Angelka Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 Ja zgłosiłam w połowie września i śledziłam przydomki na stronie FCI gdy takowy się pojawił napisałam do FCI czy to mój, oni potwierdzili, napisałam do mojego oddziału i o dziwo było już na miejscu potwierdzenie jakoś 2 tyg po pojawieniu się na stronie,czyli pod koniec listopada już miałam ,to jakieś 2 miesiące, cud!! :) Quote
*kleo* Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 A ja już nie muszę się denerwować, dziś był telefon do Warszawy i przydomek już jest - po 6 miechach czekania. Quote
bouvi.buzi Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 ja dalam do wyboru 3 przydomki i FCI wybralo BOUVI-BUZI :) czekałam około 2 miesięcy Warto było zaczekać mamy szczeniaki piekne wspaniałe mają 9 tygodni … [url]www.bouvi-buzi.pl[/url] Quote
SZAMAN Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 [FONT="]Ja ponownie złożyłam propozycje na początku stycznia, tym razem już 3. Minęły juz 2 miesiące,więc zadzwoniłam do oddziału, ale nie mieli jeszcze żadnych informacji.[/FONT] [FONT="][/FONT] [FONT="]Sprawdzałam natomiast co jakis czas na stronie: [url]http://www.fci.be/affixes.asp?lang=en&sel=8[/url] czy pojawił się któryś z tych moich, bo żadnego nie było wcześniej w bazie[/FONT] [FONT="]I zauważyłam, że już jest !! :)[/FONT] [FONT="]Tak więc sądzę, że ten słowotwór jest moim przydomkiem - czyli POLARCTICA :)[/FONT] A ciekawe kiedy dostanę powiadomienie z ZKwP? [FONT="][/FONT] Quote
SZAMAN Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 [FONT="]Ja ponownie złożyłam propozycje na początku stycznia, tym razem już 3. Minęły juz 2 miesiące,więc zadzwoniłam do oddziału, ale nie mieli jeszcze żadnych informacji.[/FONT] [FONT="]Sprawdzałam natomiast co jakis czas na stronie: [URL]http://www.fci.be/affixes.asp?lang=en&sel=8[/URL] czy pojawił się któryś z tych moich, bo żadnego nie było wcześniej w bazie[/FONT] [FONT="]I zauważyłam, że już jest !! :)[/FONT] [FONT="]Tak więc sądzę, że ten słowotwór jest moim przydomkiem - czyli POLARCTICA :)[/FONT] A ciekawe kiedy dostanę powiadomienie z ZKwP? Quote
aska_b1 Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 [quote name='Angelka']Ja zgłosiłam w połowie września i śledziłam przydomki na stronie FCI gdy takowy się pojawił napisałam do FCI czy to mój, oni potwierdzili, napisałam do mojego oddziału i o dziwo było już na miejscu potwierdzenie jakoś 2 tyg po pojawieniu się na stronie,czyli pod koniec listopada już miałam ,to jakieś 2 miesiące, cud!! :)[/QUOTE] Niedawno sprawdzałam na stronie FCI i pojawił jeden z przydomków, które podałam. Niestety w oddziale nie mają odpowiedzi, a mnie od dwóch tygodni ciekawość zżera czy to mój. Pisałaś do nich maila? Może też bym tak zrobiła? Okazało się, że przydomek był mój. Odpowiedź przyszła po 3 miesiącach i jednym dniu:loveu: Quote
Angelka Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 SZAMAN napisz do FCI mi kobieta odpisała w ciągu 2 dni nie będziesz przynajmniej siedziec w niepewności ;) [B][URL="http://www.dogomania.../members/80166-aska_b1"][B]aska_b1[/B][/URL] [B]pochwal się przydomkiem :)[/B][/B] Quote
obi Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 Zobaczymy jak to bedzie wyglądało u nas , papiery złożone miesiąc temu !!! Quote
obi Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 No i po 2,5 miesiącach czekania na stronie FCI pojawił się taki jak podałem , myślę że to mój ,ale czekam cierpliwie na jakis telefon czy list.W sumie to chyba niedługo ! Kurcza ale fajnie. Quote
gabriela647 Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 Powiedzcie czy nie da sie tego bezposrednoi zalatwic przez warszawe i FCI pomijajac swoj oddzial u mnie to dziala tak ciekawie ze fajnie by bylo jak by tego oddzialu nie bylo........ Quote
Talagia Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 U mnie to było jakieś 4 miesiace od złożenia wniosku :) Ale wszystko się udało - złożyłam tylko jedną propozycje. Quote
karkakarka Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 Ja też tylko jedną :) mam nadzieję, że przejdzie. Quote
shila1404 Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 ja zlozylam az 5 propozycji i czekalam prawie pol roku a ze zlozylam troche pozno bo nie wiele wczesniej przed kryciem suni to zalezało na czasie byly szczeniaki nie bylo przydomka :/ a co gorsze okazalo sie ze zadna propozycja nie przeszła :( koszmar Quote
Marchewkowy Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Ja też złożyłam 5 propozycji, ale wysłany był dopiero w zeszły wtorek więc spokojnie czekam :) ale jestem ciekawa który wybiorą Quote
katarzynaG Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 dołaczam do grona czekających.... składałam jakos w połowie czerwca, więc jeszcze troche poczekam ;) Quote
ppaula2 Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 Ja czekałam 3 miesiące. Złożyłam na początku sierpnia w zeszłym roku a dostałam na początku listopada :) Złożyłam również 5 propozycji. Pierwszą mi ominęli ale drugą już zaakceptowali. Quote
szysz Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 No to ja chyba przebije wszystkich. Wniosek do oddziału złożyłam 3 stycznie. Gdy 10 lipca zadzwoniłam do ZG powiedzieli mi że rozpatrzyli wniosek 6czerwca, na pytanie kiedy mogę się spodziewać oficjalnej decyzji pani powiedziała że nie wcześniej niż na początku września. Masakra jakaś. Dobrze, że chociaż wybrali pierwszą propozycję (już jest na fci) Quote
karkakarka Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Mój przydomek właśnie się pojawił na stronie FCI. Czekałam 3,5 mies. Za 2 tyg. zadzwonię do ZK i się dowiem czy to aby na 100% mój przydomek :) Quote
katarzynaG Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 załatwiłam to chyba w tempie ekspresowym - wniosek wysłałam 30 czerwca, zatwierdzenie z FCI mam 6 lipca... 11 września przydomek dotarł do domu :lol: Czyli nawet niecałe 2,5 miesiąca... Quote
sachma Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 macie gdzieś druki do rejestracji przydomka? Chcę zrobić nową stronkę, a głupio wykupić serwer i mieć adres wg przydomka, którego mi później nie przyjmą.. więc chyba od nowego roku zacznę składać, suczka będzie w przyszłym roku, zanim dorośnie trochę minie, ale pies repem zostanie niedługo więc przydało by się już na porządnie to wszystko zrobić :D w ogóle myślałam że o ile nie ma podobnego przydomka, to każdy jest akceptowany.. a tu się okazuje że guzik.. Quote
FredziaFredzia Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Ja czekam od lipca... ;) Tutaj masz druczek: [url]http://www[/url]. kynologia.com.pl/ imgs/przydomek.pdf usuń dwie spacje. Quote
KaRa_ Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 Ja w połowie sierpnia dałam wniosek z 5 propozycjami ;) mam nadzieje,że niedługo na stronie FCI odnajdę go :) Quote
Eewa Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 18 lipca złożyłam wniosek, gdzie było 6 propozycji, z tego 4 to słowotwórstwo, więc nie ma mozliwości, żeby się powtórzyło i nadal czekam. Na wiosnę chce pokryć moja sunię, ciekawe czy zdążą z rejestracją. A ciekawostka, szukałam przydomka na stronie FCI i go nie było, zlozyłam więc taką propozycję, od miesiąca ten przydomek jest na FCI, ciekawe czy to mój? Edit: to co znalazłam na stronie to był mój przydomek, co ciekawe pieczątka z FCI ma date 29 lipca, a ja odpowiedź dostałam dopiero 31.10. Strasznie, chyba na żółwiu wysłali. Quote
Marchewkowy Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Ja czekałam 3,5 miesiąca :) Wczoraj przyszedł mój przydomek i mam dopiero 3-cią z moich propozycji czyli Created by Wind d'Kajros i Inspiracje mi odrzucili no ale cóż :))) Quote
Recommended Posts