*Jot* Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 [quote name='tigrunia']Jolka dogo zmieniło się już dużo wcześniej.. w takim głupim momencie się zalogowałyście :-( Mi już też się odechciewa tu wchodzić. Co jakiś czas do was zajrzę, zobaczę co słychać bo z tego uzależnienia trudno wyjść ale to już nie jest to co kiedyś..[/QUOTE] Oj,jak super,że ktoś jest takiego samego zdania jak ja. Bo tak trochę się obawiałam,że dostanę super opiernicz. :( Widzę,że myślimy tak samo. :p Cześć Be :multi: Cześć Aśka !! Coś czuję,że temat się rozwinie u Ciebie :roll: Quote
tigrunia Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Święta prawda więc za co opiernicz ;) Nawet Daria już traci cierpliwość.. :evil_lol: Quote
*Agnieszka* Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Witamy się:)mi się wydaje że takie show jest na początku a póżniej emocje opadają i po prostu mniej się wchodzi,bo co można wciąż pisać,praktycznie wciąż to samo....i wciąż to samo czytać.Ja osobiście lubię dogo mam do niego sentyment:) Quote
Connected Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Każdy portal ma taki moment ze się zmienia, ludzie się zmieniają , niektórzy opuszczają stronkę, następują zmiany - co nie zawsze wychodzi na dobre i już jest całkiem inaczej.. Heej :hand: Quote
Yoko2009 Posted October 8, 2010 Author Posted October 8, 2010 Witam:)Oj to prawda, jak logowałam się ponad rok temu to ludzi było więcej iwszyscy częściej wchodzili a teraz coraz mniej nas tu:) A powiedzcie mi proszę czy to możliwe, żeby u mojej prawie dwuletniej Yokuli zmieniał sie kolorek? Normalnie na grzbiecie zaczynając od karku rosną jej zupełnie czarne włosy:( ,tak się ostatnio z Nati przyglądałyśmy i jakoś tak ciemnieje mi moje sreberko :( Quote
Pegaza Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Cze Asia:) kolorek mozliwe ze sie zmienia ale podejrzewam ze ciemnieje na zime a na wiosne znow zjasnieje ja takie cos obserwuje u Pipi zreszta Liv tez jakby teraz zjasniala na grzebiecie:) taa Be dogo to juz nie to samo co bylo kiedys..ale np nie rozumiem tego ze ktos wchodzi sie do jakies galerii a drugą sie juz omija..mimo ze fotki wstawione a nawet jesli nie ma to wystarczy sie przywitac hmm moze sie i znudzilo komentowanie fotek..nie wiem ale ja staram sie np byc u wszystkich ktorzy nas odwiedzają chyba ze nie wyrobie sie z czasem to pisze o tym;) i to tyle odnosnie tego tematu.. Quote
*Jot* Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 [quote name='agamewa']Witamy się:)mi się wydaje że takie show jest na początku a póżniej emocje opadają i po prostu mniej się wchodzi,bo co można wciąż pisać,praktycznie wciąż to samo....i wciąż to samo czytać.Ja osobiście lubię dogo mam do niego sentyment:) Aga,tutaj nie chodzi ,że wciąż to samo się czyta i pisze.Prosta sprawa-u Ciebie też tylko wystawa i Twój stres,więc też powinno być to już nudne a dziewczyny wchodzą. Tak jak napisała Daria wystarczy się czasami chociaż przywitać. Ja też już odwiedzam te dziewczyny,które do mnie wchodzą. [quote name='Pegaza'] taa Be dogo to juz nie to samo co bylo kiedys..ale np nie rozumiem tego ze ktos wchodzi sie do jakies galerii a drugą sie juz omija..mimo ze fotki wstawione a nawet jesli nie ma to wystarczy sie przywitac hmm moze sie i znudzilo komentowanie fotek..nie wiem ale ja staram sie np byc u wszystkich ktorzy nas odwiedzają chyba ze nie wyrobie sie z czasem to pisze o tym;) i to tyle odnosnie tego tematu.. Daria dobrze piszesz :multi: Powinnam ogólnie wytuszować cały Twój tekst.:multi: Cześć Aśka !! Zobacz jakie wzięcie ma teraz Twoja galeria .:evil_lol: Quote
Pegaza Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 To tak jak i ja..teraz juz wchodze do tych dziewczyn ktore i mnie odwiedzają Jola.. a reszta jesli nie chce to trudno.. na sile nikogo zmuszac nie bede..;)ale tez ta osoba nie moze mi zarzucic ze do niej nie wejde jesli moją galerie omija;) a Be i wierz mi ze na dogo bylyby takie osoby jak Aga od Capri i Fionki ale taka sytuacja wlasnie jak opisuje sprawila ze zamknela galerie..bo nikomu nie jest milo jak czuje sie pominiety w odwiedzinach.. niby wsrod swoich a jednak czujesz sie obca:roll: i znow to samo sie dzieje teraz..wiem bo sama to widze u siebie ale sa osoby dla ktorych tu jeszcze pobede zeby im uprzykrzyc zycie:evil_lol: nie Jola? hehe Asiu mam nadzieje ze sie nie gniewasz ze u Ciebie sie temat rozwinal ale mysle ze lepiej napisac niz dusic to w sobie co o tym mysle..mimo ze wczesniej napisalam ze "to tyle w tym temacie" ale Jola znow mnie natchnela do napisania pare zdan ;) Quote
Yoko2009 Posted October 8, 2010 Author Posted October 8, 2010 Daria piszesz samą prawde, o której pewnie myśli nie jedna z nas ale tego nie pisze no i oczywiście, że nie mam nic przeciwko temu, że u mnie:). Ja też mało mam ostatnio czasu, ale jak już wejde to staram się zaglądać do wszystkich znajomych mi galerii i zostawić swój ślad Quote
chrupcia Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Dziewczyny też zauważyłam takie coś że niektórzy wchodzą tylko do wybranych i tych którzy ich interesują, a innych (nawet tych co do niech wejdą) pomijają, ja staram się wchodzić do wszystkich, jeśli mam tylko troche czasu to wchodze później jak np. wróce ze szkoły, poodrabiam lekcje itd. jeśli kogoś pomijam to przepraszam bardzo, ale nie robie tego specjalnie, wszystkich odwiedzam po kolei jak tylko mogę i jeśli nie ma mnie dłużej to nadrabiam każdą stronke :) Quote
Marzena* Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Pewnie, że Daria ma racje :) I Jola i Be i Asia.... Pamiętacie jak "burzyłyśmy się" jak zakazano nam pisania samego cześć, czy witam... Ale to było miłe, nikt nikogo nie pomijał a jak nie miał nic do napisania to tylko sie przywitał i pomknął dalej. Szczerze to zastanawiam się czy nie zniknąć na jakiś czas albo może usunąć galerie i wchodzić tylko sporadycznie by sprawdzić co u Was słychać... Quote
*Jot* Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 [quote name='Pegaza'] sa osoby dla ktorych tu jeszcze pobede zeby im uprzykrzyc zycie:evil_lol: nie Jola? Jola znow mnie natchnela do napisania pare zdan ;)[/QUOTE] Daria uprzykrzaj mi tak życie codziennie :loveu::loveu: Widzisz,ja jak taki Anioł-Jola od natchnienia :evil_lol: Cześć Daria :multi: Cześć Aśka :multi: Quote
*Agnieszka* Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Nie wiem jak było kiedyś,logowałam się po zmianach..wydawało mi się że nas jest tak mało bo każdemu nudne się już dogo zrobiło..i to raczej miałam na myśli.Ale fakt nawet samo cześć jak znajdzie się w galerii to miło się tak robi,że każdy pamięta....to czegoś takiego zabraniano?????? Quote
*Agnieszka* Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 [quote name='jot11']Daria uprzykrzaj mi tak życie codziennie :loveu::loveu: Widzisz,ja jak taki Anioł-Jola od natchnienia :evil_lol: Cześć Daria :multi: Cześć Aśka :multi:[/QUOTE] Taa a ze mną to się już nie przywitała:evil_lol:Już wiem nawet już dlaczego??? Quote
*Jot* Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 [quote name='Viky i Ja']Szczerze to zastanawiam się czy nie zniknąć na jakiś czas albo może usunąć galerie i wchodzić tylko sporadycznie by sprawdzić co u Was słychać...[/QUOTE] Marzaaaaaaaaaaa,ale musisz mi zycie jak Daria uprzykrzać przecież. :angryy: Nic sporadycznie :shake: Cześć Marzeno :multi: [quote name='agamewa'] Ale fakt nawet samo cześć jak znajdzie się w galerii to miło się tak robi,że każdy pamięta....to czegoś takiego zabraniano??????[/QUOTE] Ano jest taki zakaz,niestety.:shake: [quote name='agamewa']Taa a ze mną to się już nie przywitała:evil_lol:Już wiem nawet już dlaczego???[/QUOTE] Jak pisałam to nie było Twojego postu.:shake: Nadrabiam. Cześć Aga :multi::multi: Cześć Aśka właścicielko galerii.:multi: :evil_lol: Quote
*kleo* Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 [quote name='Viky i Ja']Szczerze to zastanawiam się czy nie zniknąć na jakiś czas albo może usunąć galerie i wchodzić tylko sporadycznie by sprawdzić co u Was słychać...[/QUOTE] Ja też się nad tym zastanawiałam. Cześć Asiu :p Quote
*Agnieszka* Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 U mnie były też takie momenty że chciałam zamknąć galerię..ale z drugiej strony dziewczyny polubiłam Was i już np.nie chciałabym nie wiedzieć co u Was słychać,gdyby nie Wy to pewnie już dawno by mnie tu nie było.Bo oprócz Waszych galerii i tego co piszecie to tak praktycznie nie ma nic ciekawego:(Tak więc proszę Was wszystkie nie uciekajcie z tąd bo bez Was będzie pusto.....:( Quote
OlaKW Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 :multi:Witam sie w Sobote Ale ta twoja Psineczka to jasniutka - Sliczna jest :) :loveu: No i banerek 1 klasa ;) (ja tez chce takie cuuudo :p) Quote
Connected Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Dziewczyny nie wygłupiajcie się , niech wam do głowy nawet nie przychodzi zamykanie galerii :( Witamy się ze wszystkimi ;) Quote
dysia-u Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 wiecie co?! ale się wygłupiacie!!!!!! no kurna co wy z tym zamykaniem!!!! przyszłam umordowana po pachy z tego kursu i buch na dogo a tu takie sprawy poruszacie i to beze mnie no dajcie spokojnie skonczyc mi ten kurs i zamiast kupować kłódki do galerii to mnie wspierajcie!!!! babska wstrętne a kto doradzi , pocieszy zaspokoji próżność noi kto??!! jak wszystkie stąd mykniecie nooo ja wiem że beze mnie wam pusto ale ja juz jestem na półmetku i wracam hahahhahahahaha spoko więc o tym zamykaniu Asiu w twoiej galerii to mówią to wybij im to z głów Quote
Karolina. Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 No właśnie, Ula dobrze prawi ;) Jak wszyscy uciekną, to już całkiem nie będzie po co tu zaglądać ;) Z tym że ja mam trochę odmienne zdanie... tzn. ja np. wolę pisać w galeriach rzadziej, ale za to coś konkretnego napisać, czasami jak już nie mam pomysłu, czy nie ma zdjęć w danej galerii to się tylko przywitam, no ale nie robię tak, że wchodzę do każdego i piszę 'Cześć' 'Cześć' 'Cześć' 'Cześć', bo to dla mnie takie trochę bez sensu ;) Chociaż wiadomo, że miło jest jak ci ktoś tak napisze, ale ja staram się zawsze dodać coś oprócz tego 'Cześć' ;) Ja jak mnie dłuższy czas na dg nie ma to potem jak mam już chwilę wolnego to siadam i nadrabiam całą galerię odkąd ostatnio czytałam, czyli wszystkie zaległości. U każdego tak robię. A nie tak że zajrzę na 5min, każdemu napiszę 'Cześć', nie zobaczę co się wcześniej działo, i mam to gdzieś... A czasami nie da się za jednym razem oblecieć wszystkich galerii, bo trochę tego jest, i jak się siądzie, zacznie pisać, a tu nagle np. mama cię woła na obiad, czy pies domaga się spaceru. No i co - musisz iść ;) Ale wtedy siada się następnym razem i zaczyna od tych nieodwiedzonych wcześniej galerii... Quote
dysia-u Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 Karolinko, lepiej bym tego nie ujęła myśle dokładnie tak samo Quote
Princess_York Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 Hej Yokulki :) Zapraszamy na fotki :-D Quote
Connected Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 Karolina dobrze to ujęła ;) Wiitamy ;) Quote
Recommended Posts