Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hej hej wróciłam:) coprawda tylko na tydzien ale jestem:). mam kilka foteczek choć moja panna nie jest chętna do pozowania:

na mnie proszę nie patrzeć

i mój mały - ten chetnie pchał sie w kadr heheh

wczasowa koleżanka

Posted

no i dalej, zasypię was dzisiaj fotkami na cały tydzień:)

a tak była zagrodzona weranda, materacem zeby nasza gwiazeczka nam nie uciekła a muszę powiedzieć, ze miała zapędy uciekinierskie hihi

ze starszym synkiem...tylko Ciiii:)

Posted

i już ostatnia seria
trzeba było zobaczyć co w wielkim świecie słychac:)

ale szybko mi się znudziło

troszke p[opiłam i zasnęłam na stole :):):)

i na koniec widok z łódki

Posted

[quote name='*kleo*']Cześć Asiu :)
No to się Yokula wuwczasowała, kąpiele, kopanie, leżakowanie... który pies by tak nie chciał? ;)
witam, oj ona to wyleniuchowała się na maksa:)

[quote name='agamewa']Przybywam.....:)świetne foty!!takie typowo wakacyjne,ślicznie:)No to Yokulka się wywczasowała.
Hej hej, dzięki
[quote name='karkakarka']http://i34.tinypic.com/x5ba0g.jpgv fajne :D
Ale dużo zdjęć!! Fajnie tak na łódce popływać... choć ja to sie boje głębokiej wody...
tak miedzy nami to ja też się boję tak pływać na wszelkich łódkach czy kakakach ale tu zwycieżyła siła wyższa ehheh
[quote name='Nati28']hej ;) jak moja sasiadeczka dzielnie plywa http://i36.tinypic.com/29bj0d3.jpg :)
oj tak, do wody to ona była pierwsza:)
[quote name='dagos1']Piękne fotki, Yokula i oczywiście pańcia też. A syn jakby się dowiedział, to nie chcę wiedzieć co by było.
heeheh ja też wolę nie myśleć
[quote name='chrupcia']Witam :multi:
ile zdjęć tutaj... wow ;) Yoko sliczna się wybawiła, wakacje w pełni :loveu:
witam witam:)

Posted

to nie ja:):) ona sama jak tylko wodę widziała to myk i już pływa, dobrze że na uwięzi była:)
W weekend Yoko będzie miała pierwszą próbę zostania beze mnie, gdyż mój mężczyzna mnie zaskoczył i wczoraj oznajmił, ze na weekend jedziemy do Pragi, zostawiamy dzieci z dziadkiem a z nimi psa i pomykamy w siną dal:)Wracamy w niedziele wieczorkiem więc dopiero w poniedziałek się pojawię:)