Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Zeliika']Sznaucer miniatura pieprz i sol: Sandor Szabo (Wegry),
Sznaucer miniatura czarny, bialy, czarno-srebrny, Sznaucer olbrzym czarny, pieprz i sol: Elzbieta Chwalibog[/quote]

Sznaucer Sredni Pieprz i Sol: Sandor Szabo (H)

• Replies 375
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Thx
Ale to dziwne :o
Bo podobno E.Chwalibóg sędziuje w tym czasie na wystawie w Niemczech
A ja od 5 dni wysyłam zgłoszenie na maila i mi odrzuca, bo pewnie mają przepełnioną skrzynkę i udało mi się dopiero dzisiaj rano. Ciekawe czy mnie przyjmą?
Telefonów nie odbierają, więc nie mam się jak zapytać 0X

Posted

[quote name='Zeliika']
Sznaucer Sredni Pieprz i Sol: Sandor Szabo (H)[/quote]
prawie przegapilam: sznaucer sredni czarny: Joanna Szczepanska - Korpetta

[b]Jostra[/b] moze sprobuj puscic faxem? albo szybko prirytetem? jak maja balagan to zanim sie ogarna Twoje zgloszenie dojdzie :)

Posted

Mailem dziś raniutko doszło i podałam, że wysyłam już kilka dni, więc mam nadzieję, że wezmą to pod uwagę.
Szkoda, że nie mogę się z nimi skontaktować, a Oddział będzie czynny chyba dopiero w piątek.
I co z tymi sędziami??
Czy tu nie ma nikogo z Leszna?

Posted

No wlasnie - P. Chwalibog nawet nie dostala zaproszenia do Leszna, wiec sedziuje w Niemczech - jestem ciekawa, kto ja zastapi :-?
Jak sie wkurze, to pojade do Leszna, bo dodzwonic sie nie mozna, a w piatek mowili, ze na pewno sedziuje p. Chwalibog :evil:
Burdel tam maja i tyle :evilbat:

Posted

jest plan sedziowania: zamienil stryjek siekierke na kijek....
ale mam 2 suki w posredniej i 2 w otwartej-myslicie, ze jak im fax wysle to mi jescze przyjma???

Posted

SOBOTA

Grupa I
Barbara Czasławska-Polska
Jaromir Dostal-Czechy
Jadwiga Niciewicz-Polska

Grupa III
Dorota Witkowska -Polska
Janusz Opara-Polska
Sandor Szabo-Węgry
Piotr Król-Polska

Grupa IV
Hans Muller-Szwajcaria

Grupa V
Ewa Szeliga Szeremeta-Polska
Erwin Deutscher-Austria
Lisbeth Mach-Szwajcaria

NIEDZIELA

Grupa II
Erwin Deutscher-Austria
Piotr Król-Polska
Lisbeth Mach-Szwajcaria
Sandor Szabo-Węgry
Joanna Szczepańska-Korpetta-Polska
Hans Muller-Szwajcaria

GrupaVI
Janusz Opara-Polska
Jaromir Dostal-Czechy

Grupa VII
Dorota Witkowska Polska

Grupa VIII
Ewa Szeliga-Szeremeta-Polska
Morline Prior-Anglia
M.Satterthwaite

Grupa IX
Władysława Świstulska-Polska
Elżbieta Junikiewicz-Polska

GrupaX
Krystyna Opara

Szkoda, ze nie podali przynaleznosci do ras :roll:

Posted

Ale czy ten plan sedziowania nie jest z zeszlego roku? W zeszlym roku RR sedziowala w Lesznie p. Witkowska, a w tym roku w ogole nie byla przypisana do VI gr. podobnie jak reszta sedziow w planie sedziowania...
Poza tym nie wierze, zeby ogarneli sie tak szybko po tym, jak jeszcze w Lodzi przyjmowali zgloszenia.

Posted

W ubieglym roku bullterriery sedziowala p. Szczepanska-Korpetta, teraz jej nie ma w spisie, nie ma tez p. Chwalibog, wiec wnioskuje, ze to obsada na rok biezacy :lol:

Probuj wyslac faksem - moze przyjma. Ja bym probowala w kazdym razie.

Posted

[quote name='tufi']W ubieglym roku bullterriery sedziowala p. Szczepanska-Korpetta, teraz jej nie ma w spisie, nie ma tez p. Chwalibog, wiec wnioskuje, ze to obsada na rok biezacy :lol:
[/quote]

obsada tak, ale plan sedziowania na stronie oddzialu w Lesznie - nie

Posted

Własnie ciekawa jestem jakiego sedziego bede miala bo do dzisiaj rana na stronie byl plan sedziowania i mialam p. Chwalibog a teraz nie wiem. :(

Posted

Rano byl plan sedziowania na rok ubiegly. Teraz rzeczywiscie zniknelo wszystko, wiec sa szanse, ze wkrotce pojawi sie aktualne info.

Posted

[quote name='ASA']Czyli tamte stawki i sedziowie byli z zeszlego roku????? Bo wlasnie cos mi sie nuie zgadzalo.[/quote]

Dokladnie tak :lol:

Posted

[quote name='Zeliika'][quote name='Jagoodka']Pieknie prosze o sedziego dla cocker spanieli angielskich [/quote]
Ewa Szeliga - Szeremeta[/quote]

wielkie dzieki :)
w sumie bylo wiadome bo spaniele zawsze maja polskiego sedziego :(((

Posted

Spójrzcie tutaj do działu wystawy-prestige
[url]http://www.zkwp.leszno.pl/[/url]
Besty wygrywają różne psy,różnych ras ale prawie zawsze ta sama właścicielka :lol: :lol:(od 97 roku)

Posted

Dodzwonilam sie przed chwilka bez problemu do Leszna - bullterriery sedziuje pan Opara 8) Mojego zgloszenia jeszcze nie przerobili, ale nazwisko kojarza... Mam dzwonic we wtorek od rana.
A BISy - no coz... Oklamali nas w przedszkolu, ze zielone wygrywa 8) :lol:

Posted

Arimia zapewne chodzi Ci o Panią Supronowicz. Musisz się przyzwyczaić do takiego widoku. Posiada ona największą hodowlę psów w Polsce i ma dużo ras. Zwierzątka ma bardzo łądne choć układy zapewne też jakieś są...no ale tak to już jest niestety.... :roll: