Ki-wi Posted March 30, 2005 Share Posted March 30, 2005 No to czyli masz wlasna hodowle :lol: :lol: :lol: Nie badz taki tajemniczy i podaj nam tutaj jej nazwe.Masz tez moze stronke swojej hodowli???Ja znalazmam kilka(chyba 6 w Polsce)w tym 3 w Swinoujsciu!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AngelOfDeath Posted March 30, 2005 Share Posted March 30, 2005 Grzywacz z hodowli SUB-O-DIVo !! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maga18 Posted March 30, 2005 Share Posted March 30, 2005 ja tez mam z tej hodowli :) a moze zamiescisz zdjecie ??? :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chihua_miki Posted April 9, 2005 Share Posted April 9, 2005 Ja kiedus miałam sunkę podobną do papillona Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
anii Posted June 15, 2005 Share Posted June 15, 2005 [url]http://img185.exs.cx/img185/8148/papillony0366wv.jpg[/url] Pierwszy od prawej, to piesek czy sunia?! Przeslodkie stworzonko. Mozesz mi napisac jaka jest waga i wymiary tych pieskow. Czasem na zdjeciach widuje wieksze, a czasami calkiem male egzemplarze tej rasy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gośka Posted June 15, 2005 Share Posted June 15, 2005 Aniołku masz super papilonki, bardzo mi sie podobają te psiaki :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AngelOfDeath Posted June 15, 2005 Share Posted June 15, 2005 po prawj to piesek , on wazy ok 2 kg i ma 28 cm , suczka w srodku ma ok 32 cm i wazy 3,5 kg , a suczka po lewej ma 2,8 kg i wazy 2,8 kg :lol: :lol: :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
anii Posted June 15, 2005 Share Posted June 15, 2005 Piesek jest cudowny i jaki leciutki. One linieja?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AngelOfDeath Posted June 15, 2005 Share Posted June 15, 2005 linieja 2 razy w roku :-? :-? :-? :-? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
anii Posted June 15, 2005 Share Posted June 15, 2005 [quote name='AngelOfDeath']linieja 2 razy w roku :-? :-? :-? :-?[/quote] Tak wlasnie myslalam. A co sie dzieje z wlosami na uszkach, tez linieja, czy sie je jakos chroni!? Czy phalene rozni sie od papillona tylko wygladem, czy tez charakterem?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AngelOfDeath Posted June 15, 2005 Share Posted June 15, 2005 phalen niczym sie od papillona nie rozni tylko uszami , a uszy nie linieja :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
anii Posted June 15, 2005 Share Posted June 15, 2005 [quote name='AngelOfDeath']phalen niczym sie od papillona nie rozni tylko uszami , a uszy nie linieja :D[/quote] Ok :D A czesto sie kapie takie wystawowe papillony?! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gośka Posted June 15, 2005 Share Posted June 15, 2005 Pewnie jeśli chcesz mieć wystawowy włos to tak samo jak i inne ozdóbki :wink: Widziałam kilka papillonów na wystawach, jedne miały mniej bogaty włos inne bardzo bogaty. Może to trochę też zależy od pielęgnacji? Na pewno genetyka czyni swoje, ale myślę że część to zasługa odpowiedniej pielęgnacji i kosmetyków. W Koszalinie w zeszłym roku był cudny paillon, nie pamiętam nazwy musiałabym poszukać z katalogach, ale był sliczny z pieknymi wielgachnymi ucholami, śiczną główką i piękna budową. Rewelacyjnie się ruszał i miał super charakter, wpatrzony w swoją właścicielkę jak w obrazek. Miło było popatrzeć. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AngelOfDeath Posted June 15, 2005 Share Posted June 15, 2005 [quote name='Gośka']Pewnie jeśli chcesz mieć wystawowy włos to tak samo jak i inne ozdóbki :wink: Widziałam kilka papillonów na wystawach, jedne miały mniej bogaty włos inne bardzo bogaty. Może to trochę też zależy od pielęgnacji? Na pewno genetyka czyni swoje, ale myślę że część to zasługa odpowiedniej pielęgnacji i kosmetyków. W Koszalinie w zeszłym roku był cudny paillon, nie pamiętam nazwy musiałabym poszukać z katalogach, ale był sliczny z pieknymi wielgachnymi ucholami, śiczną główką i piękna budową. Rewelacyjnie się ruszał i miał super charakter, wpatrzony w swoją właścicielkę jak w obrazek. Miło było popatrzeć.[/quote] czy to byl lamonia's olimpos ??jesli tak to to tatus mojej Angel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gośka Posted June 15, 2005 Share Posted June 15, 2005 Tak dokładnie to był ten piesek, wygrał potem BOG, a dlaej nie wiem czy coś wywojował na BISie? Ale naprawdę piękny i imponujący jak na tak maleńkiego pieska. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AngelOfDeath Posted June 15, 2005 Share Posted June 15, 2005 byl chyba 3 na BIS a teraz brakuje mu jeden CACIB do ICH. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gośka Posted June 15, 2005 Share Posted June 15, 2005 To bardzo piekny pies więc wcale sie nie dziwię, że tak szybko zrobił Int.Ch Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AngelOfDeath Posted June 16, 2005 Share Posted June 16, 2005 tak to prawda :D :D :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AngelOfDeath Posted June 16, 2005 Share Posted June 16, 2005 szkoda ze nie kazdy papillon tak wyglada :-? :-? :-? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sheila Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 Papillonki są pełne uroku... Nie można się nimi nie zachwycać... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AngelOfDeath Posted June 24, 2005 Share Posted June 24, 2005 A jakie maja super charaktery !!!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sheila Posted June 24, 2005 Share Posted June 24, 2005 No tego niestety nie wiem...mogę się jedynie domyślać...takie słodziaki muszą mieć super charaktery...ale i tak najbardziej kocham grzywki.. :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
anii Posted June 25, 2005 Share Posted June 25, 2005 [quote name='AngelOfDeath']A jakie maja super charaktery !!!!!!!!![/quote] Angel to ja bardzo prosze o [b]dokładny[/b] opis Twoich cudenek i ogolnie charakteru rasy. :evilbat: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sheila Posted June 25, 2005 Share Posted June 25, 2005 Angel kiedy będziesz miał w domciu takie maluszki? [img]http://img17.echo.cx/img17/1961/2566881fc.jpg[/img] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AngelOfDeath Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 [quote name='anii'][quote name='AngelOfDeath']A jakie maja super charaktery !!!!!!!!![/quote] Angel to ja bardzo prosze o [b]dokładny[/b] opis Twoich cudenek i ogolnie charakteru rasy. :evilbat:[/quote] Winky do godziny 16 spi , od tej godziny zaczyna sie u niej dzien , bawi sie , rzuca pileczke , koniecznie chce swistaka ( pozostalo mu jedno oko ) , albo pieska ( nie ma juz ani oczu ani nosa :lol: ) Norbi to mimoza , flegmatyk , ale jednoczesnie erotoman , on potrzebuje indywidualenego toku zabawy :roll: :oops: :lol: Natomiasa Angel ( ta jest najgorsza ) terroryzuje wszystkie psy goni , ciagnie za ogony , bawi sie caly dzien , najlepszym kompanem zabawy i ujsciem tortur jest Fux , wbrew jej imeniu to nie Aniol lecz Diabel nawet ma rogi na glowie :cunao: :cunao: :cunao: ale charakter to ona odziedziczyla po tatusiu :evilbat: :evilbat: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts