Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dysia-u napisał(a):
Asia czy po tych grzybkach wszystko ok?? no to czemu cię nie ma na dg??!!!! wracaj i melduj się
mam nowe fotki
dzis taki piękny słoneczny dzień że aż dusza sie raduje
miłego dnia ci życze

Hej hej oczywiscie, ze u mnie wszystko oki po grzybkach, grzybki są przepyszne:) a ja znowu cierpie na chroniczny brak czasu i mozliwosci komputerowych:(. Niby mamy dwa kompy ale stoja u chłopców na biurkach a wtedy kiedy ja mam chwilkę oni odrabiaja lekcje i dooopa:( moze kiedyś dorobie sie laptopa ale narazie kiepsko to widzę wakacje i podwójne wczasy wykończyły moje finanse hehhe. Nawet mam fotki Yokuli i postaram sie wrzucić moze wieczorkiem jak mi sie uda.
W weekend też mie nie będzie gdyz mamy wyjazd integracyyjny z pracy i jedziemy do Darłówka nad morze sie integrować - heheh prawie 130 bab:)
pozdrawiam

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dysia-u napisał(a):
eee Asia no to z kim wy będziecie sie intergrować?? same baby??!! toż to szabat czarownic hihi

No bo to taki sabat....bedziemy się zmawiały na wszystkich niedobrych p.....:), którzy nam czasem życie uprzykszają hehehe
a tak na poważnie to może byc fajna babska imprezka:) ognisko, dyskoteka a w sobotę uroczysty bankiet:)

Posted

Nie dopuszczono mnie wczoraj do kompa:( ale dzisiaj będę sie rozpychała łokciami hehehehe i fotki po południu będą:)
Pozdrawiam w tem deszczowy poranek znad aromatycznej kawusi (tylko ona trzyma mnie dzisiaj przy życiu)

Posted

a u nas nie deszczowy hahahahahhaha
ja mam herbatke z soczkiem malinowym tylko ona mnie przy zdrowiu trzyma :multi::multi::multi:
drewno mamy uszykowane do kominka ale od niedzieli nie palimy bo nie jest żle
miłego dnia Asiu
na fotki wpadne obowiązkowo ;)

Posted

Yoko2009 napisał(a):
Nie dopuszczono mnie wczoraj do kompa:( ale dzisiaj będę sie rozpychała łokciami hehehehe i fotki po południu będą:)
Pozdrawiam w tem deszczowy poranek znad aromatycznej kawusi (tylko ona trzyma mnie dzisiaj przy życiu)

Rozpychaj się, jak łokcie nie wystarczą to pomóż sobie nogami.
My czekamy.

Posted

dysia-u napisał(a):
buuuuuuuu
no to jeszcze raz
Asia ja jestem cierpiwa

pewnie ze wrzucę raz jeszcze ale to dopiero w poniedziałek jak wróce:) kurcze zła jestem bo specjalnie usiadłam do kompa po 23 w drodze do łóżka hehe

Posted

No mialay byc fotki a tu nicio...;)
kuna sie masz fajnie:) zamienie sie z Toba dam Ci laptopa a pojade nad morze sie integrowac..:evil_lol:
Ty sie naklikasz ile chcesz a ja zaszaleje raz a dobrze hehe

Posted

dysia-u napisał(a):
buuuuuuuu
no to jeszcze raz
Asia ja jestem cierpiwa

Bardzo mnie cieszy Twoja cierpliwość Ula:) zostanie doceniona hehheh
jot11 napisał(a):
A ja jestem niecierpliwa.:evil_lol:
Ale wyjścia nie ma,poczekam.
Cześć Asiu :multi:

Jolu ja też jestem zawsze bardzo niecierpliwa
dysia-u napisał(a):
Cześć Asia
czy u ciebie też tak pięknie jak i u nas? dwa krańce Polski sie witają hihi

Witam witam dzisiaj u nas też słoneczko swieci a na termometrze 19 kresek:)
Pegaza napisał(a):
No mialay byc fotki a tu nicio...;)
kuna sie masz fajnie:) zamienie sie z Toba dam Ci laptopa a pojade nad morze sie integrowac..:evil_lol:
Ty sie naklikasz ile chcesz a ja zaszaleje raz a dobrze hehe

Daria laptop by mi sięprzydał ale nie zamieniłabym go na moja integrację:):) a było super mimo że pogoda nie dopisała. w piątek mielismy balety do samego rańca, uhh dawno sie tak nie wytańczyłam, w sobotędo południa specerek nad morzem, wywiało nas strasznie ale było super a po obiadku było moczenie sie w aqua parku, jakuzzi, bąbelki, cieplutka woda i super zjeżdżalnie. No a wieczorem uroczysty bankiet równiez do rana. No i w zwiazku z powyzszym mam zakwasy, wszystko mnie boli i nie mogę odespać heheheeh no ale warto było.
A teraz foteczki narazie 3 jak moja gwiazda niespodziewanie zainteresowała się chlebkiem z masłem dałam jej przed nos a ona sienormalnie rzuciła jakby z tydzień nie jadła hehhe

Posted

noooo te ciemne chmury to nie za wesoły widok
fajnie że się wybawiłaś
u nas słoneczko ale sąsiedzi pala stare siana i co tam jeszcze więć dym wszędzie zaje...buuuuuuuu