Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Greta - młoda, pięknie zbudowana sunia została zabrana ze schronu w Olkuszu. Zaraz po opuszczeniu boksu sunia zachowywała się niepewnie, jednak po przekroczeniu bramy schronu ożywiła się i ciągnęła do przodu.

Na chwilę obecną wiemy, że sunia jest łagodna i przytulaśna w stosunku do ludzi, lubi jazdę samochodem. W czasie podróży do hotelu nie sprawiała żadnych problemów. Najprawdopodobniej miała już młode, o czym świadczą powyciągane sutki. Nie boi się smyczy, delikatnie ciągnie na niej, ale nie szarpie się. Reaguje na komendę „siad”.

-------------------------------------------------
WPŁYWY:

bazarek ICK 30 zł
aukcja Allegro 30 zł
aukcja Allegro 30 zł
-------------------------------------------------
RAZEM: 90 zł

WYDATKI:

Sterylka 150 zł
--------------------------------------------------
RAZEM:

SALDO KOŃCOWE: -60 zł

Fotki:

Jeszcze w schronie

Zaraz po opuszczeniu schronu w drodze do hoteliku

W hoteliku

• Replies 82
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dane podstawowe

Wiek przybliżony: 1,5 roku
Rasa: mix amstaffa
Rozmiar: średni
Książeczka zdrowia

Kastracja: nie
Szczepienie: nie
Odrobaczenie: nie
Charakter

Małe dzieci: nie sprawdzono
Koty: nie sprawdzono
Psy: nie sprawdzono
Kontakt w sprawie adopcji

Obecna lokalizacja: małopolskie / Wieliczka (hotelik dla psów)
Kontakt: 0 510-921-063
Ogłoszenia:

www.petworld.pl
www.mojpupil.pl
www.ogloszenia.aleokazja.pl
www.ale.gratka.pl
www.kupsprzedaj.pl
www.adopcjapsa.pl
www.4lapy.pl
www.gieldaogloszen.pl
www.eoferty.com.pl
www.kokosy.pl
www.zwierzeta.5aleja.pl
www.afisze.pl
www.drobny.com.pl
www.isu.pl
www.dwukropek.pl
www.owi.pl
www.nasipupile.pl
www.zoonet.pl
www.przygarnijzwierzaka.pl
www.przygarnij.pl
www.spacerek.net
www.ogloszenia.moje.pl
www.karusek.com.pl
www.zwierzaki.org
www.ogloszenia.web-marketing.pl
www.ludzie.cafeanimal.pl
www.szerlok.pl
www.gumtree.pl
www.ćwirek.pl
http://www.twojeanonse.com/
http://nowe-ogloszenie.hiperogloszenia.pl/

Posted

Greta jest wyjatkowo ladnie umiesniona a tym samym ladnie zbudowana, no i bezproblemowa. IKA wyslij prosze fotki do p. Tomka do Cieszyna, on mial chetnego na asta ale to mial byc z obcietymi uszami. Wszystkie nasze podopieczne maja uszy w calosci :evil_lol: Ale probowac warto. No i kochana IKA czekaja Cie ogloszonka. :lol:

Posted

Ulka tam juz nie ma kwarantanny, tam umieszcza sie psy miedzy innymi te ktore zostana przewiezione dalej. Nie wiem jak dlugo byla w OL ale miala 8 kleszczy ktore nie trzeba bylo odrywac bo za dotknieciem same odpadaly. :angryy:

Posted

Ada-jeje napisał(a):
Greta jest wyjatkowo ladnie umiesniona a tym samym ladnie zbudowana, no i bezproblemowa. IKA wyslij prosze fotki do p. Tomka do Cieszyna, on mial chetnego na asta ale to mial byc z obcietymi uszami. Wszystkie nasze podopieczne maja uszy w calosci :evil_lol: Ale probowac warto. No i kochana IKA czekaja Cie ogloszonka. :lol:

w bylej kwarantannie w ol jest ast z cietymi uszami, rudy, wczoraj widzialam
no chyba ze to byl pitbull nie przyjrzalam sie

Posted

[quote name='Ada-jeje']Greta jest wyjatkowo ladnie umiesniona a tym samym ladnie zbudowana, no i bezproblemowa. IKA wyslij prosze fotki do p. Tomka do Cieszyna, on mial chetnego na asta ale to mial byc z obcietymi uszami. Wszystkie nasze podopieczne maja uszy w calosci :evil_lol: Ale probowac warto. No i kochana IKA czekaja Cie ogloszonka. :lol:

jeśli to główny "wymóg" to moim zdaniem nie warto:shake:

sunia prześliczna, dobrze, że już w hoteliku.

Posted

Ada-jeje napisał(a):
Asior czysta to tylko z papierami ( rodowodowa) wszystkie pozostale w typie.

zależy jak kto patrzy ;)
Dla mnie papiery nie są ważne, ale zdaję sobie sprawe, ze dla innych moze są..
Masz rację, lepiej pisać ze w typie

Posted

eee, co wyście do hotelu sprowadziły :roll: ... za ładne toto . Ja myślałam ze to "ludzkie" psisko :P

Niunia b. ładna, budowa w typie Mamuśki :loveu: z mojego podpisu

Asior myślę ze chodzi tez o to żeby nie powielać złego "wzorca" mówienia psach bez papierów ze są rasowe . A nie w sensie ze o "jakosci "psa swiadczą papiery

Posted

wiecie.. powiem Wam w tajemnicy ze najbardziej w niej to mi sie fafle podobają:loveu: i mam nadzieje, ze ona wie ze fafle ma po to żeby je tarmosić :evil_lol::loveu:. Bo Żywioł fafli nie ma :roll: i go trzeba za kudełki - ale to nie to samo :shake:

Posted

o mamo ... jaki Greta dziś bulwers na mnie złapała :evil_lol:

byłam straszna wredna i w ogóle beee, bo jej nie pozwoliłam pójść z chłopakami co w hotelu pomagają :roll: bo akurat jak z nią szłam to oni wracali do domu po skończonej pracy .. później z 10 min musiałam to ja wychwalać jaka to ona piękna żeby pychol jej sie do mnie usmiechnął ;)

a tak na serio to straaasznie miłe psisko , generalnie posłuszna, choć zrobiła "osiołka" jak z chłopakami jej nie pozwoliłam iśc :evil_lol:. Co do stosunku do psów to ciężko na razie stwierdzic, ale po takich pierwszych obserwacjach to byłabym raczej ostrozna .

(PS. w końcu pies od "Was" co to potrafi kulturalnie z boksu wyjść :eviltong:)

u Amigi w apracie jest kilka zdjęc to jak tlyko je dostane to wstawię

Posted

Nastepny ast ktory woli chlopcow od dziewczynek :evil_lol::evil_lol: te typy tak maja :evil_lol:
A tak wogole to podziekowan naszym nie ma konca dla Ciebie agamika, ze nam tak o nasze piesy dbasz, mamy tylko cicha nadzieje ze kiedys nie wystawisz nam rachunku za opieke :shake: Czekamy na fotosiki.

Posted

no właśnie 5 minut temu sobie pomyślałam, że ją wrzucę zaraz jak tylko agamika wstawi zdjęcia i wtedy wybiorę najładniejsze:evil_lol:
sunia jest przesliczna!

a dlaczego wam zablokowali?:crazyeye: