Zeliika Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 [quote name='Zeliika']Sznaucer miniatura pieprz i sol: Sandor Szabo (Wegry), Sznaucer miniatura czarny, bialy, czarno-srebrny, Sznaucer olbrzym czarny, pieprz i sol: Elzbieta Chwalibog[/quote] Sznaucer Sredni Pieprz i Sol: Sandor Szabo (H) Quote
jostra Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 Thx Ale to dziwne :o Bo podobno E.Chwalibóg sędziuje w tym czasie na wystawie w Niemczech A ja od 5 dni wysyłam zgłoszenie na maila i mi odrzuca, bo pewnie mają przepełnioną skrzynkę i udało mi się dopiero dzisiaj rano. Ciekawe czy mnie przyjmą? Telefonów nie odbierają, więc nie mam się jak zapytać 0X Quote
Zeliika Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 [quote name='Zeliika'] Sznaucer Sredni Pieprz i Sol: Sandor Szabo (H)[/quote] prawie przegapilam: sznaucer sredni czarny: Joanna Szczepanska - Korpetta [b]Jostra[/b] moze sprobuj puscic faxem? albo szybko prirytetem? jak maja balagan to zanim sie ogarna Twoje zgloszenie dojdzie :) Quote
jostra Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 Mailem dziś raniutko doszło i podałam, że wysyłam już kilka dni, więc mam nadzieję, że wezmą to pod uwagę. Szkoda, że nie mogę się z nimi skontaktować, a Oddział będzie czynny chyba dopiero w piątek. I co z tymi sędziami?? Czy tu nie ma nikogo z Leszna? Quote
tufi Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 No wlasnie - P. Chwalibog nawet nie dostala zaproszenia do Leszna, wiec sedziuje w Niemczech - jestem ciekawa, kto ja zastapi :-? Jak sie wkurze, to pojade do Leszna, bo dodzwonic sie nie mozna, a w piatek mowili, ze na pewno sedziuje p. Chwalibog :evil: Burdel tam maja i tyle :evilbat: Quote
orsini Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 jest plan sedziowania: zamienil stryjek siekierke na kijek.... ale mam 2 suki w posredniej i 2 w otwartej-myslicie, ze jak im fax wysle to mi jescze przyjma??? Quote
tufi Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 SOBOTA Grupa I Barbara Czasławska-Polska Jaromir Dostal-Czechy Jadwiga Niciewicz-Polska Grupa III Dorota Witkowska -Polska Janusz Opara-Polska Sandor Szabo-Węgry Piotr Król-Polska Grupa IV Hans Muller-Szwajcaria Grupa V Ewa Szeliga Szeremeta-Polska Erwin Deutscher-Austria Lisbeth Mach-Szwajcaria NIEDZIELA Grupa II Erwin Deutscher-Austria Piotr Król-Polska Lisbeth Mach-Szwajcaria Sandor Szabo-Węgry Joanna Szczepańska-Korpetta-Polska Hans Muller-Szwajcaria GrupaVI Janusz Opara-Polska Jaromir Dostal-Czechy Grupa VII Dorota Witkowska Polska Grupa VIII Ewa Szeliga-Szeremeta-Polska Morline Prior-Anglia M.Satterthwaite Grupa IX Władysława Świstulska-Polska Elżbieta Junikiewicz-Polska GrupaX Krystyna Opara Szkoda, ze nie podali przynaleznosci do ras :roll: Quote
Zeliika Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 Ale czy ten plan sedziowania nie jest z zeszlego roku? W zeszlym roku RR sedziowala w Lesznie p. Witkowska, a w tym roku w ogole nie byla przypisana do VI gr. podobnie jak reszta sedziow w planie sedziowania... Poza tym nie wierze, zeby ogarneli sie tak szybko po tym, jak jeszcze w Lodzi przyjmowali zgloszenia. Quote
tufi Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 W ubieglym roku bullterriery sedziowala p. Szczepanska-Korpetta, teraz jej nie ma w spisie, nie ma tez p. Chwalibog, wiec wnioskuje, ze to obsada na rok biezacy :lol: Probuj wyslac faksem - moze przyjma. Ja bym probowala w kazdym razie. Quote
orsini Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 hmmm tylko sedzia mnie ciekawi bardzo, bo do p.Ch. to mi szkoda cashu Quote
Zeliika Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 [quote name='tufi']W ubieglym roku bullterriery sedziowala p. Szczepanska-Korpetta, teraz jej nie ma w spisie, nie ma tez p. Chwalibog, wiec wnioskuje, ze to obsada na rok biezacy :lol: [/quote] obsada tak, ale plan sedziowania na stronie oddzialu w Lesznie - nie Quote
Jagoodka Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 Pieknie prosze o sedziego dla cocker spanieli angielskich i springerow walijskich :) Quote
Zeliika Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 [quote name='Jagoodka']Pieknie prosze o sedziego dla cocker spanieli angielskich [/quote] Ewa Szeliga - Szeremeta Quote
ASA Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 Własnie ciekawa jestem jakiego sedziego bede miala bo do dzisiaj rana na stronie byl plan sedziowania i mialam p. Chwalibog a teraz nie wiem. :( Quote
tufi Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 Rano byl plan sedziowania na rok ubiegly. Teraz rzeczywiscie zniknelo wszystko, wiec sa szanse, ze wkrotce pojawi sie aktualne info. Quote
ASA Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 Czyli tamte stawki i sedziowie byli z zeszlego roku????? Bo wlasnie cos mi sie nuie zgadzalo. Quote
tufi Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 [quote name='ASA']Czyli tamte stawki i sedziowie byli z zeszlego roku????? Bo wlasnie cos mi sie nuie zgadzalo.[/quote] Dokladnie tak :lol: Quote
Jagoodka Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 [quote name='Zeliika'][quote name='Jagoodka']Pieknie prosze o sedziego dla cocker spanieli angielskich [/quote] Ewa Szeliga - Szeremeta[/quote] wielkie dzieki :) w sumie bylo wiadome bo spaniele zawsze maja polskiego sedziego :((( Quote
arima Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 Spójrzcie tutaj do działu wystawy-prestige [url]http://www.zkwp.leszno.pl/[/url] Besty wygrywają różne psy,różnych ras ale prawie zawsze ta sama właścicielka :lol: :lol:(od 97 roku) Quote
tufi Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 Dodzwonilam sie przed chwilka bez problemu do Leszna - bullterriery sedziuje pan Opara 8) Mojego zgloszenia jeszcze nie przerobili, ale nazwisko kojarza... Mam dzwonic we wtorek od rana. A BISy - no coz... Oklamali nas w przedszkolu, ze zielone wygrywa 8) :lol: Quote
Diana14 Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 Arimia zapewne chodzi Ci o Panią Supronowicz. Musisz się przyzwyczaić do takiego widoku. Posiada ona największą hodowlę psów w Polsce i ma dużo ras. Zwierzątka ma bardzo łądne choć układy zapewne też jakieś są...no ale tak to już jest niestety.... :roll: Quote
Genia Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 Kto jedzie do Leszna z W-wy.? Ja jeszcze nie dostałąm potwierdenia :o Quote
flashka-g Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 znajomosci akurat moze meic kazdy z was...nie mówice ze nie znacie co niketorych edziow osobiscie??I to juz jest sedziow problem komu daja wygrywac. Quote
Recommended Posts