asiunia Posted October 27, 2005 Author Posted October 27, 2005 [quote name='Agga'] Ciekawe co autor zdjęcia miał na myśli...? :o :lol: Hej!! Coś sugerujesz? :lol:
Alicja Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 Asieńko :o ale super kaganiec 8) :lol: :lol: :lol:
asiunia Posted October 27, 2005 Author Posted October 27, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Asieńko :o ale super kaganiec 8) :lol: :lol: :lol: Hej!! Dziękuje kochana,produkcja wlasne-MADE IN DOM :lol:
XXL Posted October 29, 2005 Posted October 29, 2005 asiunia napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Asieńko :o ale super kaganiec 8) :lol: :lol: :lol: Hej!! Dziękuje kochana,produkcja wlasne-MADE IN DOM :lol: z seri zrub to sam pewnie niedlugo bendzie mozna go zobaczyc w tv markecie :) made in home ;)
Guest bernulka Posted October 29, 2005 Posted October 29, 2005 nio to spotkanko musiało być naprawde udane :loveu: śliczne zdjęcia :loveu: Asia wybierasz sie do DG na wystawe psów nierasowych chociaż popatrzeć? ;) paździoszki
asiunia Posted October 29, 2005 Author Posted October 29, 2005 Hej!! Dosc gadania :wink: Zdjec zadnych fajnych nie ma..Metka ma początki cieczki więc spacerki dłuższe z Moniką i dziewczynami odpadaja :( Coś ostatnio pozbawiona neta byłam więc się bawiłam :D Pazdzioszku z milą chęcią-kiedy i gdzie?
Guest bernulka Posted October 29, 2005 Posted October 29, 2005 śliczne te nowe "zabawkowe" fotecki :lol: :loveu: A wystawka jest 17 listopada na Hali "Centrum" (tej koło NEMO) paździoszki
asiunia Posted October 29, 2005 Author Posted October 29, 2005 Hej!! No to postaramy się z Metką pojawić :D
Daga_i_Oskar Posted October 29, 2005 Posted October 29, 2005 Asiunia, czasami brak neta ma swoje zalety. Fajne te fotki !
Guest bernulka Posted October 29, 2005 Posted October 29, 2005 asiunia napisał(a):Hej!! No to postaramy się z Metką pojawić :D super :angel: Ja Herke bede wystawiac;) Bez rodowodu jest wkońcu, to co tam 8) założyłam w spotkaniach wątek o tej wystawie :D paździoszki
asiunia Posted October 29, 2005 Author Posted October 29, 2005 Hej!! A psa jakoś wczesniej trza zgłaszać?
Daga_i_Oskar Posted October 29, 2005 Posted October 29, 2005 bernulka napisał(a):asiunia napisał(a):Hej!! No to postaramy się z Metką pojawić :D super :angel: Ja Herke bede wystawiac;) Bez rodowodu jest wkońcu, to co tam 8) założyłam w spotkaniach wątek o tej wystawie :D paździoszki ale fajna sprawa z tą wsyatwą nierodowodowych piesków :lol: :lol: może i my z Oskarkiem też na nej zagościmy :D A jak to się wszytsko odbywa? Na jakiej to jest zasadzie?
asiunia Posted October 29, 2005 Author Posted October 29, 2005 Hej!! Łojej byłoby super!Poznałabym Oskarka :angel:
Guest bernulka Posted October 29, 2005 Posted October 29, 2005 ja nie mam zielonego pojęcia. A zgłasza sie chyba na wystawie. Ja już sie doczekac nie moge;) Nie byłam jeszcze nigdy na czymś takim ;) Łiii :angel: paździoszki
Daga_i_Oskar Posted October 29, 2005 Posted October 29, 2005 asiunia napisał(a):Hej!! Łojej byłoby super!Poznałabym Oskarka :angel: jeżeli tylko nam się da, to przyjechali byśmy się pokazać i zapoznać. na pewno zapowiada się fajny dzień. Aha a tak w ogóle to w jaki dzień to wypada?
Guest bernulka Posted October 29, 2005 Posted October 29, 2005 Daga&Oskar napisał(a):asiunia napisał(a):Hej!! Łojej byłoby super!Poznałabym Oskarka :angel: jeżeli tylko nam się da, to przyjechali byśmy się pokazać i zapoznać. na pewno zapowiada się fajny dzień. Aha a tak w ogóle to w jaki dzień to wypada? Łiii :angel: Byłoby supcio :angel: A to sobotka :angel: paździoszki
Daga_i_Oskar Posted October 29, 2005 Posted October 29, 2005 bernulka napisał(a):Daga&Oskar napisał(a):asiunia napisał(a):Hej!! Łojej byłoby super!Poznałabym Oskarka :angel: jeżeli tylko nam się da, to przyjechali byśmy się pokazać i zapoznać. na pewno zapowiada się fajny dzień. Aha a tak w ogóle to w jaki dzień to wypada? Łiii :angel: Byłoby supcio :angel: A to sobotka :angel: paździoszki skoro to sobota to szanse rosną, że będziemy :D
Guest bernulka Posted October 29, 2005 Posted October 29, 2005 Daga&Oskar napisał(a):bernulka napisał(a):Daga&Oskar napisał(a):asiunia napisał(a):Hej!! Łojej byłoby super!Poznałabym Oskarka :angel: jeżeli tylko nam się da, to przyjechali byśmy się pokazać i zapoznać. na pewno zapowiada się fajny dzień. Aha a tak w ogóle to w jaki dzień to wypada? Łiii :angel: Byłoby supcio :angel: A to sobotka :angel: paździoszki skoro to sobota to szanse rosną, że będziemy :D hurraaa :angel: Przeniesmy sie do działu spotkania bo jeszcze Metkową galeryjke zamkną przez te off topicki :wink: paździoszki
asiunia Posted October 29, 2005 Author Posted October 29, 2005 Hej!! Spokojnie,na razie nam to nie grozi :wink:
Daga_i_Oskar Posted October 29, 2005 Posted October 29, 2005 bernulka napisał(a):Daga&Oskar napisał(a):bernulka napisał(a):Daga&Oskar napisał(a):asiunia napisał(a):Hej!! Łojej byłoby super!Poznałabym Oskarka :angel: jeżeli tylko nam się da, to przyjechali byśmy się pokazać i zapoznać. na pewno zapowiada się fajny dzień. Aha a tak w ogóle to w jaki dzień to wypada? Łiii :angel: Byłoby supcio :angel: A to sobotka :angel: paździoszki skoro to sobota to szanse rosną, że będziemy :D hurraaa :angel: Przeniesmy sie do działu spotkania bo jeszcze Metkową galeryjke zamkną przez te off topicki :wink: paździoszki na pewno nie zamkną. Nie jedna galeria to offik+zdjęcia :lol:
asiunia Posted October 29, 2005 Author Posted October 29, 2005 Hej!! Dla spokoju Bernulki :wink: Jednooki Rocky :lol:
Guest bernulka Posted October 29, 2005 Posted October 29, 2005 [quote name='asiunia']Hej!! Dla spokoju Bernulki :wink: Jednooki Rocky :lol: łiii ślicznie :angel: :evilbat: paździoszki
Guest bernulka Posted October 29, 2005 Posted October 29, 2005 W imieniu swoim i Hery, prosze 8) :lol: paździoszki
asiunia Posted October 29, 2005 Author Posted October 29, 2005 Hej!! No i pogadane :P Dam jeszcze takie-robione telefonem :wink:
Recommended Posts