Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='laurin']Witam i od razu składam gratulację z nowego członka rodziny :) Niech się zdrowo chowa panienka :)
bardzo dziękujemy:)

[quote name='Marzena*']Cześć Asiu :)
A to nam niespodziankę sprawiłaś ;)
Śliczna panienka, aż Ci zazdroszczę i też już chcę szczylka w domu ;)
Gratuluję pięknej dziewczynki :)
Kochana Ty juz masz dwie dziewczynki.....no a jak dopuścisz Carmenkę to będziesz miała szyli kilka:)
[quote name='dagos1']Ale super, gratulacje. Mała jest śliczna, ja też chcę!!!
dziekuję, a o szczylka musisz mikołaja poprosić:)
[quote name='Arabeska^^']My tu przyszłyśmy na nowe fotki a tu nic! Nieładnie :evil_lol:
oj zaraz będą:) mój aparat teraz pracuje na zwiększonych obrotach, ale dziewczyny takie szybkie są że uciekają z kardu:)
[quote name='Pegaza']No Asia no to fajna niespodziankę Ci sprawil TZ..:)
mala ma fajne kolorki chyba z tych ciemniejszych bedzie:loveu:
http://i51.tinypic.com/t7eipd.jpg
a ile ona miesiecy? bo chyba gdzies przeoczylam..
i jak jest z dwoma psami? pewnie weselej co?;)
Hej Daria, tak ciemna będzie:) ma dokładnie 18,5 tyg:) a wesoło to teraz mam:) młoda mnie nie opuszcza nawet na krok:), no i z Yoko się zaczynaja bawić
[quote name='tigrunia']No na pewno trochę urośnie ale ile to ciężko powiedzieć .. 3 kg na pewno mieć nie będzie ;)
Już Sandra się usprawiedliwiła :lol:
hej hej tak ok 2,5kg powinna miec:)

zaraz będą fotki jak wszystko pójdzie z godnie z planem:)
Wszystkiego dobrego dziewczyny! :loveu:

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć dziewczyny, moje panny dostały wczoraj od ciotek dwie zabawki gumowe, Desi małego prosiaczka a Yoko większego trochę kurczaka.... no i jak myślicie czym się bawiły...każda swoim?? nie nie nie obie biegały za kurczakiem i biegają nadal:) A wygląda to tak...Yoko podbiega łapie kurczaka , w tym samym czasie desi podbiega łapie kuraka za nogi i ciągnie co sił, czasem jej sie uda zabrać:) a jak nie to puszcza i gryzie Yoko po łapach albo ciągnie za firankę....łobuzica mała i w efekcie kurczak jest jej :):)a Yolikla jako ta starsza i mądrzejsza, czeka aż mała zostawi zabawkę, podbiegła łapie kuraka i myk na biurko z nim się kładzie....a maleństwo nie może wskoczyć:):)

Posted

Oj tak to jedyne chyba miejsce gdzie maleństwo jeszcze nie wejdzie:)
I zapomniałam jeszce napisać żebyście trzymały kciuki za moje mieszkanko hehehhe zaraz wychodzimy wszyscy na godzinkę i mam nadzieje, ze zniszczeń nie będzie...pierwszy raz dziewczyny zostają w domku same:)

Posted

Nie było tak, źle:)
Ula moje obawy nie dotyczyły Yokuli heheh, zniszczeń nie ma ale jak wychodziłam to malutka koncert odstawiła:) aż dwa piętra niżej było ją słychać a mnie serce sie krajało:(.No ale mam nadzieję, ze będzie coraz lepiej

Posted

Yoko2009 napisał(a):
\.... no i jak myślicie czym się bawiły...każda swoim?? nie nie nie obie biegały za kurczakiem i biegają nadal:) A wygląda to tak...Yoko podbiega łapie kurczaka , w tym samym czasie desi podbiega łapie kuraka za nogi i ciągnie co sił, czasem jej sie uda zabrać:) a jak nie to puszcza i gryzie Yoko po łapach albo ciągnie za firankę....łobuzica mała i w efekcie kurczak jest jej :):)a Yolikla jako ta starsza i mądrzejsza, czeka aż mała zostawi zabawkę, podbiegła łapie kuraka i myk na biurko z nim się kładzie....a maleństwo nie może wskoczyć:):)

i to są właśnie um.in uroki posiadania dwóch psiaków :D

witamy wieczorowo :)

Posted

Cześć Asiu !!
Desi się przyzwyczai i nie będzie piszczeć przy każdym Twoim wyjściu z domu.Nie martw się,każda z nas to przechodziła i pewnie Yokunia też tak robiła.
Foteczki cudowne :loveu:

Posted

Cześć Asiu :)

Wesoło masz pewnie teraz z dziewczynami :)

Co do zostawania to nie przejmuj się - mała szybko załapie ;) Tym bardziej że będzie miała Yoko w pobliżu :)

Posted

Witam serdecznie tu w mojej galerii chciałabym Wam zlożyć najserdeczniejsze życzenia, szczęścia i radości w Nowym Roku, aby ten rok przyniósł Wam to co najlepsze, spełniły się wszystkie Wasze życzenie a wszystkie psiaki były tak cudne jak do tej pory:)

A teraz jeszcze w starym roku foteczki i filmiki zaległe:)
dwa kuchenne żebraki:)

srebrny i czarny model odkurzacza:)

pierwsza kitka Desulki zrobiono na wpół śpiąco:)

zabawa gdzies wyżej opisanym kurakiem
View My Video