Yoko2009 Posted September 15, 2010 Author Posted September 15, 2010 dysia-u napisał(a):Asia czy po tych grzybkach wszystko ok?? no to czemu cię nie ma na dg??!!!! wracaj i melduj się mam nowe fotki dzis taki piękny słoneczny dzień że aż dusza sie raduje miłego dnia ci życze Hej hej oczywiscie, ze u mnie wszystko oki po grzybkach, grzybki są przepyszne:) a ja znowu cierpie na chroniczny brak czasu i mozliwosci komputerowych:(. Niby mamy dwa kompy ale stoja u chłopców na biurkach a wtedy kiedy ja mam chwilkę oni odrabiaja lekcje i dooopa:( moze kiedyś dorobie sie laptopa ale narazie kiepsko to widzę wakacje i podwójne wczasy wykończyły moje finanse hehhe. Nawet mam fotki Yokuli i postaram sie wrzucić moze wieczorkiem jak mi sie uda. W weekend też mie nie będzie gdyz mamy wyjazd integracyyjny z pracy i jedziemy do Darłówka nad morze sie integrować - heheh prawie 130 bab:) pozdrawiam Quote
dagos1 Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Czekamy na fotki i miłej weekendowej zabawy życzymy. Quote
dysia-u Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 eee Asia no to z kim wy będziecie sie intergrować?? same baby??!! toż to szabat czarownic hihi Quote
Yoko2009 Posted September 15, 2010 Author Posted September 15, 2010 dysia-u napisał(a):eee Asia no to z kim wy będziecie sie intergrować?? same baby??!! toż to szabat czarownic hihi No bo to taki sabat....bedziemy się zmawiały na wszystkich niedobrych p.....:), którzy nam czasem życie uprzykszają hehehe a tak na poważnie to może byc fajna babska imprezka:) ognisko, dyskoteka a w sobotę uroczysty bankiet:) Quote
Connected Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 o kurczę , to się niezła zabawa zapowiada :cool3: życzę udanego pobytu :cool1: Quote
Yoko2009 Posted September 16, 2010 Author Posted September 16, 2010 Nie dopuszczono mnie wczoraj do kompa:( ale dzisiaj będę sie rozpychała łokciami hehehehe i fotki po południu będą:) Pozdrawiam w tem deszczowy poranek znad aromatycznej kawusi (tylko ona trzyma mnie dzisiaj przy życiu) Quote
dysia-u Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 a u nas nie deszczowy hahahahahhaha ja mam herbatke z soczkiem malinowym tylko ona mnie przy zdrowiu trzyma :multi::multi::multi: drewno mamy uszykowane do kominka ale od niedzieli nie palimy bo nie jest żle miłego dnia Asiu na fotki wpadne obowiązkowo ;) Quote
Connected Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 u nas również nie pada :) właśnie słoneczko się przebija Quote
dagos1 Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Yoko2009 napisał(a):Nie dopuszczono mnie wczoraj do kompa:( ale dzisiaj będę sie rozpychała łokciami hehehehe i fotki po południu będą:) Pozdrawiam w tem deszczowy poranek znad aromatycznej kawusi (tylko ona trzyma mnie dzisiaj przy życiu) Rozpychaj się, jak łokcie nie wystarczą to pomóż sobie nogami. My czekamy. Quote
*Agnieszka* Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Zapraszam na nowe świeżutkie foteczki:) Quote
Yoko2009 Posted September 17, 2010 Author Posted September 17, 2010 :placz::placz::placz::placz:Buuuuuuuu........wrzuciłam fotki wczoraj wieczorem i widzę że nie weszły:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: Quote
dysia-u Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 buuuuuuuu no to jeszcze raz Asia ja jestem cierpiwa Quote
Yoko2009 Posted September 17, 2010 Author Posted September 17, 2010 dysia-u napisał(a):buuuuuuuu no to jeszcze raz Asia ja jestem cierpiwa pewnie ze wrzucę raz jeszcze ale to dopiero w poniedziałek jak wróce:) kurcze zła jestem bo specjalnie usiadłam do kompa po 23 w drodze do łóżka hehe Quote
*Jot* Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 dysia-u napisał(a):buuuuuuuu no to jeszcze raz Asia ja jestem cierpiwa A ja jestem niecierpliwa.:evil_lol: Ale wyjścia nie ma,poczekam. Cześć Asiu :multi: Quote
dysia-u Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Cześć Asia czy u ciebie też tak pięknie jak i u nas? dwa krańce Polski sie witają hihi Quote
Pegaza Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 No mialay byc fotki a tu nicio...;) kuna sie masz fajnie:) zamienie sie z Toba dam Ci laptopa a pojade nad morze sie integrowac..:evil_lol: Ty sie naklikasz ile chcesz a ja zaszaleje raz a dobrze hehe Quote
Yoko2009 Posted September 21, 2010 Author Posted September 21, 2010 dysia-u napisał(a):buuuuuuuu no to jeszcze raz Asia ja jestem cierpiwa Bardzo mnie cieszy Twoja cierpliwość Ula:) zostanie doceniona hehheh jot11 napisał(a):A ja jestem niecierpliwa.:evil_lol: Ale wyjścia nie ma,poczekam. Cześć Asiu :multi: Jolu ja też jestem zawsze bardzo niecierpliwa dysia-u napisał(a):Cześć Asia czy u ciebie też tak pięknie jak i u nas? dwa krańce Polski sie witają hihi Witam witam dzisiaj u nas też słoneczko swieci a na termometrze 19 kresek:) Pegaza napisał(a):No mialay byc fotki a tu nicio...;) kuna sie masz fajnie:) zamienie sie z Toba dam Ci laptopa a pojade nad morze sie integrowac..:evil_lol: Ty sie naklikasz ile chcesz a ja zaszaleje raz a dobrze hehe Daria laptop by mi sięprzydał ale nie zamieniłabym go na moja integrację:):) a było super mimo że pogoda nie dopisała. w piątek mielismy balety do samego rańca, uhh dawno sie tak nie wytańczyłam, w sobotędo południa specerek nad morzem, wywiało nas strasznie ale było super a po obiadku było moczenie sie w aqua parku, jakuzzi, bąbelki, cieplutka woda i super zjeżdżalnie. No a wieczorem uroczysty bankiet równiez do rana. No i w zwiazku z powyzszym mam zakwasy, wszystko mnie boli i nie mogę odespać heheheeh no ale warto było. A teraz foteczki narazie 3 jak moja gwiazda niespodziewanie zainteresowała się chlebkiem z masłem dałam jej przed nos a ona sienormalnie rzuciła jakby z tydzień nie jadła hehhe Quote
dysia-u Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 noooo te ciemne chmury to nie za wesoły widok fajnie że się wybawiłaś u nas słoneczko ale sąsiedzi pala stare siana i co tam jeszcze więć dym wszędzie zaje...buuuuuuuu Quote
chrupcia Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 http://i53.tinypic.com/140b6mb.jpg co za słodkości :loveu: oczka ma cudowne :) Cześć :) Quote
Connected Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 cóż za przyjemny widoczek :loveu: ale bym sobie pochodziła tak nad morzem teraz..:roll: to widzę ,że wyjazd udany - atrakcje zapewnione :evil_lol: Quote
*Jot* Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Cześć Asiu !! Super,że impreza udana,to najważniejsze.:p http://i56.tinypic.com/21abmfp.jpg świetna fotka i świetnie Yoko z tym chlebem wygląda :evil_lol: :loveu: Quote
*Agnieszka* Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Cześć Asiu:)melduję że focie obejrzane:)morze...ach te widoki:)a Yokusia jaki głodomorek:) Quote
*kleo* Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Cześć! :p Fajnie, że wyjazd się udał :) http://i53.tinypic.com/140b6mb.jpg jak ładnie dzieciątko je ;) Quote
Marzena* Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 http://i56.tinypic.com/21abmfp.jpg świetnie dziewczyna zajada :evil_lol: Quote
Recommended Posts