Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 223
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

eh, nawet 2, kudlatek i sunia mini goldenka, zdjecia sa tylko watki pozakladam jak Hania mi zdjecia poprzesyla, a fakt spacerki byly, psiaki sie wylatały na całego w tym nadwarcianskim sniegu ;p

Posted

Przepiękne zdjęcia! A jaki Kapselek szczęśliwy na tym spacerku, aż miło patrzeć. Szkoda tylko, że chłopak nie może chodzić na takie spacery codziennie z własnym człowiekiem :(

Posted

Lilmo napisał(a):
Przepiękne zdjęcia! A jaki Kapselek szczęśliwy na tym spacerku, aż miło patrzeć. Szkoda tylko, że chłopak nie może chodzić na takie spacery codziennie z własnym człowiekiem :(

Jak cudnie Kapselek sie bawi, jak wyjście na spacer zaraz zmienia wygląd psich oczu...

A beagle i hustky od dawna są? pewnie spacerowi uciekinierzy...:shake: Nikt ich nie szuka??

• 2 weeks later...
Posted

Kapsel w autku legł przytulony - głaskałam cały czas i wyraźnie sie odprężył. Po wyjściu z auta obszedł i obsikał swoje lokum, zajrzał do budy - ale wszedł tam dopiero gdy ja wlazłam. Jutro rano będę u niego. Teraz szukamy domu.

Posted

Wspaniale, że Kapsel już bezpieczny i nie grozi mu zniknięcie ze schroniska w niewyjaśnionych okolicznościach. Może teraz dzięki DT uda się troszkę więcej dowiedzieć o jego charakterze, a tym samym znaleźć odpowiedni dom. Musi się udać!

Posted

To pierwszy krok - ten najtrudniejszy - na drodze prowadzącej do odmiany zycia kapslowego... trzymam więc kciuki, aby na następne kroki nie trzeba było długo czekać :thumbs:

Posted

Teraz nie wychodz, Paweł wyjechał, w weekend były chyba nasze dziewczyny na dyzurze. Nie wiem, czy poszły na spacer, biorąc pod uwagę aurę i tyle pracy. Jak Paweł wróci to zobaczymy.
I wysyłam go w kilka miejsc, teraz jak wiemy że jest.

Posted

Kapsel ma cały czas ogłoszenia w necie - allegro, alegratka. kupsprzedaj, eurocity,. cafeanimal, strona Fundacji i LIlmo robiła także swego czasu anonse Kapsla. Ale juz pewnie nie aktualne. Tylko na tych które wymieniłam ma aktualizowane.

Posted

Znaczna część ogłoszeń, które robiłam dla Kapsla nadal jest aktualna. Na wielu stronach jest subskrypcja i gdy ogłoszenia wygasają to przychodzi powiadomienie mailowe o odświeżeniu. Mimo, że nie mam zbyt dużej możliwości ogłaszania nowych psów, to staram się odnawiać ogłoszenia psów, które już ogłaszam od dłuższego czasu.

Kapselku, Kapselku... ile Ty się naczekasz biedaku.