PaulinaT Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Nowy kudlatek... :shake: Ja tez poproszę. Link. A Kapsel - szoruj do domku! Quote
snuszak Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 eh, nawet 2, kudlatek i sunia mini goldenka, zdjecia sa tylko watki pozakladam jak Hania mi zdjecia poprzesyla, a fakt spacerki byly, psiaki sie wylatały na całego w tym nadwarcianskim sniegu ;p Quote
snuszak Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 to jest Czako http://www.dogomania.pl/threads/180165-MaA-y-terierowaty-kudA-atek-Czako Quote
eduso Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 A to są dzisiejsze zdjęcia wszystkich psiaków (takze Kapselka!): http://picasaweb.google.pl/HaniaEdi/Schron170210r# Quote
Lilmo Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Przepiękne zdjęcia! A jaki Kapselek szczęśliwy na tym spacerku, aż miło patrzeć. Szkoda tylko, że chłopak nie może chodzić na takie spacery codziennie z własnym człowiekiem :( Quote
PaulinaT Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Lilmo napisał(a):Przepiękne zdjęcia! A jaki Kapselek szczęśliwy na tym spacerku, aż miło patrzeć. Szkoda tylko, że chłopak nie może chodzić na takie spacery codziennie z własnym człowiekiem :( Jak cudnie Kapselek sie bawi, jak wyjście na spacer zaraz zmienia wygląd psich oczu... A beagle i hustky od dawna są? pewnie spacerowi uciekinierzy...:shake: Nikt ich nie szuka?? Quote
snuszak Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 pewnie spacerowi uciekinierzy bo cieczki sie zaczynaja...., dlatego watkow nie zakladalam, ale zaloze, licze na to ze wlasciciel odbierze psa Quote
snuszak Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 a to wątek Goldi : http://www.dogomania.pl/threads/180213-Goldi-czyli-super-mini-goldenka-w-schronisku?p=14141361#post14141361 Quote
snuszak Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Kapsel dziś zmienia lokum - na tymczasowe nie stałe ale w dużo lepszym miejscu :) Quote
Lilmo Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Ooo! Świetna wiadomość! Mam nadzieję, że ta zmiana pociągnie za sobą kolejne i w końcu Kapsel znajdzie własny dom. Quote
snuszak Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Kapsla przekazałam Gosi, troszkę był przestraszony ale pewnie szybko w samochodzie się polubili, czekam na wieści jak się chłopak zadomowił :) Quote
supergoga Posted March 5, 2010 Author Posted March 5, 2010 Kapsel w autku legł przytulony - głaskałam cały czas i wyraźnie sie odprężył. Po wyjściu z auta obszedł i obsikał swoje lokum, zajrzał do budy - ale wszedł tam dopiero gdy ja wlazłam. Jutro rano będę u niego. Teraz szukamy domu. Quote
Lilmo Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Wspaniale, że Kapsel już bezpieczny i nie grozi mu zniknięcie ze schroniska w niewyjaśnionych okolicznościach. Może teraz dzięki DT uda się troszkę więcej dowiedzieć o jego charakterze, a tym samym znaleźć odpowiedni dom. Musi się udać! Quote
Andzike Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Mocno trzymam kciuki, żeby teraz znalazł się DS :D w końcu musi się udać !!! :D Quote
PaulinaT Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 To pierwszy krok - ten najtrudniejszy - na drodze prowadzącej do odmiany zycia kapslowego... trzymam więc kciuki, aby na następne kroki nie trzeba było długo czekać :thumbs: Quote
supergoga Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 Kapsel to cud. Jak byłam u niego w sobotę - to tulił sie całym ciałem. Sama radość. Miłość. Ufność. Znajdziemy domek, musimy. BYle szybko. Quote
snuszak Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 czyli kapsel czuje się dobrze w nowym miejscu? a wychodzi na wybieg juz z innymi czy jeszcze za wczesnie? Quote
supergoga Posted March 14, 2010 Author Posted March 14, 2010 Teraz nie wychodz, Paweł wyjechał, w weekend były chyba nasze dziewczyny na dyzurze. Nie wiem, czy poszły na spacer, biorąc pod uwagę aurę i tyle pracy. Jak Paweł wróci to zobaczymy. I wysyłam go w kilka miejsc, teraz jak wiemy że jest. Quote
Andzike Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 A Kapsel ma jakieś ogłoszenia czy jeszcze go nie ogłaszacie? Quote
supergoga Posted March 19, 2010 Author Posted March 19, 2010 Kapsel ma cały czas ogłoszenia w necie - allegro, alegratka. kupsprzedaj, eurocity,. cafeanimal, strona Fundacji i LIlmo robiła także swego czasu anonse Kapsla. Ale juz pewnie nie aktualne. Tylko na tych które wymieniłam ma aktualizowane. Quote
snuszak Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 już od dawna kapsel ma ogłoszenia tylko jakos nikt nie dzwoni Quote
PaulinaT Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 snuszkak napisał(a):już od dawna kapsel ma ogłoszenia tylko jakos nikt nie dzwoni co zupełnie niezrozumiałe... Quote
Andzike Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 PaulinaT napisał(a):co zupełnie niezrozumiałe... Mnie też to dziwi... Taki cudny psiak... Quote
Lilmo Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Znaczna część ogłoszeń, które robiłam dla Kapsla nadal jest aktualna. Na wielu stronach jest subskrypcja i gdy ogłoszenia wygasają to przychodzi powiadomienie mailowe o odświeżeniu. Mimo, że nie mam zbyt dużej możliwości ogłaszania nowych psów, to staram się odnawiać ogłoszenia psów, które już ogłaszam od dłuższego czasu. Kapselku, Kapselku... ile Ty się naczekasz biedaku. Quote
Recommended Posts