Guest papillonek Posted March 18, 2011 Share Posted March 18, 2011 Świetne filmiki :) Patrzę,że zabawa w podgryzanie to rozrywka nie tylko Soni :) Też żałuję,że nie mam więcej psów,bo byłyby świetnymi kompanami ,a tak to wszystko na mojej głowie,łącznie z wyrzutnią piłek :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest papillonek Posted March 18, 2011 Share Posted March 18, 2011 No nie mogę ta mała jest świetna :loveu: PS.Myślałam ,ze Suri ma jakąś kamizelkę :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelka Posted March 18, 2011 Share Posted March 18, 2011 [quote name='papillonek']No nie mogę ta mała jest świetna :loveu: PS.Myślałam ,ze Suri ma jakąś kamizelkę :lol:[/QUOTE] Hahaha dobre :) Małej już nie ma poleciała do Hiszpanii ćwiczyć agility z nowa rodzinką :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest papillonek Posted March 18, 2011 Share Posted March 18, 2011 O bardzo fajnie my już mamy frisbee ,przyszło dzisiaj :D A jak idzie Suri,dalej ćwiczycie agi i frisbujecie???? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelka Posted March 18, 2011 Share Posted March 18, 2011 Na razie to musimy schudnąć bo się jej przytyło na tej karmie puppy ;) i pogoda musi wrócić bo koszmar za oknem. Ćwiczę z maluchami klikerem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest papillonek Posted March 26, 2011 Share Posted March 26, 2011 A ile jeszcze nie ma domków??? Sonia nie lubi tego plastikowego frisbee ,woli swojego gumowego ringa :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelka Posted March 28, 2011 Share Posted March 28, 2011 Tylko Armin :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
twipsy Posted April 21, 2011 Share Posted April 21, 2011 [IMG]http://www.papillony.bo.pl[/IMG] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts