IKA & SONIA Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 Greta - młoda, pięknie zbudowana sunia została zabrana ze schronu w Olkuszu. Zaraz po opuszczeniu boksu sunia zachowywała się niepewnie, jednak po przekroczeniu bramy schronu ożywiła się i ciągnęła do przodu. Na chwilę obecną wiemy, że sunia jest łagodna i przytulaśna w stosunku do ludzi, lubi jazdę samochodem. W czasie podróży do hotelu nie sprawiała żadnych problemów. Najprawdopodobniej miała już młode, o czym świadczą powyciągane sutki. Nie boi się smyczy, delikatnie ciągnie na niej, ale nie szarpie się. Reaguje na komendę „siad”. ------------------------------------------------- WPŁYWY: bazarek ICK 30 zł aukcja Allegro 30 zł aukcja Allegro 30 zł ------------------------------------------------- RAZEM: 90 zł WYDATKI: Sterylka 150 zł -------------------------------------------------- RAZEM: SALDO KOŃCOWE: -60 zł Fotki: Jeszcze w schronie Zaraz po opuszczeniu schronu w drodze do hoteliku W hoteliku Quote
IKA & SONIA Posted July 18, 2009 Author Posted July 18, 2009 Dane podstawowe Wiek przybliżony: 1,5 roku Płeć: suka Rasa: mix amstaffa Rozmiar: średni Książeczka zdrowia Kastracja: nie Szczepienie: nie Odrobaczenie: nie Charakter Małe dzieci: nie sprawdzono Koty: nie sprawdzono Psy: nie sprawdzono Kontakt w sprawie adopcji Obecna lokalizacja: małopolskie / Wieliczka (hotelik dla psów) Kontakt: 0 510-921-063 Ogłoszenia: www.petworld.pl www.mojpupil.pl www.ogloszenia.aleokazja.pl www.ale.gratka.pl www.kupsprzedaj.pl www.adopcjapsa.pl www.4lapy.pl www.gieldaogloszen.pl www.eoferty.com.pl www.kokosy.pl www.zwierzeta.5aleja.pl www.afisze.pl www.drobny.com.pl www.isu.pl www.dwukropek.pl www.owi.pl www.nasipupile.pl www.zoonet.pl www.przygarnijzwierzaka.pl www.przygarnij.pl www.spacerek.net www.ogloszenia.moje.pl www.karusek.com.pl www.zwierzaki.org www.ogloszenia.web-marketing.pl www.ludzie.cafeanimal.pl www.szerlok.pl www.gumtree.pl www.ćwirek.pl http://www.twojeanonse.com/ http://nowe-ogloszenie.hiperogloszenia.pl/ Quote
Ada-jeje Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 Greta jest wyjatkowo ladnie umiesniona a tym samym ladnie zbudowana, no i bezproblemowa. IKA wyslij prosze fotki do p. Tomka do Cieszyna, on mial chetnego na asta ale to mial byc z obcietymi uszami. Wszystkie nasze podopieczne maja uszy w calosci :evil_lol: Ale probowac warto. No i kochana IKA czekaja Cie ogloszonka. :lol: Quote
IKA & SONIA Posted July 18, 2009 Author Posted July 18, 2009 Fotki do p. Tomka już wysłałam z samego rana :evil_lol: Zostaje jeszcze Allegro i ogłoszonka :diabloti: Quote
Ulaa Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 Prosto z kwarantanny poszła? Szczęściara :cool3: Quote
Ada-jeje Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 Ulka tam juz nie ma kwarantanny, tam umieszcza sie psy miedzy innymi te ktore zostana przewiezione dalej. Nie wiem jak dlugo byla w OL ale miala 8 kleszczy ktore nie trzeba bylo odrywac bo za dotknieciem same odpadaly. :angryy: Quote
Ada-jeje Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 Poszukujemy tez dla niej DT, zawsze to lepsze od hotelu, bo wtedy pies ma bezposredni kontakt z czlowiekiem, no i o wiele wiecej spacerow,pracy z psem itd. Quote
missieek Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 Ada-jeje napisał(a):Greta jest wyjatkowo ladnie umiesniona a tym samym ladnie zbudowana, no i bezproblemowa. IKA wyslij prosze fotki do p. Tomka do Cieszyna, on mial chetnego na asta ale to mial byc z obcietymi uszami. Wszystkie nasze podopieczne maja uszy w calosci :evil_lol: Ale probowac warto. No i kochana IKA czekaja Cie ogloszonka. :lol: w bylej kwarantannie w ol jest ast z cietymi uszami, rudy, wczoraj widzialam no chyba ze to byl pitbull nie przyjrzalam sie Quote
agaga21 Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 [quote name='Ada-jeje']Greta jest wyjatkowo ladnie umiesniona a tym samym ladnie zbudowana, no i bezproblemowa. IKA wyslij prosze fotki do p. Tomka do Cieszyna, on mial chetnego na asta ale to mial byc z obcietymi uszami. Wszystkie nasze podopieczne maja uszy w calosci :evil_lol: Ale probowac warto. No i kochana IKA czekaja Cie ogloszonka. :lol: jeśli to główny "wymóg" to moim zdaniem nie warto:shake: sunia prześliczna, dobrze, że już w hoteliku. Quote
IKA & SONIA Posted July 19, 2009 Author Posted July 19, 2009 Allegro Grety: Piękna GRETA z Olkusza czeka na dom!!! (691810120) - Aukcje internetowe Allegro Quote
Asior Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 dziewczyny, zmieńcie tytuł wątku, napiszcie ze greta to bulowata Quote
IKA & SONIA Posted July 19, 2009 Author Posted July 19, 2009 Oki zmienione. A w opisie rasy napisać, że to mieszaniec bulla czy samo hasło mieszaniec? Sama nie wiem co lepsze ... Quote
Asior Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 cholerka, niewiem.. mozę jak agaga wejdzie to najlejiej niech powie, czy ona tylko w typie czy jednak "czysta" Quote
Ada-jeje Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 Asior czysta to tylko z papierami ( rodowodowa) wszystkie pozostale w typie. Quote
Asior Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 Ada-jeje napisał(a):Asior czysta to tylko z papierami ( rodowodowa) wszystkie pozostale w typie. zależy jak kto patrzy ;) Dla mnie papiery nie są ważne, ale zdaję sobie sprawe, ze dla innych moze są.. Masz rację, lepiej pisać ze w typie Quote
agamika Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 eee, co wyście do hotelu sprowadziły :roll: ... za ładne toto . Ja myślałam ze to "ludzkie" psisko :P Niunia b. ładna, budowa w typie Mamuśki :loveu: z mojego podpisu Asior myślę ze chodzi tez o to żeby nie powielać złego "wzorca" mówienia psach bez papierów ze są rasowe . A nie w sensie ze o "jakosci "psa swiadczą papiery Quote
IKA & SONIA Posted July 19, 2009 Author Posted July 19, 2009 To jednak kojarzysz niunię ;) Greta nie wygląda na wyniszczoną, widocznie szybko trafiła do schronu,a stamtąd do hoteliku. Quote
agamika Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 wiecie.. powiem Wam w tajemnicy ze najbardziej w niej to mi sie fafle podobają:loveu: i mam nadzieje, ze ona wie ze fafle ma po to żeby je tarmosić :evil_lol::loveu:. Bo Żywioł fafli nie ma :roll: i go trzeba za kudełki - ale to nie to samo :shake: Quote
agamika Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 o mamo ... jaki Greta dziś bulwers na mnie złapała :evil_lol: byłam straszna wredna i w ogóle beee, bo jej nie pozwoliłam pójść z chłopakami co w hotelu pomagają :roll: bo akurat jak z nią szłam to oni wracali do domu po skończonej pracy .. później z 10 min musiałam to ja wychwalać jaka to ona piękna żeby pychol jej sie do mnie usmiechnął ;) a tak na serio to straaasznie miłe psisko , generalnie posłuszna, choć zrobiła "osiołka" jak z chłopakami jej nie pozwoliłam iśc :evil_lol:. Co do stosunku do psów to ciężko na razie stwierdzic, ale po takich pierwszych obserwacjach to byłabym raczej ostrozna . (PS. w końcu pies od "Was" co to potrafi kulturalnie z boksu wyjść :eviltong:) u Amigi w apracie jest kilka zdjęc to jak tlyko je dostane to wstawię Quote
Ada-jeje Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Nastepny ast ktory woli chlopcow od dziewczynek :evil_lol::evil_lol: te typy tak maja :evil_lol: A tak wogole to podziekowan naszym nie ma konca dla Ciebie agamika, ze nam tak o nasze piesy dbasz, mamy tylko cicha nadzieje ze kiedys nie wystawisz nam rachunku za opieke :shake: Czekamy na fotosiki. Quote
Ada-jeje Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Agaga wrzuc nam prosze piekna na NK bo mamy zablokowane konto :lol: Quote
agaga21 Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 no właśnie 5 minut temu sobie pomyślałam, że ją wrzucę zaraz jak tylko agamika wstawi zdjęcia i wtedy wybiorę najładniejsze:evil_lol: sunia jest przesliczna! a dlaczego wam zablokowali?:crazyeye: Quote
Ada-jeje Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Czekamy na wyjasnienia ale przypuszamy ze za podany link do aukcji charytatywnej wystawionych adresowek na sprzedaz. :angryy: Quote
Recommended Posts