Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

GRABEK

Tekst do ogłoszeń:

[SIZE=2]Nie wiadomo, co Grabek przeszedł w swoim życiu. Na pewno od człowieka nie doznał nic dobrego- przez kilka dni od zgłoszenia próbowaliśmy złapać go na jednym z warszawskich cmentarzy. Był nieufny, wystraszony i unikał ludzi, jednak głód i pragnienie zwyciężyły, wyczerpany i bez nadziei w końcu dał się zapiąć na smycz. W pierwszym okresie w schronisku był osowiały, niezbyt wylewny, niechętnie chodził nawet na spacery, nic go nie interesowało, jednak szybko zmienił się w kontaktowego, radosnego psa który za wszelką ceną stara się zwrócić na siebie uwagę. Jego jedyną rozrywką są spacery, które uwielbia i gdy tylko widzi człowieka prawie ''wychodzi z siebie'' byleby tylko wybrać jego... Niestety, jego boks znajduje się na końcu schroniska, Grabek jest więc trochę zapomniany i przez to bardzo nieszczęśliwy za kratami. Ma ok. 3-4 lata, jest bardzo łagodny i przyjacielski, toleruje suczki, z psem raczej się nie dogada. Jedyną przeszkodą w drodze do domu jest wygląd- ot zwykły, bury kundel ze smutnymi oczami... Grabek uwielbia być głaskany, przytulać się, trwa wtedy przy człowieku bez ruchu, przymyka oczy i na pewno marzy o tym, by nie musieć wracać do boksu. Ten pies ma w sobie ogromne pokłady miłości dla ludzi. Nie skreślaj go tylko przez to, że nie jest rasowy! On i kilkadziesiąt innych niechcianych zwierząt przebywa w Azylu pod Psim Aniołem w Warszawie Falenicy.

501-258-303

[email protected]

• Replies 216
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
Posted

Co tam u Grabka ?
Śliczny piesio, podobny do mojego kundla :loveu: Zakochałam się :D

EDIT:
Jak widać nie jestem mistrzynią w robieniu banerków i linkować też nie umiem ale proszę :

Mogę też zrobić większy i z innym napisem/ kolorem ale nie będzie jakiś super piękny

• 9 months later...
  • 3 months later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Ja jednak wierzę w cuda:-) I wierzę, że Grabek znajdzie dom:-) Przykład Sawy,Felka czy Filipa swiadczy o tym, że należy wierzyć, że znajdą się ludzie, którzy pokochają zwyczajne niezwyczajne psiaki:-)