GoskaGoska Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 Dziewczyny blagam o pomoc dla tej suni - sunia jest od niedawna w schronisku- jest zaniedbana, pazury ma tak długie, ze nie wiem czy ma nóżki słabe czy te paznokcie jej tak przeszkadzają pewnie i jedno i drugie. Ona pomimo braku sił, tak stara się z całego psiego serca by ktoś ją wyciągnął i zabrał - ona naprawdę płacze gby się podchodzi do krat. Ta śliczna a zarazem biedna seniorka nie ma szasn, nikt z przypadkowych ludzi przychodzących do schroniska jej nie adopotuje. Do tego jest wiekowa moze ma 10 moze 14lat -ale to i tak nie ma znaczenia - bo JEJ NAPRAWDĘ TRZEBA POMOC. PROSZĘ NIE BĄDZCIE OBOJĘTNE WOBEC NIEJ. Ona mnie całkiem rozwaliła :placz: przy jej kracie moje serce pękło na tysiąc kawałków, ze musiałam odejść i zostawić ją mimo jej błagalnego spojrzenia. Jeśli tylko zrobi się tłok pewnie będzie pierwsza do odstarzału :placz: bo nie dość ze wiekowa to i duża, a do tego jej problemy z łapkami. Proszę pomożcie ją uratować , bo chyba zacznę łykać prozak przez nią. Jeśli by się coś jej stało ....nie nawet nie chce o tym myśleć, ona naprawdę zasłyguje na szansę na życie. DO LUDZIU CUDOWNA, DO INNYCH PSOW CUDOWNA, MOZNA PRZY NIEJ WSZYTSKO ROBIĆ - SPOKOJNA JAK ANIOL PIĘKNA MELISA JAK OKRUTNY MOŻE BYĆ CZŁOWIEK iz takie cudo na starsze lata pozostawił JAK SMUTNY MUSI BYĆ LOS PSA TA CUDNA SUNIA BŁAGA O RATUNEK KIEDYŚ BYŁA ZAPEWNE PRZEPIĘKNA BO I TERAZ MIMO SWYCH LAT JEST ŚLICZNA, ALE WIDAĆ PRZESTAŁA BYĆ KOMUŚ POTRZEBNA, KTOŚ JEJ SIĘ POZBYŁ ... jeśli ktoś może niech ją poogłasza , niech da jej DT , a najcudowniej DS a oto ona , która całkowicie zawładneła moim sercem Ten obrazek został przeskalowany. Kliknij tutaj, by zobaczyć go w pełnym rozmiarze. Oryginalne wymiary obrazka 500x674, rozmiar 59KB. uzupelniam info Koperkowe: INFO: Sunia przywieziona z interwencji dn. 17.07.09 r. Oceniona na 10 lat. Nr schroniskowy: 1085/09, a nr na szyjce: 237. Czarna-podpalana, egzema. Z moich obserwacji: Bosssko szczerbata, mocno płacze przy furtce (ale tak mają świeżo "upieczone"), tylne łapki słabe i siadają delikatnie, niewyobrażalnie długie pazury. bazarki : Śliczny naszyjnik branzoletka kolczyki na hotelik dla seniorki Melisy do 1.07. 21:00 http://www.dogomania.pl/forum/f99/ocal-psa-przed-smiercia-hera-melisa-blaga-rzeczy-nowe-z-uk-do-26-07-godz-22-a-142536/ deklaracje stałe: Bambino do ustalenie Sloneczko76: 15zl moja kolezanka nie z dogo: 30zl mari23: 15zl Quote
nika28 Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 Podnoszę... :placz: Tylko tyle mogę... :placz: Quote
megii1 Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 Gdybyście były zainteresowane płatnym tymczasem - piszcie - dla niej może bym coś znalazła:) Quote
GoskaGoska Posted July 19, 2009 Author Posted July 19, 2009 kurde tyle zdjęci dalam i jej wcięło - kolejna prob moze się uda , zebyście więcej zobaczyly tej łamaczki serc: Quote
GoskaGoska Posted July 19, 2009 Author Posted July 19, 2009 megii1 napisał(a):gdybyście były zainteresowane płatnym tymczasem - piszcie - dla niej może bym coś znalazła:) a jaki koszt dt? Quote
GoskaGoska Posted July 19, 2009 Author Posted July 19, 2009 jak ktos kocha owczarki - to ja dajé 100% gwarancje , ze zwariuje na jej punkcie - tak jak ja :evil_lol: Quote
Dorothy Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 plynie z niej pogodzenie z losem, stuletnia madrosc i czekanie. :-( dlugo tam nie bedzie, czuje ze dogo ja szybko zabierze stamtad Quote
GoskaGoska Posted July 19, 2009 Author Posted July 19, 2009 narazie suni zrobilam wyroznione allegro - oby ktos ją zauważył i dał domek stały Quote
iwa77 Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 To spojrzenie tych cudnych, smutnych psich oczu rozwala :-( Jutro zrobię banerki . Quote
GoskaGoska Posted July 19, 2009 Author Posted July 19, 2009 tym bardziej ze cioteczko iwo masz miejsce po Filus na banarek dla sunieczki w podpisie;) Quote
Koperek Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 Kuźwa, ciotki! Nawet jednego postu nie zostawiłyście na moje fotki!!!:angryy: Cholera- sunię wypromować chce to jak nawiedzone się na wątek rzuciły, nooooooooooooooooooo!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Reksiu21 Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 oh, jejku, jakie blagajace, smutne te oczy....:placz::placz::placz: Quote
GoskaGoska Posted July 19, 2009 Author Posted July 19, 2009 Reksiu21 napisał(a):oh, jejku, jakie blagajace, smutne te oczy....:placz::placz::placz: prawda Reksiu :-( a jak do tego byś jeszcze słyszała jak płacze, az się bidulka trzęsie . Ja już wiem co mi się będzie śnilo w nocy:-( Quote
GoskaGoska Posted July 20, 2009 Author Posted July 20, 2009 ale jeszcze gumtree : gumtree , ale juz naprawde ide spac Quote
Reksiu21 Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 ....:evil_lol::evil_lol: no to juz poszlas:eviltong:, znow minelo 20 mminut. :evil_lol: Ja tez tak ide:cool3: Quote
xmartix Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Gosia daj linka do allegro co wiesz o charakterze psiunki i numerze schroniskowym? Quote
GoskaGoska Posted July 20, 2009 Author Posted July 20, 2009 sunia łagodna , a co resztę można powiedzieć - według mnie to wystarczy na nią spojrzęć nr schrosnikowego nie ma , ale moze ma ciotka Koperek PILNE ALARM OWCZAREK SUNIA SENIORKA BŁAGA O ZYCIE (691985371) - Aukcje internetowe Allegro Quote
GoskaGoska Posted July 20, 2009 Author Posted July 20, 2009 :mad:a nikt a nikt nie dzwoni , normalnie wykończę się przez nią Quote
Koperek Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 GoskaGoska napisał(a): nr schrosnikowego nie ma , ale moze ma ciotka Koperek Ma ciotka Koperek i zaraz się bierze za uzupełnianie info i nowe wątki ;) Quote
GoskaGoska Posted July 20, 2009 Author Posted July 20, 2009 a ja lecę z ogloszeniami: adopcjapsa.pl kupiepsa interperss alegratka Quote
Koperek Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 INFO: Sunia przywieziona z interwencji dn. 17.07.09 r. Oceniona na 10 lat. Nr schroniskowy: 1085/09, a nr na szyjce: 237. Czarna-podpalana, egzema. Z moich obserwacji: Bosssko szczerbata, mocno płacze przy furtce (ale tak mają świeżo "upieczone"), tylne łapki słabe i siadają delikatnie, niewyobrażalnie długie pazury. Quote
Recommended Posts