wiki4 Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 http://i566.photobucket.com/albums/ss105/Coves/3-3.jpg :modla:Niesamowite ! Wydaje mi się, że z naszej prawej strony ten kawałek futerka jest na odwal :evil_lol: Quote
NightQueen Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 pokazywałam wam to "dzieło"? bo nie pamiętam jak nie to wam pokazuje :evil_lol: http://images38.fotosik.pl/217/9510e7cf159ce2c5med.jpg supeeeeeeeeeeeeer !!!!!!!!!!! Quote
betty_labrador Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 mada swietnie!! jak zywy :loveu: small pokazywalas :eviltong: daj lepiej cos nowego ;) Quote
NightQueen Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 small pokazywalas :eviltong: daj lepiej cos nowego ;-) tak? to trudno :evil_lol: zapomniałam że dodawałam to :eviltong: a nowości ni ma Quote
pidzej Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 przepiękny szczeniak, jak żywy... jak robisz białe wąsy? gumką wymazujesz? Quote
Mada:) Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Dziękuję wszystkim za miłe słowa! :loveu: Wąsy gumką wymazuję, po czym zaznaczam je wyraźniej miejscami ołówkiem. W tym przypadku nie wyszły idealnie, bo robiłam je na szybko. :shake: Quote
betty_labrador Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 [quote name='Mada:)']Dziękuję wszystkim za miłe słowa! :loveu: Wąsy gumką wymazuję, po czym zaznaczam je wyraźniej miejscami ołówkiem. W tym przypadku nie wyszły idealnie, bo robiłam je na szybko. :shake:[/QUOTE] tzn ze gumką chlebową? Quote
Sprytna Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Mam pytanie. Wiecie może do czego służą te ołówki? : 3H 2H H 5B 4B Chodzi mi o to czy są do konturów cieniowania czy coś... Quote
pidzej Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 H są twarde, B miękkie im wyższa cyferka przy B tym bardziej miękki ( ciemniejszy) grafit im wyższa przy H tym jaśniejszy i bardziej twardy ja używam twardych ( H ) do cieniowania np. B źrenica a H tęczówka. Quote
Sprytna Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Dzięki :) mam dopiero te 5 ołówków i będę zbierać dalej :) A jakiej gumki używacie? bo ja miękiej BIC Galet Quote
Unbelievable Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 [quote name='CherryCook']Dzięki :) mam dopiero te 5 ołówków i będę zbierać dalej :) A jakiej gumki używacie? bo ja miękiej BIC Galet[/QUOTE] dla mnie najlepsze są małe białe gumki steadlera, prostokątne z biało-czerwono-niebieskim kartoniku- od zawzse kupuję i używam ;) no i chlebowa koh-i-noor Quote
NightQueen Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 ja zaczęłam rysować ale już mi się nie chce i nie skończę tego dziś (coś mi się wydaje że już do tego nie wrócę, jak to zawsze bywa kiedy zostawiam coś na później :eviltong:) póki co to wersja nie skończona i nie poprawiona , także wygląda lipnie :) zdjęcie też lipne, musiałam rozjaśniać bo ciemne wyszło Quote
Aga3006 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 mada i smallpati genialnie:crazyeye:. Teraz trochę moich wypocin. Skan cienie zjadł Koń już był raz wstawiany ale zmieniłam grzywę Na razie robię przerwę w kopiowankach na rzecz rysunków z natury nożyczki:oops: na religii:oops: Jeszcze jeden szkic z natury. Szybki 15 minutowy. wakacyjny ale chyba jeszcze nie wstawiałam Quote
betty_labrador Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Aga ten szkic znatury podoba mi sie najbardziej :loveu: cudowny wrecz :) bardzo mi sie podobanie takie kreskowanie jak zrobilas na koronach drzew.:loveu: Quote
LeCoyotte Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 pidżej, masz talent! świetne te rysunki:klacz: Mada Ty też;) [quote name='CherryCook']Dzięki :) mam dopiero te 5 ołówków i będę zbierać dalej :) [/QUOTE] a po co Ci takie stado?:evil_lol: ja używam 2B i 5B, czasem 7B [quote name='Mada:)'] Wąsy gumką wymazuję, po czym zaznaczam je wyraźniej miejscami ołówkiem. W tym przypadku nie wyszły idealnie, bo robiłam je na szybko. :shake:[/QUOTE] można też maskować płynnym lateksem, bo po wymazywaniu gumką widać rozmazany ołówek i nie zawsze to ładnie wygląda;) Quote
betty_labrador Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Lecoyotte pokazesz w powiekszeniu ten rysunek settera irl. ktorego masz w bannerku? :) Quote
Betbet Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 pidzej zmieniłaś avatar, a ja ludzi po nich rozpoznaję;) ale teeeeraz się rzucasz w oczy hehe tęczowo koń kapitalny, uwielbiam patrzeć na to co robicie Quote
pidzej Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 pewnie wkrótce znów zmienię ;) yy nie mam weny ostatnio, rysowanie realistyczne tak jak myslalam znudzilo mi sie po tych dwóch niedokończonych bokserach. tzn w moim przypadku 'realistyczne' musi być w cudzysłowiu ;P Quote
Sprytna Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Pidzej Masz talent! musisz rysować:cool3: Quote
pidzej Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 dzięki, jasne, że będę rysować ale ostatnio często to robiłam, chyba czas na krótką przerwę. Quote
Sprytna Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 A może spróbuj z karykaturami? czy czymś.... Quote
wiki4 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 A ja spróbowałam z węglem :shake: Bo na konkurs musiało być węglem...masakra. A jak pięknie wyglądałam :evil_lol: [IMG]http://img94.imageshack.us/img94/2917/p1010481.jpg[/IMG] Zasłonić oczy i...czekam na krytykę :roll: Quote
Recommended Posts