wiki4 Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 http://img200.imageshack.us/img200/6596/afgan.jpg Jeeej Zorlis :crazyeye: Jeśli to jest gniot to ja jestem jednorożec :loveu: :cool3: Quote
Vitka Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Vitka w końcu się ogarnęła i skończyła rysunek, który zaczęła rok temu :evil_lol: Jeszcze mam takich chyba 50 do skończenia, ale mi się nie chce :roll: Teraz zaczęłam kredkami, ale efektu końcowego spodziewajcie się za rok :diabloti::oops: Nic specjalnego. (troszkę rozjaśniła lampka, bo to zdjęcie.) Quote
wiki4 Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Vitka podoba mi się ten biały konik :loveu: Quote
Aga3006 Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Vitka w końcu coś narysowałaś:multi: Skąd ja to znam zaczynianie i niekończenie:diabloti: Super jest Quote
betty_labrador Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 wow Aga superowo!! :loveu::loveu: boski kon! Zorlis wcale nie rysujesz gniotow! Afgan cudowny. zważ na to ze y rysujesz trudna technika bo bez możliwosci wielu poprawek jak rpzypastelach suchych czy ołówku ;) :loveu: Vitka w koncu :cool3: niesamowite :) Quote
Illusion Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Dziewczyny świetne rysunki! :loveu: Ciekawe ile jeszcze czasu minie, zanim ja nauczę się naprawdę dobrze rysować :roll:. Spanielowaty szczyl i chihuahua Zwierzaki na Waszych rysunkach wyglądają tak, jakby miały zaraz wyjść z monitora, a moje są płaskie i nie wiem jak mam rysować, żeby takie nie były :shake:. Quote
Aga3006 Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 RCookie ładnie jest. Dobre proporcje tylko sierścią jeszcze trzeba byłoby się pobawić Mówię to rzadko, ale zadowolona z tego rysunku jestem. Tylko lampka mi cienie zjadła i wygląda beznadziejnie:angryy: Quote
betty_labrador Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 RCoccie mysle ze poczatki masz bardzo dobre, wystarczy trenowac i jeszcze raz trenowac :) Aga Masel WOW! :loveu::loveu: wlasnie te cienie nadaja klimacik :cool3: a to moj skonczony słowacki kopov :) Quote
kuna66 Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Suuuuuuuuuuuper rysunki dziewczyny! Czemu ja tak ładnie nie umiem?:placz: Quote
Illusion Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Dzięki za opinie ;), podniosłyście mnie na duchu :). Za jakiś czas znów coś wrzucę, to będzie można stwierdzić, czy jest już lepiej i czy mam iść dalej w "tym" kierunku, czy jednak trzeba będzie jeszcze nad czymś skupić więcej uwagi. betty, piękne kolory :loveu: i w ogóle super Ci ten pies wyszedł, czarne psy w kolorze to chyba spore wyzwanie (przynajmniej dla takich osób jak ja :lol:). Quote
NightQueen Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 http://img203.imageshack.us/img203/3350/beztytuuov.jpg cieniowanie, siersc super ale mam wrażenie (nie wiem czy słusznie) że anatomia coś się popsuła, ale i tak podoba mi się :p http://img207.imageshack.us/img207/6625/img006ar.jpg tło zepsułaś :mad: i ta lewa strona psa jest coś niedopracowana... Ojjj Betty coś się nie postarałaś :mad::eviltong: Zoris przy twoich pracach zawsze mi słów brakuje, więc powiem tylko że boskie :loveu: Quote
Aga3006 Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Zorlis: borzojek pierwsza klasa. Betty: pies genialny, ale tło trochę na odczepnego co?:razz: Smalpati: dobrze jest tylko zdjęcie felerne bo robiłam pod kątem ,żeby światło lampki się nie odbijało Quote
Feigned Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 RCookie, czyżby szczyl z MP? :diabloti: ja jestem w trakcie rysowania cziłałki.. obawiam się, że skopałam sierść, ale później jeszcze coś pokombinuje. ;) Quote
Illusion Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Feigned napisał(a):RCookie, czyżby szczyl z MP? :diabloti: ja jestem w trakcie rysowania cziłałki.. obawiam się, że skopałam sierść, ale później jeszcze coś pokombinuje. ;) Możliwe, w PP lub MP było coś o klonowaniu i takie dwa szczyle obok ;). Chyba najczęściej rysuję z plakatów albo z jakiś fotek w gazetach, a jak nie mogę znaleźć odpowiedniego zdjęcia, to szukam w internecie. Quote
Feigned Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 RCookie napisał(a):Możliwe, w PP lub MP było coś o klonowaniu i takie dwa szczyle obok ;). Chyba najczęściej rysuję z plakatów albo z jakiś fotek w gazetach, a jak nie mogę znaleźć odpowiedniego zdjęcia, to szukam w internecie. w MP. :eviltong: ja też zazwyczaj z gazet i plakatów, z neta nie za bardzo mam jak, chociaż bym chciała, bo przy kompie nie ma miejsca, a drukarka też zbyt dokładna nie jest :diabloti: Quote
NightQueen Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Smalpati: dobrze jest tylko zdjęcie felerne bo robiłam pod kątem ,żeby światło lampki się nie odbijało mam wrażenie że oczy są krzywo, zwłaszcza lewe Quote
Verdiana Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 wasze rysunki są świetne ! Moje niech się skryją jestem beztalenciem i tyle ! :lol: Quote
Mada:) Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Zdjęcia z telefonu, więc nie przerazić się jakością, proszę. ;) Nie wiem, czy wklejałam... :roll: Zdjęcie zrobione w trakcie rysowania, więc nie skończone. ;) I dzisiaj zaczęty szczeniorek: Quote
fizzy Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Mada! ten pierwszy jest niesamowity!:loveu: mim o że chyba ma prawe oko za małe... ale jest świetny! jak żywy:loveu: ten drugi też super! mają takie śliczne oczy! borzojek śliczny Zorlis, mataki zadziorny wyraz pyska:loveu:... ale ma dziwną szczękę dolną:eviltong: Quote
Aga3006 Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Smalpati: skoro pod katem to i oki krzywe(swoja droga uszy i pysk też). wstawiłabym lepsze zdjęcie w świetle dziennym ale rysunek już w nowym domu:evil_lol: Mada: pierwszego już wstawiałaś:eviltong: Drugi świetnie się zapowiada. Już nie mogę się doczekać efektu końcowego Quote
betty_labrador Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 [quote name='RCookie'] betty, piękne kolory :loveu: i w ogóle super Ci ten pies wyszedł, czarne psy w kolorze to chyba spore wyzwanie (przynajmniej dla takich osób jak ja :lol:). dziekuje, dziekuje :) tzn własnie mi lepiej sie koloruje czarne psy niz jasniejsze-nie wiem czemu ;) [quote name='smallpati'] http://img207.imageshack.us/img207/6625/img006ar.jpg tło zepsułaś :mad: i ta lewa strona psa jest coś niedopracowana... Ojjj Betty coś się nie postarałaś :mad::eviltong: łeee tam, nie wiem czemu ostatnio jakos mniej sie staram- cos sie popsulo ;) [quote name='AgaMasel'] Betty: pies genialny, ale tło trochę na odczepnego co?:razz: Smalpati: dobrze jest tylko zdjęcie felerne bo robiłam pod kątem ,żeby światło lampki się nie odbijało dziekuje Aga :) tak zgadlas co do tła :) nie umiem ich robic a nie chcialo mi sie kombinowac ;) Wow Mada super! koncz szczeniaka :) Quote
Koma Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 AgaMasel robisz ogromne postępy :) Bardzo fajna ostatnia praca! Betty, pies wyszedł Ci rewelacyjnie! :loveu: Ale tło tak hmm średnio :eviltong: Charty Zorlis powalają :loveu: A że ja wogóle charty uwielbiam to ahhh :loveu: Mada- czekamy na efekt końcowy szczeniaka ;) A to moja Koma ;) Quote
Recommended Posts