asiunia Posted November 12, 2005 Author Posted November 12, 2005 anetta napisał(a):A jak inni wlascciele na to reaguja? :lol: Pytaja sie co Metka ma na nosie? :lol: Ten golden wspaniale sie komponuje z liscmi :fadein: Hej!! Nic nie mówią bo sami mają pseudokagańce :lol: :lol: Ale Mecia już nie długo bedzie chodzić w takim... :(
dbsst Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 hahahahahahhaa skad ja znam taki kaganiec hahahahaha w nim chodzic nie bedzie why??
KaRa_ Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 asiunia napisał(a):anetta napisał(a):A jak inni wlascciele na to reaguja? :lol: Pytaja sie co Metka ma na nosie? :lol: Ten golden wspaniale sie komponuje z liscmi :fadein: Hej!! Nic nie mówią bo sami mają pseudokagańce :lol: :lol: Ale Mecia już nie długo bedzie chodzić w takim... :( Takim czyli jakim??? A co jest z Metki kagańcem??? specjalnie jest zepsóty?
dbsst Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 [quote name='KaRa_TC'][quote name='asiunia'][quote name='anetta']A jak inni wlascciele na to reaguja? :lol: Pytaja sie co Metka ma na nosie? :lol: Ten golden wspaniale sie komponuje z liscmi :fadein: Hej!! Nic nie mówią bo sami mają pseudokagańce :lol: :lol: Ale Mecia już nie długo bedzie chodzić w takim... :( Takim czyli jakim??? A co jest z Metki kagańcem??? specjalnie jest zepsóty? nie specjalnie zepsoty tylko totai specjalny kafaniec ;) 8) :lol:
asiunia Posted November 12, 2005 Author Posted November 12, 2005 Hej!! Sama osobiscie wycinałam :biggrina: Teraz Metka będzie miec taki jak pobrateńcy(czyli jak miała wczesniej)lub taki: czyli zwykle halti tyle ze dla bokserkow :D
dbsst Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 hehehe zdolna bestia jestes ;) z tymi wycinankami ;)
KaRa_ Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 [quote name='asiunia']Hej!! Sama osobiscie wycinałam :biggrina: Teraz Metka będzie miec taki jak pobrateńcy(czyli jak miała wczesniej)lub taki: czyli zwykle halti tyle ze dla bokserkow :D Zabawnie wygląda na tym bokserze :lol: Niezły pomysł z tym wycinaniem :lol: Ja mam tylko jeden metalowy kaganiec jak ide z Sabą do weta bo bez niego najlepiej by się ta wizyta dla weta nie skończyła :lol:
asiunia Posted November 12, 2005 Author Posted November 12, 2005 Hej!! Wogóle to tą genialną idee to Olek mi podsunął-jego Kaja ma wyciety dół w kagańcu metalowym :lol:
KaRa_ Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 asiunia napisał(a):Hej!! Wogóle to tą genialną idee to Olek mi podsunął-jego Kaja ma wyciety dół w kagańcu metalowym :lol: hehe spryciarze :lol:
asiunia Posted November 12, 2005 Author Posted November 12, 2005 Hej!! Trza sobie w życiu radzic :D :wink:
Alicja Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 [quote name='asiunia']Hej!! Linka 8) :o czy Linka to chomik , bo niedowidzę 8) :lol: A z tymi kagańcami to tylko kłopot :evil:
Guest bernulka Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 Asia ty to masz pomysły :lol: A Linka słodziutka :loveu: miałąm kiedys 2 myszki :) paździoszki
Alicja Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 [quote name='asiunia']Linka to myszorek 8) no teraz to widzę :wink:
asiunia Posted November 12, 2005 Author Posted November 12, 2005 bernulka napisał(a):Asia ty to masz pomysły :lol: :biggrina: bernulka napisał(a):A Linka słodziutka :loveu: paździoszki A jaka wredna...
Guest bernulka Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 a moje nie gryzły i spały w rekawach w bluzie hehe bo mi właziły :lol: Asia to juz tyllko tydzien jeszcze i sie widziamy :angel: :angel: Na ten dzien - 19 listopada - smutnki sobie odstawie na chwilke ;) paździoszki
asiunia Posted November 12, 2005 Author Posted November 12, 2005 Hej!! Już nie moge się doczekać-może też z Rocky'm przyjade :D Linka niby wszystko cacy biega po ręce a tu nagle CAP!
Guest bernulka Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 asiunia napisał(a):Hej!! Już nie moge się doczekać-może też z Rocky'm przyjade :D No to super extra!!! :buzi: Kurde a ja nie moge wziąść aparatu :cry: asiunia napisał(a):Linka niby wszystko cacy biega po ręce a tu nagle CAP! :lol: :lol: , ale przynajmniej nie sika do rekawa bleee... paździoszki
asiunia Posted November 12, 2005 Author Posted November 12, 2005 Hej!! Z aparatem nie ma problemu-oczywiscie wezme :D Na wystawie najprawdobodoniej pojawie się w towarzystwie Moniki i ogoniastej rottki Aiszy :D
malawaszka Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 hahaha a co Linka na to, że masz Linkę w klatce??? :lol:
asiunia Posted November 12, 2005 Author Posted November 12, 2005 Hej!! Linka-Linka zaproponowała co by Linka-mysz została Linką-to tak w skrocie 8)
malawaszka Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 ahhh to wporzo :lol: :angel: a czy Linka-Linka też taka agresywna jest jak Linka-mysz??? bo nie zauważyłam :lol:
asiunia Posted November 12, 2005 Author Posted November 12, 2005 Hej!! Jak to nie? :o Przeca moj morderca musiał ją na Zlocie obezwładnic :lol: 8)
Recommended Posts