :) Ja po kolei wszystko dodaję A jak już ugnieciesz ciasto to go wałkujesz - grubość około 2 mm tniesz prostokąty 2cm/10 cm (m/w) i nacinasz na środku, no i przez środek przewijasz jeden koniec :) Quote
dysia-u Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Aguś jakie MACEDY dajesz swoim? zamawiam właśnie karme to i smaczki zamówie Quote
Yoko2009 Posted February 4, 2011 Author Posted February 4, 2011 Jak na stronie związku to lecę:) Quote
*Agnieszka* Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 [quote name='dysia-u']Aguś jakie MACEDY dajesz swoim? zamawiam właśnie karme to i smaczki zamówie[/QUOTE] Mix smakowy :) Quote
Pegaza Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Ja nie moge Karina Ty tak na cm nawet robisz? hehe Be linijka tez obowiazkowa musi byc :evil_lol: Kesem nie chyba takiej nie ma..;) ja łowicką kupuję..:) Quote
*Jot* Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Cześć Asiu !! http://i54.tinypic.com/2csbabo.jpg Yoko aż okrągłe oczka zrobiła na widok faworków :evil_lol: Też bym takie zrobiła :crazyeye: Ale mi apatytu narobiłaś.Chyba będę musiała upiec.Mam przepis od mojej Babci.:p U nas faworki nazywają się chruściki :D:lol: Quote
kiniaaa Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 [quote name='*Jot*'] U nas faworki nazywają się chruściki :D:lol: U nas również :lol: http://i55.tinypic.com/2it0f9t.jpg śliczna malutka :loveu: Quote
*Jot* Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 [quote name='kiniaaa']U nas również :lol: [/QUOTE] Bo od nas z Kaszub ściągneliście nazwę :eviltong: Quote
kiniaaa Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 [quote name='*Jot*']Bo od nas z Kaszub ściągneliście nazwę :eviltong:[/QUOTE] Jola my tak blisko siebie mieszkamy, że nie ma co ściągać. Można uznać za ten sam region :evil_lol: Quote
*Jot* Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 [quote name='kiniaaa']Jola my tak blisko siebie mieszkamy, że nie ma co ściągać. Można uznać za ten sam region :evil_lol:[/QUOTE] No dobra,dobra....masz rację :D Zresztą kiedyś należeliśmy do Bydgoszczy a teraz Gdańsk.Bydgoszcz mi bardziej pasowała bo znam a Gdańsk tak trochę tylko. :roll: Quote
Yoko2009 Posted February 4, 2011 Author Posted February 4, 2011 Cześć dziewczyny:) jakby je nienazywać są pyszne:) i chruściki i faworki mniam:) Quote
*Agnieszka* Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Przez te Wasze chruściki,faworki czy jak one tam się zwą jest godzina 22.30 a chętnie bym coś wrzuciła na ruszt..3 razy otwierałam lodówkę i 3 razy zamykałam nie biorąc nic z niej,weszłam tu do Asi wystarczy że przeczytałam o jedzonku czwarte podejście będzie już "bogate"muszę coś z tam tąd zabrać..bo nie wytrzymam hihi i jak tu się odchudzić co???dziewczyny???? Quote
Yoko2009 Posted February 4, 2011 Author Posted February 4, 2011 ja bym ptasie mleczko łyknęła:) hihi Quote
Yoko2009 Posted February 4, 2011 Author Posted February 4, 2011 A co tam masz Aga dobrego w tej lodówce??? Ja zawsze w sobotę robię zakupy jedzeniowe wiec u mnie dzisiaj już światełko widać hehehe Quote
*Agnieszka* Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 [quote name='Yoko2009']A co tam masz Aga dobrego w tej lodówce??? Ja zawsze w sobotę robię zakupy jedzeniowe wiec u mnie dzisiaj już światełko widać hehehe[/QUOTE] Słodycze o zgrozo..śliwki w czekoladzie i ptasie mleczko..i tak się zastanawiam wziąć nie wziąć,anioł mi mówi nie bierz..diabeł szepcze weż:diabloti: Quote
chrupcia Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Cześć Asiu :) ale u Ciebie smacznie się zrobiło :lol: ja również lubie chruścik, na tłusty czwartek obowiązkowo ;) Quote
Yoko2009 Posted February 4, 2011 Author Posted February 4, 2011 To bierz Aga bo naprawde ucieknie i tylko smakiem sie obejdziesz:) Zmykam i zostawiam Was smakowicie:) Dobrej nocki i SŁODKICH snów Quote
*Agnieszka* Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 [quote name='chrupcia']no tak, pączki to na pewno, a i oponki zawsze się znajdą ;) ale najlepsze są takie świeżutkie w pierwszy dzień ! :)[/QUOTE] U nas to dziadek zawsze tyle ich przynosi że póżniej na ich widok przez jakiś okres uciekam.... Quote
*Agnieszka* Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 [quote name='chrupcia']Cześć Asiu :) ale u Ciebie smacznie się zrobiło :lol: ja również lubie chruścik, na tłusty czwartek obowiązkowo ;)[/QUOTE] I pączki jeszcze,oponki,rety!!!!! Quote
*Agnieszka* Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 [quote name='Yoko2009']ja bym ptasie mleczko łyknęła:) hihi[/QUOTE] No jest i się śmieje mówi bierz mnie bo ci ucieknę:eviltong: Quote
chrupcia Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 [quote name='agamewa']I pączki jeszcze,oponki,rety!!!!![/QUOTE] no tak, pączki to na pewno, a i oponki zawsze się znajdą ;) ale najlepsze są takie świeżutkie w pierwszy dzień ! :) Quote
*Agnieszka* Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 [quote name='chrupcia']no tak, pączki to na pewno, a i oponki zawsze się znajdą ;) ale najlepsze są takie świeżutkie w pierwszy dzień ! :)[/QUOTE] U nas to dziadek zawsze tyle ich przynosi że póżniej na ich widok przez jakiś okres uciekam.... Quote
*Jot* Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 [quote name='agamewa']Słodycze o zgrozo..śliwki w czekoladzie i ptasie mleczko..i tak się zastanawiam wziąć nie wziąć,anioł mi mówi nie bierz..diabeł szepcze weż:diabloti:[/QUOTE] Bierz,bierz,bierz....:diabloti: Quote
Recommended Posts