Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Vitka w końcu się ogarnęła i skończyła rysunek, który zaczęła rok temu :evil_lol:
Jeszcze mam takich chyba 50 do skończenia, ale mi się nie chce :roll:
Teraz zaczęłam kredkami, ale efektu końcowego spodziewajcie się za rok :diabloti::oops:

Nic specjalnego.

(troszkę rozjaśniła lampka, bo to zdjęcie.)

Posted

wow Aga superowo!! :loveu::loveu: boski kon!

Zorlis wcale nie rysujesz gniotow! Afgan cudowny. zważ na to ze y rysujesz trudna technika bo bez możliwosci wielu poprawek jak rpzypastelach suchych czy ołówku ;) :loveu:

Vitka w koncu :cool3: niesamowite :)

Posted

Dziewczyny świetne rysunki! :loveu:
Ciekawe ile jeszcze czasu minie, zanim ja nauczę się naprawdę dobrze rysować :roll:.

Spanielowaty szczyl

i chihuahua

Zwierzaki na Waszych rysunkach wyglądają tak, jakby miały zaraz wyjść z monitora, a moje są płaskie i nie wiem jak mam rysować, żeby takie nie były :shake:.

Posted

RCookie ładnie jest. Dobre proporcje tylko sierścią jeszcze trzeba byłoby się pobawić

Mówię to rzadko, ale zadowolona z tego rysunku jestem. Tylko lampka mi cienie zjadła i wygląda beznadziejnie:angryy:

Posted

Dzięki za opinie ;), podniosłyście mnie na duchu :).
Za jakiś czas znów coś wrzucę, to będzie można stwierdzić, czy jest już lepiej i czy mam iść dalej w "tym" kierunku, czy jednak trzeba będzie jeszcze nad czymś skupić więcej uwagi.

betty, piękne kolory :loveu: i w ogóle super Ci ten pies wyszedł, czarne psy w kolorze to chyba spore wyzwanie (przynajmniej dla takich osób jak ja :lol:).

Posted

http://img203.imageshack.us/img203/3350/beztytuuov.jpg
cieniowanie, siersc super ale mam wrażenie (nie wiem czy słusznie) że anatomia coś się popsuła, ale i tak podoba mi się :p

http://img207.imageshack.us/img207/6625/img006ar.jpg
tło zepsułaś :mad: i ta lewa strona psa jest coś niedopracowana...
Ojjj Betty coś się nie postarałaś :mad::eviltong:

Zoris przy twoich pracach zawsze mi słów brakuje, więc powiem tylko że boskie :loveu:

Posted

Zorlis: borzojek pierwsza klasa.
Betty: pies genialny, ale tło trochę na odczepnego co?:razz:
Smalpati: dobrze jest tylko zdjęcie felerne bo robiłam pod kątem ,żeby światło lampki się nie odbijało

Posted

RCookie, czyżby szczyl z MP? :diabloti:

ja jestem w trakcie rysowania cziłałki.. obawiam się, że skopałam sierść, ale później jeszcze coś pokombinuje. ;)

Posted

Feigned napisał(a):
RCookie, czyżby szczyl z MP? :diabloti:

ja jestem w trakcie rysowania cziłałki.. obawiam się, że skopałam sierść, ale później jeszcze coś pokombinuje. ;)

Możliwe, w PP lub MP było coś o klonowaniu i takie dwa szczyle obok ;).
Chyba najczęściej rysuję z plakatów albo z jakiś fotek w gazetach, a jak nie mogę znaleźć odpowiedniego zdjęcia, to szukam w internecie.

Posted

RCookie napisał(a):
Możliwe, w PP lub MP było coś o klonowaniu i takie dwa szczyle obok ;).
Chyba najczęściej rysuję z plakatów albo z jakiś fotek w gazetach, a jak nie mogę znaleźć odpowiedniego zdjęcia, to szukam w internecie.

w MP. :eviltong:
ja też zazwyczaj z gazet i plakatów, z neta nie za bardzo mam jak, chociaż bym chciała, bo przy kompie nie ma miejsca, a drukarka też zbyt dokładna nie jest :diabloti:

Posted

Zdjęcia z telefonu, więc nie przerazić się jakością, proszę. ;)

Nie wiem, czy wklejałam... :roll: Zdjęcie zrobione w trakcie rysowania, więc nie skończone. ;)

I dzisiaj zaczęty szczeniorek:

Posted

:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Mada! ten pierwszy jest niesamowity!:loveu: mim o że chyba ma prawe oko za małe... ale jest świetny! jak żywy:loveu: ten drugi też super! mają takie śliczne oczy!

borzojek śliczny Zorlis, mataki zadziorny wyraz pyska:loveu:... ale ma dziwną szczękę dolną:eviltong:

Posted

Smalpati: skoro pod katem to i oki krzywe(swoja droga uszy i pysk też). wstawiłabym lepsze zdjęcie w świetle dziennym ale rysunek już w nowym domu:evil_lol:

Mada: pierwszego już wstawiałaś:eviltong: Drugi świetnie się zapowiada. Już nie mogę się doczekać efektu końcowego

Posted

[quote name='RCookie']
betty, piękne kolory :loveu: i w ogóle super Ci ten pies wyszedł, czarne psy w kolorze to chyba spore wyzwanie (przynajmniej dla takich osób jak ja :lol:).

dziekuje, dziekuje :)

tzn własnie mi lepiej sie koloruje czarne psy niz jasniejsze-nie wiem czemu ;)

[quote name='smallpati']

http://img207.imageshack.us/img207/6625/img006ar.jpg
tło zepsułaś :mad: i ta lewa strona psa jest coś niedopracowana...
Ojjj Betty coś się nie postarałaś :mad::eviltong:

łeee tam, nie wiem czemu ostatnio jakos mniej sie staram- cos sie popsulo ;)

[quote name='AgaMasel']
Betty: pies genialny, ale tło trochę na odczepnego co?:razz:
Smalpati: dobrze jest tylko zdjęcie felerne bo robiłam pod kątem ,żeby światło lampki się nie odbijało

dziekuje Aga :)

tak zgadlas co do tła :) nie umiem ich robic a nie chcialo mi sie kombinowac ;)

Wow Mada super! koncz szczeniaka :)

Posted

AgaMasel robisz ogromne postępy :) Bardzo fajna ostatnia praca!
Betty, pies wyszedł Ci rewelacyjnie! :loveu: Ale tło tak hmm średnio :eviltong:
Charty Zorlis powalają :loveu: A że ja wogóle charty uwielbiam to ahhh :loveu:
Mada- czekamy na efekt końcowy szczeniaka ;)

A to moja Koma ;)