Yoko2009 Posted December 29, 2010 Author Posted December 29, 2010 [quote name='laurin']Witam i od razu składam gratulację z nowego członka rodziny :) Niech się zdrowo chowa panienka :) bardzo dziękujemy:) [quote name='Marzena*']Cześć Asiu :) A to nam niespodziankę sprawiłaś ;) Śliczna panienka, aż Ci zazdroszczę i też już chcę szczylka w domu ;) Gratuluję pięknej dziewczynki :) Kochana Ty juz masz dwie dziewczynki.....no a jak dopuścisz Carmenkę to będziesz miała szyli kilka:) [quote name='dagos1']Ale super, gratulacje. Mała jest śliczna, ja też chcę!!! dziekuję, a o szczylka musisz mikołaja poprosić:) [quote name='Arabeska^^']My tu przyszłyśmy na nowe fotki a tu nic! Nieładnie :evil_lol: oj zaraz będą:) mój aparat teraz pracuje na zwiększonych obrotach, ale dziewczyny takie szybkie są że uciekają z kardu:) [quote name='Pegaza']No Asia no to fajna niespodziankę Ci sprawil TZ..:) mala ma fajne kolorki chyba z tych ciemniejszych bedzie:loveu: http://i51.tinypic.com/t7eipd.jpg a ile ona miesiecy? bo chyba gdzies przeoczylam.. i jak jest z dwoma psami? pewnie weselej co?;) Hej Daria, tak ciemna będzie:) ma dokładnie 18,5 tyg:) a wesoło to teraz mam:) młoda mnie nie opuszcza nawet na krok:), no i z Yoko się zaczynaja bawić [quote name='tigrunia']No na pewno trochę urośnie ale ile to ciężko powiedzieć .. 3 kg na pewno mieć nie będzie ;) Już Sandra się usprawiedliwiła :lol: hej hej tak ok 2,5kg powinna miec:) zaraz będą fotki jak wszystko pójdzie z godnie z planem:) Wszystkiego dobrego dziewczyny! :loveu: Quote
Yoko2009 Posted December 29, 2010 Author Posted December 29, 2010 No to fotki:) nie bedę stała i już....moje nieudolne próby ustawiania:(:( śpimy Yoko jest mięciutka a mnie między pana nogą i kanapą jest najcieplej Quote
dysia-u Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 http://i56.tinypic.com/1r5e9l.jpg nie pozwól żeby dokuczała mojej Yokulce !!!!! Quote
Yoko2009 Posted December 29, 2010 Author Posted December 29, 2010 [quote name='dysia-u']http://i56.tinypic.com/1r5e9l.jpg nie pozwól żeby dokuczała mojej Yokulce !!!!! Toż to Ula one smacznie śpią:) A oczywiście, ze nie pozwolę zrobić mojej królewnie krzywdy Quote
Gucci13 Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 hej:multi: http://i52.tinypic.com/rlymig.jpg ona jest cudowna:loveu: Quote
*Agnieszka* Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Cześć Asiu:)Śliczne panienki,mała już się widzę zadomowiła;) Quote
Pegaza Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 A jej wzrok mowi co ta pancia ode mnie chce;) http://i52.tinypic.com/2wrgdua.jpg Asia zobaczysz ze sie oboje nauczycie..o ile chcesz ją wystawiac:) Quote
kiniaaa Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 http://i52.tinypic.com/21d0h2q.jpg super fotka :lol: mała jest boska :loveu: widzę że już się trochę zakumplowły z Yoko :p Quote
Marzena* Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 http://i51.tinypic.com/zno8w5.jpg śliczna fotka :) Quote
Yoko2009 Posted December 30, 2010 Author Posted December 30, 2010 Cześć dziewczyny, moje panny dostały wczoraj od ciotek dwie zabawki gumowe, Desi małego prosiaczka a Yoko większego trochę kurczaka.... no i jak myślicie czym się bawiły...każda swoim?? nie nie nie obie biegały za kurczakiem i biegają nadal:) A wygląda to tak...Yoko podbiega łapie kurczaka , w tym samym czasie desi podbiega łapie kuraka za nogi i ciągnie co sił, czasem jej sie uda zabrać:) a jak nie to puszcza i gryzie Yoko po łapach albo ciągnie za firankę....łobuzica mała i w efekcie kurczak jest jej :):)a Yolikla jako ta starsza i mądrzejsza, czeka aż mała zostawi zabawkę, podbiegła łapie kuraka i myk na biurko z nim się kładzie....a maleństwo nie może wskoczyć:):) Quote
kiniaaa Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Desi to mały łobuziaka, zaczepia Yokule :lol: To oby się prędko nie nauczyła wskakiwać na biurko, bo to pewnie teraz azyl zabawkowy Yoko:p Quote
Yoko2009 Posted December 30, 2010 Author Posted December 30, 2010 Oj tak to jedyne chyba miejsce gdzie maleństwo jeszcze nie wejdzie:) I zapomniałam jeszce napisać żebyście trzymały kciuki za moje mieszkanko hehehhe zaraz wychodzimy wszyscy na godzinkę i mam nadzieje, ze zniszczeń nie będzie...pierwszy raz dziewczyny zostają w domku same:) Quote
dysia-u Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 o Yokule jestem spkojna. Ona ma bezpieczne miejsce na biurku hihi Quote
*Agnieszka* Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Hej Asiu:)nie no tak żle nie będzie;) Quote
Yoko2009 Posted December 30, 2010 Author Posted December 30, 2010 Nie było tak, źle:) Ula moje obawy nie dotyczyły Yokuli heheh, zniszczeń nie ma ale jak wychodziłam to malutka koncert odstawiła:) aż dwa piętra niżej było ją słychać a mnie serce sie krajało:(.No ale mam nadzieję, ze będzie coraz lepiej Quote
Yoko2009 Posted December 30, 2010 Author Posted December 30, 2010 hej hej, no nie było tak źle tzn. zniszczeń nie ma:) tylko malutka koncert odstawiła, ze 2 piętra nizej było ją słychac:) No ale musi się przyzwyczaić:) Quote
Yoko2009 Posted December 30, 2010 Author Posted December 30, 2010 hej hej nie było tak źle:) zniszczeń brak, tylko piszczała za mną strasznie malutka:), no ale będzie musiała się przyzwyczaić:) Quote
laurin Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Yoko2009 napisał(a):\.... no i jak myślicie czym się bawiły...każda swoim?? nie nie nie obie biegały za kurczakiem i biegają nadal:) A wygląda to tak...Yoko podbiega łapie kurczaka , w tym samym czasie desi podbiega łapie kuraka za nogi i ciągnie co sił, czasem jej sie uda zabrać:) a jak nie to puszcza i gryzie Yoko po łapach albo ciągnie za firankę....łobuzica mała i w efekcie kurczak jest jej :):)a Yolikla jako ta starsza i mądrzejsza, czeka aż mała zostawi zabawkę, podbiegła łapie kuraka i myk na biurko z nim się kładzie....a maleństwo nie może wskoczyć:):) i to są właśnie um.in uroki posiadania dwóch psiaków :D witamy wieczorowo :) Quote
chrupcia Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Cześć Asiu :) tęskni malutka za kochaną Pańcią ;) Jazz też na początku strasznie piszczał, ale się przyzwyczaił, wie że wróce ;) Quote
karkakarka Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Moje też tak zawsze robią - nawet z kurzymi łapkami - tam obydwóm to i tak obie chcą jedną- tą samą :) Quote
*Jot* Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Cześć Asiu !! Desi się przyzwyczai i nie będzie piszczeć przy każdym Twoim wyjściu z domu.Nie martw się,każda z nas to przechodziła i pewnie Yokunia też tak robiła. Foteczki cudowne :loveu: Quote
*Agnieszka* Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 A u mnie to tylko West potrafi naprawdę tęsknić bo tamta wyga to nie chce się przemęczać i w nosie ma pancie...skacze wtedy całuje i nie może się nacieszyć że już przyszłam:) Quote
Karolina. Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Cześć Asiu :) Wesoło masz pewnie teraz z dziewczynami :) Co do zostawania to nie przejmuj się - mała szybko załapie ;) Tym bardziej że będzie miała Yoko w pobliżu :) Quote
Yoko2009 Posted December 31, 2010 Author Posted December 31, 2010 Witam serdecznie tu w mojej galerii chciałabym Wam zlożyć najserdeczniejsze życzenia, szczęścia i radości w Nowym Roku, aby ten rok przyniósł Wam to co najlepsze, spełniły się wszystkie Wasze życzenie a wszystkie psiaki były tak cudne jak do tej pory:) A teraz jeszcze w starym roku foteczki i filmiki zaległe:) dwa kuchenne żebraki:) srebrny i czarny model odkurzacza:) pierwsza kitka Desulki zrobiono na wpół śpiąco:) zabawa gdzies wyżej opisanym kurakiem View My Video Quote
Yoko2009 Posted December 31, 2010 Author Posted December 31, 2010 jeszcze rozpakowywanie prezentów:) View My Video Quote
Recommended Posts