Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='A&S']Margo byłoby bardzo super, mam tworzyć opisy dla psiaków czy sama potworzysz??[/quote]

A&S zrób opisy jeśli możesz. Ja psiaków właściwie nie znam, a Ty masz z nimi znacznie lepszy kontakt :) Nie wiem tylko czemu Maciej się nie odzywa :cool3:

Posted

z nowych wieści: Figa- odnalazl się właściciel
Fago ma dom, co najlepsze Bond też!!!!
no i mała Gwiazdka (szczeniaczek) też:multi:

Ale przybyły nowe psiaki, wstawię zdjęcia, tylko proszę o szybką instrukcję!!!

Posted

poza tym postaram się jutro lub pojutrze zrobic wątek Dakocie, no co za Skarb!!!jest taka cudowna, wpatrzona w człowieka, a spotkało ją z jego strony tyle złego...ale powoli Sylwia z Robertem wyprowadzają małą na prostą, są świetne efekty, gdyby tylko domek się znalazł...

a taka jestem słodka:
[IMG]http://images44.fotosik.pl/185/965d14dda84cadf6med.jpg[/IMG]

Posted

no to na dzisiaj wystarczy:)

zwróćcie uwagę na zdjęcie Dakoty w poprzednim poście i porównajcie je z tym z pierwszych postów, od razu widać znaczną różnicę!

jutro postaram się powstawiać kolejne zdjęcia, Fiorsteinbock dzieki wielkie za instrukcje!

Posted

wczoraj nie przedstawiłam jeszcze jednego mieszkańca Uciechowa, ale myślę, że warto było czekać...

HASIOR

[IMG]http://images45.fotosik.pl/186/9ed16202f154b8c2.jpg[/IMG]
[IMG]http://images44.fotosik.pl/186/b9dcab3478fa9410.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Kisiaraf']Moge liczyć na ogłoszenia do "Oferty"? Tydzień temu też nie dostałam :([/quote]

Kisiaraf, Adka jest na kolonii, wraca w piatek a Sylwia nie ma chyba dostepu do netu.
Moze ja moglabym pomoc, tylko nie wiem za bardzo o co chodzi z ogloszeniami, ktore mialas otrzymac :oops:

Posted

Ogłoszenia mają wyglądać mniej więcej tak:

[SIZE=3][FONT=Times New Roman]PIESEK o imieniu Uno jest dużym łagodnym psem, ma piękne umaszczenie pyszczka, cały w kolorze czarnym z jasnymi kawałkami sierści na łapach i pyszczku. Ma około 4 lat. Jest spokojnym tolerującym innych pieskiem. [COLOR=black]Uno czeka na swój jedyny wymarzony domek…[/COLOR][/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman][COLOR=black]Tel. 510 433 322[/COLOR][/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]SUCZKA o imieniu Sofia jest bardzo łagodną i kochająca sunia w typie owczarka niemieckiego, średniej wielkości. Ma niecały rok, ładnie chodzi na smyczy. Czeka na odpowiedzialnego opiekuna. Tel [COLOR=black]510 433 322[/COLOR][/FONT][/SIZE]
a były już: Karina i Sarna, Uno, Sofia, Falk, Piter, Figa, Bondi
teraz jeszcze poprawiam pozostałe ogłoszenia więc masz troszke czasu :)

Posted

Tak myślałam, że rudzielec wzbudzi zainteresowanie:lol:
trafił z interwencji, ale nie pamiętam skąd, jego historia jest dość skomplikowana,
Hasior bo tak ma na imię miał chip'a i udało się znaleźć właściciela, no i tu najlepsze: w KOŁOBRZEGU!!!
Hasior zaginął rok temu i przez ten rok w jakiś niewytłumaczalny sposób znalazł się na Dolnym Śląsku i trafił do Uciechowa...
Ale jego właściciel stwierdził, że jednak go nie chce, bo za daleko by musiał po niego jechać...
no nie wiem co o tym myśleć, może lepiej nic nie myśleć;)
także Hasior jest narazie na kwarantannie, a co będzie dalej zobaczymy...

Posted

SUCZKA o imieniu Zuza, łagodna i towarzyska, uwielbiająca zabawę i robiąca niesamowite minki. Suczka około roczna, średniej wielkości w typie owczarka niemieckiego, szybko ucząca się komend. Zuza prosi o szansę na nowe życie...
[SIZE=3][FONT=Times New Roman][COLOR=black]Tel. 510 433 322[/COLOR][/FONT][/SIZE]

PIESEK o imieniu Agent. Spokojny, zrównoważony i bardzo łagodny. Jest małym, ośmioletnim staruszkiem o czarnym umaszczeniu z białym krawacikiem. Agent prosi o domek, na stare lata...

Tyle moge napisac, reszty podopiecznych nieznam - Huskiego moze WiWi przedstawi? Masz jakies informacje odnosnie wieku, charakteru pieska?

Posted

Hasior jeszcze nie jest do adopcji, jest na kawarantannie i z tym właścicielem to nie do końca wiadomo co będzie, także póki co przedstawiłam go na wątku, a jak wróci Sylwia to poinformuje dokładnie czy można mu już szukać domku.

SUCZKA o imieniu Dakota, wpatrzona w człowieka,toleruje inne psy, jest małą młodziutką suczką, która w życiu przeżyła już wiele złego, pokaż jej, czym jest prawdziwy kochający dom...

Tel. 510 433 322

Coś na szybko skleciłam, czy może być?

Posted

Ja nie wiem, czy Wy o tym wiecie, ale od jakiegoś czasu zbieramy dla Was helpery - obroże i smycze ;)
Zbiórka trwa do końca września, później wyślę Wam paczkę.
Może moglibyście pomóc w rozreklamowaniu akcji?

Pozdrawiam ciepło :loveu: