Jump to content
Dogomania

Melisa odebrana przez wlasciciela czy to dobrze czy zle? zostala Hera do ratunku

Recommended Posts

Posted

Dziewczyny blagam o pomoc dla tej suni - sunia jest od niedawna w schronisku- jest zaniedbana, pazury ma tak długie, ze nie wiem czy ma nóżki słabe czy te paznokcie jej tak przeszkadzają pewnie i jedno i drugie.
Ona pomimo braku sił, tak stara się z całego psiego serca by ktoś ją wyciągnął i zabrał - ona naprawdę płacze gby się podchodzi do krat. Ta śliczna a zarazem biedna seniorka nie ma szasn, nikt z przypadkowych ludzi przychodzących do schroniska jej nie adopotuje. Do tego jest wiekowa moze ma 10 moze 14lat -ale to i tak nie ma znaczenia - bo JEJ NAPRAWDĘ TRZEBA POMOC. PROSZĘ NIE BĄDZCIE OBOJĘTNE WOBEC NIEJ.
Ona mnie całkiem rozwaliła :placz: przy jej kracie moje serce pękło na tysiąc kawałków, ze musiałam odejść i zostawić ją mimo jej błagalnego spojrzenia.
Jeśli tylko zrobi się tłok pewnie będzie pierwsza do odstarzału :placz: bo nie dość ze wiekowa to i duża, a do tego jej problemy z łapkami. Proszę pomożcie ją uratować , bo chyba zacznę łykać prozak przez nią. Jeśli by się coś jej stało ....nie nawet nie chce o tym myśleć, ona naprawdę zasłyguje na szansę na życie.
DO LUDZIU CUDOWNA, DO INNYCH PSOW CUDOWNA, MOZNA PRZY NIEJ WSZYTSKO ROBIĆ - SPOKOJNA JAK ANIOL
PIĘKNA MELISA

JAK OKRUTNY MOŻE BYĆ CZŁOWIEK
iz takie cudo na starsze lata pozostawił
JAK SMUTNY MUSI BYĆ LOS PSA
TA CUDNA SUNIA BŁAGA O RATUNEK
KIEDYŚ BYŁA ZAPEWNE PRZEPIĘKNA
BO I TERAZ MIMO SWYCH LAT JEST ŚLICZNA,
ALE WIDAĆ PRZESTAŁA BYĆ KOMUŚ POTRZEBNA, KTOŚ JEJ SIĘ POZBYŁ ...

jeśli ktoś może niech ją poogłasza , niech da jej DT , a najcudowniej DS
a oto ona , która całkowicie zawładneła moim sercem

uzupelniam info Koperkowe: INFO:
Sunia przywieziona z interwencji dn. 17.07.09 r. Oceniona na 10 lat. Nr schroniskowy: 1085/09, a nr na szyjce: 237. Czarna-podpalana, egzema.

Z moich obserwacji:
Bosssko szczerbata, mocno płacze przy furtce (ale tak mają świeżo "upieczone"), tylne łapki słabe i siadają delikatnie, niewyobrażalnie długie pazury.
bazarki :
Śliczny naszyjnik branzoletka kolczyki na hotelik dla seniorki Melisy do 1.07. 21:00
http://www.dogomania.pl/forum/f99/ocal-psa-przed-smiercia-hera-melisa-blaga-rzeczy-nowe-z-uk-do-26-07-godz-22-a-142536/

deklaracje stałe:
Bambino do ustalenie
Sloneczko76: 15zl
moja kolezanka nie z dogo: 30zl
mari23: 15zl

• Replies 118
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kuźwa, ciotki! Nawet jednego postu nie zostawiłyście na moje fotki!!!:angryy:

Cholera- sunię wypromować chce to jak nawiedzone się na wątek rzuciły, nooooooooooooooooooo!:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Reksiu21 napisał(a):
oh, jejku, jakie blagajace, smutne te oczy....:placz::placz::placz:

prawda Reksiu :-( a jak do tego byś jeszcze słyszała jak płacze, az się bidulka trzęsie .
Ja już wiem co mi się będzie śnilo w nocy:-(

Posted

INFO:
Sunia przywieziona z interwencji dn. 17.07.09 r. Oceniona na 10 lat. Nr schroniskowy: 1085/09, a nr na szyjce: 237. Czarna-podpalana, egzema.

Z moich obserwacji:
Bosssko szczerbata, mocno płacze przy furtce (ale tak mają świeżo "upieczone"), tylne łapki słabe i siadają delikatnie, niewyobrażalnie długie pazury.