Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wiesz co , tak wczoraj poszalałam pod ta palmą , drinki , itd że dzis syn mnie budził a ja nie tomna.
ale dobrze , odstresowałam sie troche , a do poniedziałku znów mnie stres dopadnie , to znowu może jakies tropiki co?

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

U mnie w weekend ciężko będzie wygospodarować czas na tropiki i nie tylko. Czeka mnie weekend imprezowy. Dzisiaj po pracy idziemy z dziewczynami do jednej z nas na parapetówę, jutro mam gości urodzinowych mojego starego 15-letniego syna hehehe a w niedzielę idziemy do teścowej na jej imienini i od razu na 70 urodziny teścia. Podejrzewam, ze i ja będę miała cieżki poniedziałek

Posted

Yoko2009 napisał(a):
U mnie w weekend ciężko będzie wygospodarować czas na tropiki i nie tylko. Czeka mnie weekend imprezowy. Dzisiaj po pracy idziemy z dziewczynami do jednej z nas na parapetówę, jutro mam gości urodzinowych mojego starego 15-letniego syna hehehe a w niedzielę idziemy do teścowej na jej imienini i od razu na 70 urodziny teścia. Podejrzewam, ze i ja będę miała cieżki poniedziałek

uuuuu po tylu imprezach to palmy mozna dostać hihi a nie jeszcze pod nia siedzieć hihi

Posted

Yoko2009 napisał(a):
Nie chcę Was dziweczyny denerwować ale u mnie znowu słoneczko świeci, tylko troszke temperatura nie taka:)

U nas jutro ma byc slonko:multi:

Posted

[quote name='Pegaza']U nas jutro ma byc slonko:multi:

[SIZE="1"]Daria znowu Cię cytuję. :evil_lol:

U nas było słoneczko dzisiaj.Od samego rana :multi:
Cześć Aśka i Yokulka :lol::lol:

Posted

Hej hej
Macie może ochotę na torta urodzinowego mojego synka???:) Pyszny orzecowy z bezą w środku:)

a teraz dzisiejsza Yokula uciekajaca przed kąpielą do pana:)

a tu już po kąpielowych "torturach"

Posted

Witam:) obecnie używamy szamponu i odżywki, który kupiliśmy od jedej Niemki, która sama je produkuje i sprzedaje tylko na wystawach. Polecili nam znajomi i bardzo się sprawdza ale żadnej nazwy nie ma:(

Posted

Cześć dziewczyny:) Coś strasnie mnie połamało:(, odezwała siemoja dyskopatia i ledwo sieruszam, dostałam leki, tydzień zwolnienia i nakaz leżenia, no ale w drodze po kawkę nie mogłam się oprzeć żeby nie zajrzeć na dogo:)
Zmykam do łóżeczka, może jutro będzie lepiej jak lekarstwa zaczna w końcu działac:)
pozdrawiam