Nati28 Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 hej sasiadeczki ;) Sliczny macie banerek nowy, taki kobiecy :) mam nadzieje ze te kolorki Yoko to faktycznie tylko na zime sie zmieniaja... Widze ze u Ciebie ciezkie tematy w galerii, ja ostatnio mam malo czasu zeby pisac w kazdej galerii ale odwiedzam wszystkie, czytam i wiem gdzie sie co dzieje Quote
*Jot* Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 Cześć Asiu !! Widzę,że wszędzie dzisiaj byłaś tylko nie u siebie :cool3: Foteczki poprosimy :multi: Quote
Yoko2009 Posted October 12, 2010 Author Posted October 12, 2010 [quote name='jot11']Cześć Asiu !! Widzę,że wszędzie dzisiaj byłaś tylko nie u siebie :cool3: Foteczki poprosimy :multi: hej hej no faktycznie Jola do siebie nie zajrzałam ale czasu juz mi brakło:( Dzisiaj jestem tylko na momencik, zeby wrzucić choć trzy foteczki wedle życzenia:)tyle, że bardzo podobne:) dzisiaj w pracy odwiedziłam, chyba wszystkie galerie, i wszystkich serdecznie pozdrawiam:) Quote
Guest Fusiafusia Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Hej...!!! :multi: śliczne fotki :loveu: czekamy na następne :mad: ;) Quote
*Agnieszka* Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Wow..http://i55.tinypic.com/b5p3t0.jpg jaka ja jestem elegancka;) Quote
Yoko2009 Posted October 12, 2010 Author Posted October 12, 2010 No to mam jeszcze trzy ostatnie ale robione wieczorem i jakieś takie ciemnie, żółte i niezbyt wyraźne Quote
Guest Fusiafusia Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Śliczne :loveu: Yoko jest urocza :loveu: przesyłam całuski dla Yokusi Quote
Pegaza Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Sliczne ma te oczka :loveu: http://i55.tinypic.com/b5p3t0.jpg no nie Asia tez ma nowy banerek i to jaki ladny roziowy:cool1: Quote
Yoko2009 Posted October 12, 2010 Author Posted October 12, 2010 [quote name='Ola & Kajtek']Śliczne :loveu: Yoko jest urocza :loveu: przesyłam całuski dla Yokusi dziekuję bardzo ...buziaczki pzrekazane a przy okazji zobaczcie jak ona mi czernieje:( albo ja mam jakieś schizy albo z dnia na dzień ma ich wiecej a oto jej kark Quote
Nati28 Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Do "twarzy" jej w tym żółtym :loveu: pozdrawiamy goraco!! Quote
slawi Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 http://i56.tinypic.com/w1yd0p.jpg Hej:) śliczny kucorek, kokardeczka i...jęzorek:) Quote
Princess_York Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 http://i56.tinypic.com/w1yd0p.jpg - Jakiego ma fajnego misia :) Śliczna jest :loveu: Quote
tigrunia Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 [quote name='Pegaza'] taa Be dogo to juz nie to samo co bylo kiedys..ale np nie rozumiem tego ze ktos wchodzi sie do jakies galerii a drugą sie juz omija..mimo ze fotki wstawione a nawet jesli nie ma to wystarczy sie przywitac hmm moze sie i znudzilo komentowanie fotek..nie wiem ale ja staram sie np byc u wszystkich ktorzy nas odwiedzają chyba ze nie wyrobie sie z czasem to pisze o tym;) i to tyle odnosnie tego tematu..[/QUOTE] [quote name='Pegaza']To tak jak i ja..teraz juz wchodze do tych dziewczyn ktore i mnie odwiedzają Jola.. a reszta jesli nie chce to trudno.. na sile nikogo zmuszac nie bede..;)ale tez ta osoba nie moze mi zarzucic ze do niej nie wejde jesli moją galerie omija;) a Be i wierz mi ze na dogo bylyby takie osoby jak Aga od Capri i Fionki ale taka sytuacja wlasnie jak opisuje sprawila ze zamknela galerie..bo nikomu nie jest milo jak czuje sie pominiety w odwiedzinach.. niby wsrod swoich a jednak czujesz sie obca:roll: i znow to samo sie dzieje teraz..wiem bo sama to widze u siebie ale sa osoby dla ktorych tu jeszcze pobede zeby im uprzykrzyc zycie:evil_lol: nie Jola? hehe Asiu mam nadzieje ze sie nie gniewasz ze u Ciebie sie temat rozwinal ale mysle ze lepiej napisac niz dusic to w sobie co o tym mysle..mimo ze wczesniej napisalam ze "to tyle w tym temacie" ale Jola znow mnie natchnela do napisania pare zdan ;)[/QUOTE] Daria ja mam zupełnie inne zdanie. Uważasz, że jak np. ja wchodzę dziś do 5 na 10 galerii to lepiej jakbym w ogóle nie wchodziła? Bo nic nie napiszę w pozostałych? Bez sensu. Nie zawsze mam czas albo nawet i pomysł co napisać. Czasem wejdę do Ciebie i Jolki np, następnego dnia do Kariny i Marzeny it.d. bo nie mam czasu, żeby codziennie być u wszystkich. Nawet jak są nowe fotki zostawiam sobie daną galerię np. na dzień następny. To forum jest i tak chyba najczęściej uczęszczanym. Wejdź sobie np. na Yorkland. Tam nawet w galerii 3 dni trzeba czekać , żeby ktoś Ci odpisał w ogóle . [quote name='Viky i Ja']Pewnie, że Daria ma racje :) I Jola i Be i Asia.... Pamiętacie jak "burzyłyśmy się" jak zakazano nam pisania samego cześć, czy witam... Ale to było miłe, nikt nikogo nie pomijał a jak nie miał nic do napisania to tylko sie przywitał i pomknął dalej. Szczerze to zastanawiam się czy nie zniknąć na jakiś czas albo może usunąć galerie i wchodzić tylko sporadycznie by sprawdzić co u Was słychać...[/QUOTE] Marzena ale co daje takie "cześć" ? Ja się nie czuję pominięta jak Ty do mnie nie wejdziesz np. we wtorek tylko dopiero w czwartek.. Mnie osobiście bardzo męczyło to "cześć" bo trzeba było trzy strony przelecieć w poszukiwaniu fotek a tam same "cześć" :mad: Jak zdążyłyście zauważyć moja galeria jakoś zastraszającym tempem do przodu nie idzie a mimo to jej nie zamykam i nawet nie mam takich myśli. No co za bezsens :shake: Mam się obrazić bo ktoś mnie dziś nie odwiedził? Dziecinada.. Klaudia Tobie też się dziwię, że masz takie zdanie.. :shake: Chociaż Karolina zdroworozsądkowo myśli :p Aśka kolorek może się zmieniać ale nie martw się - Jokula na pewno czarna nie będzie ;) Quote
*kleo* Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 http://i55.tinypic.com/b5p3t0.jpg świetnie jej pasuje ta kokardka :p [quote name='tigrunia']Klaudia Tobie też się dziwię, że masz takie zdanie.. :shake: Chociaż Karolina zdroworozsądkowo myśli :p Be, ja myślałam o zamknięciu galerii z innego powodu niż obecności "cześć" bądź jej braku. Jeśli o to chodzi, to jak najbardziej zgadzam się z tym co napisałaś Ty i Karola. Quote
*Jot* Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Cześć Aśka :multi: http://i53.tinypic.com/xmsehf.jpg :loveu::loveu: ślicznie Yoko w żółtym kolorku :loveu: Quote
chrupcia Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 http://i53.tinypic.com/xmsehf.jpg do pyszczka jej w tej spineczce :loveu: bardzo ładnie wygląda :) Cześć :p Quote
Pegaza Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Kazdy z nas ma inne zdanie na ten temat Be..ale ja rowniez swoj wolny czas poswiecam by odwiedzic Wasze galerie..a z frekwencją w drugą stronę bylo roznie. Quote
kiniaaa Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 http://i55.tinypic.com/b5p3t0.jpg ślicznotka :) bardzo jej pasuje ta kokardka:) Quote
Karolina. Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 No i właśnie, Be super ujęła to o czym ja myślałam :) I nie mam już w tym temacie nic do dodania ;) Asiu - może i rzeczywiście trochę Yorko ściemniała, ale ja też nie mam pojęcia od czego to... Ile ona ma? Bo gdzieś kiedyś czytałam, że yorki nawet do dwóch lat mogą się wybarwiać, co prawda w tym późniejszym okresie wiadomo że nie będzie tak intensywne jak w tym początkowym, ale jakieś lekkie zmiany mogą być. Quote
Yoko2009 Posted October 13, 2010 Author Posted October 13, 2010 Witam:) Karolinko Yoko bedzie miała w styczniu 2 lata, ja rozumiem że mogłaby troszke zmienic kolor, ściemnieć ale żeby od razu takie czarne włosy rosły na moim sreberku hihihih:) Quote
dagos1 Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Cześć śliczności w żółtej kokardce:loveu::loveu::loveu: Trochę poczytałam i widzę, że się toczy batalia, że nie wszystkich się odwiedza, a tylko wybrańców. Może to racja, ale powiem wam z mojego doświadczenia, jest w tym trochę winy dogo. Wiem po sobie, wchodzę do jednej galerii, coś tam skrobnę:eviltong:, do drugiej itd. W końcu dogo mi zamuli i szlak mnie trafia. A już ostatnio znów nie mogłam się zalogować. I weź tu człowieku pisz. Quote
Connected Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 http://i55.tinypic.com/b5p3t0.jpg cudoo :loveu: Nie znam się za bardzo i nie wiem od czego może być takie wybarwianie , hmm. myślę że to takie przejściowe , u mnie Pączowi to na ogonie się robią czasem takie rude włosy :evil_lol: a na grzbiecie też kiedyś zauważyłam że troche się pojawiło czarnych :eviltong: Quote
chrupcia Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Cześć Asiu :) mnie się wydaje że Yoko kolorku nie zmieni tylko może jakieś lekkie przebawienie w jednym miejscu jej sie robi:) Jazz na główce, gdzie ma srebrne włoski ma takie dwa czy trzy rude przebarwienia i rosło mu to przebarwienie razem z włosem i są 2-3kropki rudego, a od spodu znowwu srebro, więc może to takie coś jak się Jazzowi zrobiło :p postaram się kiedyś fotke zrobić :) Quote
tigrunia Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 [quote name='*kleo*'] Be, ja myślałam o zamknięciu galerii z innego powodu niż obecności "cześć" bądź jej braku. Jeśli o to chodzi, to jak najbardziej zgadzam się z tym co napisałaś Ty i Karola.[/QUOTE] A no chyba, że ale też nieładnie :mad: :eviltong: [quote name='Pegaza']Kazdy z nas ma inne zdanie na ten temat Be..ale ja rowniez swoj wolny czas poswiecam by odwiedzic Wasze galerie..a z frekwencją w drugą stronę bylo roznie.[/QUOTE] No nie wiem Daria - uważam, że przesadzasz. Przynajmniej ja wiem, że nie dlatego czasem zdarzy mi się ominąć Twoją galerię bo Cię nie lubię :evil_lol: Quote
Pegaza Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 [quote name='tigrunia']A no chyba, że ale też nieładnie :mad: :eviltong: No nie wiem Daria - uważam, że przesadzasz. Przynajmniej ja wiem, że nie dlatego czasem zdarzy mi się ominąć Twoją galerię bo Cię nie lubię :evil_lol:[/QUOTE] Be nie chcialam juz pisac w tym temacie ale ja np piszac to nie mialam tylko Ciebie na mysli..fakt ze nie wchodzisz czesto do nas ale i swoja galerie tez omijasz..;)mi tu konkretnie o co innego chodzi...chyba sie niezrozumialysmy...Ty nie wchodzisz z braku czasu a inni nie wchodza bo maja inne tematy do obgadania na galeriach przez kilka stron;) i dobra juz powiedzialam co chcialam i koniec bo bedziemy ciagle tak pisac pisac i pisac... Quote
Recommended Posts