asiunia Posted November 9, 2005 Author Posted November 9, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Asiunia dopiero teraz doczytałam na PwP o Lali 8) Fajną miałyście podróż?No i jak Lukier do nowej koleżanki :wink: asiunia :calus: Hej!! Ten buziak to się Złośnicy należy :D A Lalunia to :angel: nie pies-prześlicznie zniosła podróż-troszkę sie buntowała przeciw namordnikowy ale sama bym się wkurzyła :wink: Zaczepiała kazdego z wyrazem morduchy "Teraz Ty mnie bedziesz głaskac". Lukierek-cukierek to normalnie moja nowa miłość 8) Troszkę mu na poczatku Lalunia zaszla za skore ale potem to juz sobie doslownie na glowe dawał wejsc :lol: Rocky'ego jak dorwę to tez zaraz fotki porobię :wink:
zaba14 Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 Asiu a moge prosic o link do tematu tego pieska? bo nie w temacie jestem :oops:
BoJa2 Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 Ledwo przyjechała i już goni psy z aparatem :lol:
asiunia Posted November 9, 2005 Author Posted November 9, 2005 Hugo-Kochaś napisał(a):Ledwo przyjechała i już goni psy z aparatem :lol: Hej!! Dobra już nic nie dostaniesz :evilbat: Agabass-jasne kto by liczyl te zbedne 8 kg :lol: 8)
Alicja Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 asiunia napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Asiunia dopiero teraz doczytałam na PwP o Lali 8) Fajną miałyście podróż?No i jak Lukier do nowej koleżanki :wink: asiunia :calus: Hej!! Ten buziak to się Złośnicy należy :D A Lalunia to :angel: nie pies-prześlicznie zniosła podróż-troszkę sie buntowała przeciw namordnikowy ale sama bym się wkurzyła :wink: Zaczepiała kazdego z wyrazem morduchy "Teraz Ty mnie bedziesz głaskac". Lukierek-cukierek to normalnie moja nowa miłość 8) Troszkę mu na poczatku Lalunia zaszla za skore ale potem to juz sobie doslownie na glowe dawał wejsc :lol: Rocky'ego jak dorwę to tez zaraz fotki porobię :wink:Asiuniu ja wiem że to ,,dzieło''Magdy 8) , a Lukier to super psiur dał nam się w Ustroniu wypieścić w każdym calu , nawet Ozzyemu pozwolił na głowę sobie wejsć / no może nie dosłownie :wink: / Ale fajnie że byłaś pomocna w podróży :wink:
asiunia Posted November 9, 2005 Author Posted November 9, 2005 Hej!! Korzyści więcej w tej podrózy było dla mnie-super towarzystwo i wymyzianie innego mordercy niz rottek :lol:
Alicja Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 Czy Metce aby nie za ciasno 8) , bo Rocky ma luz :wink:
dbsst Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Czy Metce aby nie za ciasno 8) , bo Rocky ma luz :wink: Alez Metka pasje jak ulal jak oregami sie zgiela ;) :lol:
asiunia Posted November 10, 2005 Author Posted November 10, 2005 Hej!! A tam czepiacie się :evilbat: No tylko taka sciema jest-ona ogółem w wyrku śpi a w koszyczku na potrzeby zdjecia :lol: 8)
asiunia Posted November 10, 2005 Author Posted November 10, 2005 Hej!! Hihihihi chyba nie ma takiego zdjęcia co by jęzorek był schowany :lol:
Guest bernulka Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 Hi łi hi łi jaki spiosek :angel: ale i tak i tak z jezorrem :angel: paździoszki
asiunia Posted November 11, 2005 Author Posted November 11, 2005 Hej!! takie cóś jeszcze znalazlam :wink:
Magda-Amir Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 [quote name='Gabryjella'][quote name='asiunia'] Przygotowanie do konsumpcji :roll: :wink: :lol: :lol: :lol: super spacer, my nie mamy prawie zadnych znajomkow dla Amirka :( bo nikt nie pozwala nam zeby pieski sie pobawily... :roll:
KaRa_ Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 Co ma Metka za kaganiec? :o ona pogryzła go czy on poprostu taki jest :lol:
anetta Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 A jak inni wlascciele na to reaguja? :lol: Pytaja sie co Metka ma na nosie? :lol: Ten golden wspaniale sie komponuje z liscmi :fadein:
Recommended Posts