Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ada-jeje napisał(a):
........... i na koniec kiedy juz myslalysmy ze ten dzien sie skonczyl, otrzymalam telefon o przywiazanym amstaffie do drzewa :placz::angryy:
:wallbash::wallbash::wallbash:

w jakim jest stanie?:angryy::angryy::angryy:

• Replies 82
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Amstaff juz w domu wszystko sie wyjasnilo, bede miala spokojna noc. Otoz jacys psychole ktorzy spedzali czas nad woda, do tego chyba piffkowali, a swojego asta na ten czas przywiazali do drzewa, kiedy juz nasz znajomy chycel jechal po niego zeby dowiezc go do lecznicy, chloptasie w miedzyczasie przyszli po niego i zabrali do domu. Uff, jak dobrze bylo to uslyszec, morda rozesmiala sie od ucha do ucha.:lol:

Posted

noo. tak cieszyć to sie przez pół można, bo normalnych właścicieli ten psiak raczej nie ma :angryy:

sesja z dnia kiedy to Grete taczki straszyły :diabloti:

ach ta miłość :loveu:

po takie cudo to w kolejce powinni sie ustawiać :cool1:

i pilnujemy czy te wstrętne taczki sobie pojechały

Posted

[quote name='Ada-jeje']Kinya dziekuje z serca za pomoc, przepraszam za Twoja strate polowy dnia, ale na to nie mamy wplywu, my z hanek tez dzis od 9,00 jak ruszylysmy to w przed chwilunia wrocilysmy. Na procesje tez dzisiaj nadzialam sie dwa razy a o korkach nie wspomne. Oprocz udanej sterylki tez mialysmy raszte dnia do d..y, i na koniec kiedy juz myslalysmy ze ten dzien sie skonczyl, otrzymalam telefon o przywiazanym amstaffie do drzewa :placz::angryy:

No co Ty, za co mnie przepraszasz. Wyjątkowo się nie poukładało dzisiaj, ale tak bywa. Mnie tylko było tak strasznie żal suni - nie dość, że taka biedna, nie ma swojego człowieka i swojego domu, to jeszcze takie katusze jej niechcący zafundowałam :shake:

W poniedziałek umówiony drugi termin sterylki, mam nadzieję, że dojdzie do skutku. Ja nie pojadę, ale będę z całej siły trzymać za Grecię kciuki. Zakochałam się, no :oops:

Dobrze, że z tym przywiązanym do drzewa się wyjaśniło :roll:

Posted

Greta miala juz wczoraj byc na sterylce ale mnie zabraklo czasu zeby skontaktowac sie z Marta. Moze dzis mi sie uda :crazyeye: Greta juz po sterylizacji, wczoraj tak jak bylo umowione, nie byla zaciazona, wetka powiedziala ze Greta jest raczej po ciazy. Za sterylke zaplacilysmy 150 zl.

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Dosc dziwny byl ten telefon, a wlasciwie przeprowadzony ze mna wywiad na temat Grety. Taka sunia zginela w Libiazu dn. 13 lipca. Powinnismy sie czegos dowiedziec jak pani wroci z pracy i zagladnie na Allegro gdzie ja skierowalam ze tam moze zobaczyc sunie.

• 2 weeks later...
Posted

Przepraszam za offa..

Cioteczki można pomóc schroniskowym psiakom oddając swój głos!!
To nic nie kosztuje, a wiele może zdziałać :smile:

Ruszyła nowa akcja Tesco - POMAGAJMY ZWIERZĘTOM :loveu:

10% wartości z każdej zakupionej w Tesco karmy dla zwierząt zostanie przekazane 5 schroniskom :lol:

Swój głos można oddać tutaj: Pomagajmy zwierzętom - Tesco (Polska) Sp. z o.o.

Roześlijcie to info gdzie się da. Skoro można pomóc psiakom w schroniskach, to dlaczego tego nie zrobić :p