Margo05 Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 [quote name='A&S']Margo byłoby bardzo super, mam tworzyć opisy dla psiaków czy sama potworzysz??[/quote] A&S zrób opisy jeśli możesz. Ja psiaków właściwie nie znam, a Ty masz z nimi znacznie lepszy kontakt :) Nie wiem tylko czemu Maciej się nie odzywa :cool3: Quote
Asior Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Margo Maciek wyjechał na wakacje dwa dni temu... Quote
Margo05 Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 No to niedobrze :roll: pisałam do niego znacznie wcześniej, mógł odpisać :roll: Quote
Wiwi Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 z nowych wieści: Figa- odnalazl się właściciel Fago ma dom, co najlepsze Bond też!!!! no i mała Gwiazdka (szczeniaczek) też:multi: Ale przybyły nowe psiaki, wstawię zdjęcia, tylko proszę o szybką instrukcję!!! Quote
Wiwi Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 psiaki wróciły do swoich właścicieli, więc aby nie wprowadzać zamieszania usunęłam zdjęcia Quote
Wiwi Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 poza tym postaram się jutro lub pojutrze zrobic wątek Dakocie, no co za Skarb!!!jest taka cudowna, wpatrzona w człowieka, a spotkało ją z jego strony tyle złego...ale powoli Sylwia z Robertem wyprowadzają małą na prostą, są świetne efekty, gdyby tylko domek się znalazł... a taka jestem słodka: [IMG]http://images44.fotosik.pl/185/965d14dda84cadf6med.jpg[/IMG] Quote
Wiwi Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 no to na dzisiaj wystarczy:) zwróćcie uwagę na zdjęcie Dakoty w poprzednim poście i porównajcie je z tym z pierwszych postów, od razu widać znaczną różnicę! jutro postaram się powstawiać kolejne zdjęcia, Fiorsteinbock dzieki wielkie za instrukcje! Quote
fiorsteinbock Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Wiwi, Dziadunio to Agent 007 i na odwrot. Agent ma watek zalozony i porobione ogloszenia, pozostale jeszcze nie :shake: Quote
Wiwi Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 tak myślałam, że coś pomieszałam:oops: już zmieniam, a mogę link do wątku prosić? Quote
fiorsteinbock Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 A prosze bardzo i zapraszam w odwiedziny :loveu: [url]http://www.dogomania.pl/forum/f28/ja-agent-podbijam-serducha-male-mam-szanse-na-domek-opdz-uciechow-143787/?highlight=agent[/url] Quote
Wiwi Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 wczoraj nie przedstawiłam jeszcze jednego mieszkańca Uciechowa, ale myślę, że warto było czekać... HASIOR [IMG]http://images45.fotosik.pl/186/9ed16202f154b8c2.jpg[/IMG] [IMG]http://images44.fotosik.pl/186/b9dcab3478fa9410.jpg[/IMG] Quote
Kisiaraf Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Moge liczyć na ogłoszenia do "Oferty"? Tydzień temu też nie dostałam :( Quote
fiorsteinbock Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 [quote name='Kisiaraf']Moge liczyć na ogłoszenia do "Oferty"? Tydzień temu też nie dostałam :([/quote] Kisiaraf, Adka jest na kolonii, wraca w piatek a Sylwia nie ma chyba dostepu do netu. Moze ja moglabym pomoc, tylko nie wiem za bardzo o co chodzi z ogloszeniami, ktore mialas otrzymac :oops: Quote
MagYa^^ Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 O rany! A ten błękitnooki paszczak to skąd? Interwencja? Jesli tak to z jakiej miejscowości? Quote
Kisiaraf Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Ogłoszenia mają wyglądać mniej więcej tak: [SIZE=3][FONT=Times New Roman]PIESEK o imieniu Uno jest dużym łagodnym psem, ma piękne umaszczenie pyszczka, cały w kolorze czarnym z jasnymi kawałkami sierści na łapach i pyszczku. Ma około 4 lat. Jest spokojnym tolerującym innych pieskiem. [COLOR=black]Uno czeka na swój jedyny wymarzony domek…[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Times New Roman][COLOR=black]Tel. 510 433 322[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Times New Roman]SUCZKA o imieniu Sofia jest bardzo łagodną i kochająca sunia w typie owczarka niemieckiego, średniej wielkości. Ma niecały rok, ładnie chodzi na smyczy. Czeka na odpowiedzialnego opiekuna. Tel [COLOR=black]510 433 322[/COLOR][/FONT][/SIZE] a były już: Karina i Sarna, Uno, Sofia, Falk, Piter, Figa, Bondi teraz jeszcze poprawiam pozostałe ogłoszenia więc masz troszke czasu :) Quote
Wiwi Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Tak myślałam, że rudzielec wzbudzi zainteresowanie:lol: trafił z interwencji, ale nie pamiętam skąd, jego historia jest dość skomplikowana, Hasior bo tak ma na imię miał chip'a i udało się znaleźć właściciela, no i tu najlepsze: w KOŁOBRZEGU!!! Hasior zaginął rok temu i przez ten rok w jakiś niewytłumaczalny sposób znalazł się na Dolnym Śląsku i trafił do Uciechowa... Ale jego właściciel stwierdził, że jednak go nie chce, bo za daleko by musiał po niego jechać... no nie wiem co o tym myśleć, może lepiej nic nie myśleć;) także Hasior jest narazie na kwarantannie, a co będzie dalej zobaczymy... Quote
fiorsteinbock Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 SUCZKA o imieniu Zuza, łagodna i towarzyska, uwielbiająca zabawę i robiąca niesamowite minki. Suczka około roczna, średniej wielkości w typie owczarka niemieckiego, szybko ucząca się komend. Zuza prosi o szansę na nowe życie... [SIZE=3][FONT=Times New Roman][COLOR=black]Tel. 510 433 322[/COLOR][/FONT][/SIZE] PIESEK o imieniu Agent. Spokojny, zrównoważony i bardzo łagodny. Jest małym, ośmioletnim staruszkiem o czarnym umaszczeniu z białym krawacikiem. Agent prosi o domek, na stare lata... [SIZE=3][FONT=Times New Roman][COLOR=black]Tel. 510 433 322[/COLOR][/FONT][/SIZE] Tyle moge napisac, reszty podopiecznych nieznam - Huskiego moze WiWi przedstawi? Masz jakies informacje odnosnie wieku, charakteru pieska? Quote
fiorsteinbock Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 A jeszcze jest Dakota...Wiwi, masz jej dane? Figa, Uno, Bondi, Gwiazdka w nowych domkach :cool3: Quote
Wiwi Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Hasior jeszcze nie jest do adopcji, jest na kawarantannie i z tym właścicielem to nie do końca wiadomo co będzie, także póki co przedstawiłam go na wątku, a jak wróci Sylwia to poinformuje dokładnie czy można mu już szukać domku. SUCZKA o imieniu Dakota, wpatrzona w człowieka,toleruje inne psy, jest małą młodziutką suczką, która w życiu przeżyła już wiele złego, pokaż jej, czym jest prawdziwy kochający dom... Tel. 510 433 322 Coś na szybko skleciłam, czy może być? Quote
Kisiaraf Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Jasne, że może być jednak ogłoszenia już wysłałąm na dziś, ale będzie na nowy tydzień dzięki dziewczyny :) Quote
wiosna Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Ja nie wiem, czy Wy o tym wiecie, ale od jakiegoś czasu zbieramy dla Was helpery - obroże i smycze ;) Zbiórka trwa do końca września, później wyślę Wam paczkę. Może moglibyście pomóc w rozreklamowaniu akcji? Pozdrawiam ciepło :loveu: Quote
Wiwi Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Hm, ja nic nie wiedziałam, ale w imieniu ekipy "Uciechów" bardzo dziekuję i również pozdrawiam cieplutko! Quote
fiorsteinbock Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 [B]Wiosenko[/B] fajna akcja, jak mozemy pomoc w rozreklamowaniu?? Quote
Recommended Posts