Alka Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][quote name='asiunia']Linka to myszorek 8) no teraz to widzę :wink: ja też początkowo sądziłam ,że to chomiczek... :wink: :D bałabym się wziąść myszorka na ręce... :wink: :D ale widzę ,że ona ma super wygody .... :D :D :D
asiunia Posted November 12, 2005 Author Posted November 12, 2005 Hej!! Chachacha wyposażenie domku-tzn skarpetowo-kartonowy tunel i liptonowy domek też ,podobnie jak kaganiec produkcja własna 8)
Linka Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 asiunia napisał(a):Hej!! Jak to nie? :o Przeca moj morderca musiał ją na Zlocie obezwładnic :lol: 8) :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
XXL Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 witka zonka linka jest super :) (wydomyslacie sie o ktorei mowie haha) :D pozdrawiam i zycze milej zabawy na wystawie :D bernulka widzisz mnie nie udalo ci sie mnie poznac :) aaa zato poznasz asik :)
Linka Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 witka zonka linka jest super (wydomyslacie sie o ktorei mowie haha) Domyślam się że mówisz o obu.. :evilbat: :evilbat:
XXL Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 Linka napisał(a):witka zonka linka jest super (wydomyslacie sie o ktorei mowie haha) Domyślam się że mówisz o obu.. :evilbat: :evilbat: hahha tak myslisz ? :lol: 8)
Linka Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 Może by się siostrzyczka zmobilizowała i wrzuciła jakieś fotecki w nowym halti Metki? :roll:
olekg89 Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 kOchana asiu jak możesz przypominac kochanej Lineczce O tym jak to twoja Kochana Metka użarła Kochaną lineczke w jej Kochaną dupe :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: asik ja chce foty mety w haltiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ka-ka Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 asia, Ty wstaw Metke w halti, to ja wstawię Pressa w jego halti i rozpoczniemy kampanie na rzecz prowadzania psów-mordercó w halterkach :evilbat: :lol:
Alicja Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 Ka-ka napisał(a):asia, Ty wstaw Metke w halti, to ja wstawię Pressa w jego halti i rozpoczniemy kampanie na rzecz prowadzania psów-mordercó w halterkach :evilbat: :lol: a ja myślałam też o halterku dla mojego Mordulca :lol:
Alka Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 asiunia, nie daj się prosić , wstaw te foteczki. :wink: :D
Ka-ka Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Ka-ka napisał(a):asia, Ty wstaw Metke w halti, to ja wstawię Pressa w jego halti i rozpoczniemy kampanie na rzecz prowadzania psów-mordercó w halterkach :evilbat: :lol: a ja myślałam też o halterku dla mojego Mordulca :lol: bardzo fajny wynalazek...polecam :D co ja bym bez niego zrobiła :roll: z tym moim brytanem :lol:
Linka Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 hahahah ile szumu sie zrobiło :lol: teraz kochana siostro nie masz wyjscia :evilbat:
asiunia Posted November 17, 2005 Author Posted November 17, 2005 Hej!! Oj baby baby 8) Proszę bardzo: -(zwrocice uwage ze brzuchol juz tak nie wisi :evilbat: )
Alicja Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 ale fajnie w halterku wyglada , a jak się z nim czuje , nie buntuje sie :-? cholewcia musze na młodym wypróbować 8)
Guest bernulka Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 super się prezeentuje :klacz: Ślicznie :) paździoszki
asiunia Posted November 17, 2005 Author Posted November 17, 2005 Hej!! Pięknie,grzecznie zaakceptowala prezencik od cioci Linki :D Halti traktujemy jako kaganiec wiec sobie w nim swobodnie biega :wink: Metusia ma na mnie focha bo się przymusowo odchudza i taka smetna i smutna lazi :(
Alka Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 Przypuszczam,że ja nie będę potrzebowała takiego sprzętu ... :wink: ale Metce bardzo pyszczowko w halterku , grunt ,że czuje się w nim dobrze :D
Lucy* Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 Chyba Cię odnalazłam Sąsiadko :evilbat: Piękne masz psiaki :loveu: :loveu: :loveu:
Recommended Posts