Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja to sobie myślę, że jetem jakoś mało zorganizowana:(, wszystkie macie czas na dogo i jesteście codziennie o każdej porze a ja nie mam kiedy, zaglądam wprawdzie z pracy w ciągu dnia ale żeby napisać to mogę zapomnieć:( no ale liczę , ze mi wybaczycie:):)
a tak wygląda moja piekna yorusia dosłownie 3 minuty po wcześniejszym czesaniu..........brak słów (fotka troche niewyraźna)

Posted

Cześć Asiu:)foteczki obejrzane:)..my też mamy ten sam sam problem z czesankiem,za minutkę już po nim śladu nie widać,na szczęście jak patrzę na Harmoniego to żal mnie tak nie ściska bo on i tak śmiga w ubranku:)

Posted

o kurcze już 300 stronka:) nawet nie zauważyłam , no ale z tej okazji stawiam szampana :):) i kilka fotek na dokładkę. Wczoraj u nas było piękne słoneczko i robiliśmy porządki na działce:) a oto nasza pomocnica

Posted

Jeny ile orzechów aaaaa :crazyeye: uwielbiam uwielbiam uwielbiam :loveu: Dzisiaj jadłam włoskie, ale to nie to samo... laskowe są naj... :loveu:

A pomocnica śliczna jest :loveu: