agaga21 Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 coś ty! to nie można??? przecież mnóstwo osób podaje linki do takich aukcji! Quote
Ada-jeje Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Jednemu sie uda drugiemu nie, ale zaczekajmy na wyjasnienie. Quote
agaga21 Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 to wy czekajcie na wyjaśnienia a ja czekam na zdjęcia:eviltong:;) Quote
Ada-jeje Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Ha ha, to nie od nas zalezne, dziewczyny ktore jezdza do Wieliczki mieszkaja w Krk od nas 50 km, i tylko na dogo sie widzimy :lol: Quote
agamika Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 agaga21 napisał(a):to wy czekajcie na wyjaśnienia a ja czekam na zdjęcia:eviltong:;) mysle ze wieczorem będą ;) Quote
andzia69 Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 matko ...tyle tych bullowatych, ze niedługo nie będę mogła na swój wątek na 1 ich wstawiać, bo mi się już nie mieszczą w postach:placz: Quote
agamika Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Greta :loveu: zdj początek przyłapana na ... sama nie wiem na czym :evil_lol: jak modelka :cool3: Quote
agamika Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 i druga piątka ;) tradycyjna krówcia :lol: chwila skupienia ... Quote
agaga21 Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 piękna jest!(powtarzam się pewnie) Logowanie do nasza-klasa.pl Quote
Ada-jeje Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Trzeba ja szybko ciachac, bo troche ona mi sie nie podoba :shake: tz. jej brzuch. Quote
agamika Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Ada-jeje napisał(a):Trzeba ja szybko ciachac, bo troche ona mi sie nie podoba :shake: tz. jej brzuch. myśliszze jest "przed" ? kurcze ja sie nie znam, jakoś tak założyłam ze ona juz "po " :oops: - z tym ze nigdy z ciąża nie miałam do czynienia u suń Quote
andzia69 Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Ada-jeje napisał(a):Trzeba ja szybko ciachac, bo troche ona mi sie nie podoba :shake: tz. jej brzuch. to samo miałam pisać...ciut ..przygruba Quote
Ada-jeje Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Nie bedziemy sie bawic, tylko w przyszlym tygodniu idzie pod noz. Ja juz mialam watpliwosci jak ja zabralysmy. Quote
Asior Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 i znów ten okropny łańcuch na szyi :eviltong: AGA chcesz w koncu coś bardziej subtelnego??? Bo mam łańcuszek zaciskowy, ale nie z takimi koluchami.. mam malutki, znaczy cieńki... Quote
agamika Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 W hotelu łańcuszki sa każdego rodzaju, ale wole mieć dla mocnego psa mocny łańcuszek :eviltong:... Ona nie jest byle chłystkiem :diabloti: Nie mam ochoty gonić Grety po Lednicy jak kiedyś Zywioła , jak mu kólko przy obrozy poszło :cool1: ... Dzis niestety pogoda nie sprzyjała na spacer z psem bezpodszerstkowym :shake: padałoooooooo .. wiec Greta była krótko bo nawet wytarcie pózniej nie da pewnosci ze sie nie podziębi . Zresztą ona tez nie bardzo miała ochote na latanie :evil_lol: Quote
Asior Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 moja obroza jest MOCNA :) tylko nie ma takich krowich koluszek :) Przyniosę Ci do schroniska, moze Ci spasuje... Quote
Ada-jeje Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Greta od jutra bedzie miala Allegro wyrozniajace, moze szybciej znajdziemy jej domek. Quote
agamika Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Greta dzis miała dzień pełen wrażeń :evil_lol: ... Hotel jest w trakcie małej przebudowy, tzn. Kojce sa modyfikowane , powiększane itd .. i ponoć , bo ja tego nie widziałam, tylko chłopaki mi powiedzieli, Grecia obwarczała Panów robiących taki nowy kojec :-o ... musze ich dopytac ze moze Panowie cos akurat mieli w rekach podejrzanego ? hmmm ale niestety to nie koniec dreczenia rudaski :diabloti: .. wziełam ja na spacer pózniej drugi raz.. i :crazyeye::crazyeye::crazyeye: ...Greta sie wystraszyła .... ...... :turn-l:TACZEK Taczki były jakies 10-15 m od nas wypełnione trawa , obok nich stałą P.Monika i jak zawołała, do grety czemu tak warczy to ta z warczenia przeszła w rezonans ciała i te pędy pobiegła sie przywitac z P.Moniką :lol: Sunia jest przeurocza :loveu:, ale ..inne psy jednak traktuje jako potencjalnych wrogów . Sama jak dotąd nie próbowała nigdy zaczepiac, ale gdy widzi psa, widac u niej napinanie sie mięsni ;) . Gdy pies na NIa zacznie szcekac, to gdyby nie smycz - poleciałaby sie bic :shake: , ale na szcęscie reaguja na słowa typu "nie wolno " i nie szarpie sie jak szalona na smyczy , zaprzestaje warkotu i pozostaje sam irokez :evil_lol:.. choć zawsze mozna udawac wtedy ze to taki pokurczony rodezjan :loveu: zdj z dziś sa, ale nie wiem kiedy je ogarnę :oops: Quote
Ada-jeje Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 I na watku Grety tez serdecznie zapraszamy na bazarek, byl dzis pierwszy telefon o piekna, lecz przed sterylizacja nie moze byc wydana. http://www.dogomania.pl/forum/f99/piekne-rekodzielo-na-ratunek-psiakom-z-olkusza-do-20-08-2009-a-142993/#post12695842 Quote
Ada-jeje Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Taka okazja juz sie nie powtorzy.:shake: http://www.dogomania.pl/forum/f99/hugo-boss-femme-orginalny-zestaw-na-dusie-do-03-08-a-142839/#post12683531 Quote
Kinya Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Udało mi się znaleźć wątek Misi :p Dziś miała okropny dzień, po którym powinna znienawidzić samochody :shake: Przed południem wzięłam ją z hoteliku żeby zawieźć na sterylizację. Z Wieliczki to niedaleko, no ale przecież musiał być na obwodnicy wypadek i prawie 2 godziny stałyśmy w korku w tym upale. Zero zjazdów, nie było gdzie uciec. Jak już w końcu nawiałyśmy na jakieś boczne drogi to nadziałyśmy się na cztery (prawie jedna po drugiej) pielgrzymki :angryy: No i znowu stanie w upale; jak mi ci przedstawiciele ciemnogrodu zaczęli wesoło pomachiwać przed szybą to miałam ochotę stać się Gretą i skoczyć im do gardeł :evil_lol: Oczywiście ze sterylki nici i po nabiciu bez sensu kilkudziesięciu kilometrów i stracie połowy dnia wróciłyśmy do Krakowa po to...żeby ugrzęznąć na kolejną godzinę w upale na Zakopiance :chainsaw: Greta poczas posotojów wypiła dużą butlę wody, ale i tak zipiała strasznie, a po dojechaniu na miejsce nie mogła się oderwać od miski z wodą :-( Ale cały czas była strasznie cierpliwa; nie wiem który zwierzak wytrzymałby taki hardkor bez najmniejszych oznak zniecierpliwienia :loveu: Jest po prostu cudowna! Szalenie zrównoważona i raczej taka poczciwinka z natury. Wyjątkowy pies, naprawdę. Quote
Ada-jeje Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Kinya dziekuje z serca za pomoc, przepraszam za Twoja strate polowy dnia, ale na to nie mamy wplywu, my z hanek tez dzis od 9,00 jak ruszylysmy to w przed chwilunia wrocilysmy. Na procesje tez dzisiaj nadzialam sie dwa razy a o korkach nie wspomne. Oprocz udanej sterylki tez mialysmy raszte dnia do d..y, i na koniec kiedy juz myslalysmy ze ten dzien sie skonczyl, otrzymalam telefon o przywiazanym amstaffie do drzewa :placz::angryy: Quote
agaga21 Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 oj, współczuję! w takim upale w aucie w korku....masakra. Quote
Recommended Posts