Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Unbelievable']czemu? to jest jeden z niewielu pozostałych komercyjnych raperów(jeżeli można ich raperami nazwać)który ma coś do przekazania, ma inteligentne teksty i brak wielkiego parcia na szkło...

nie wiem co rysować teraz:placz: zrobiłam sznupka ale nie za bardzo mi się podoba...[/quote]

spójrz na górę strony :diabloti:
jak mi narysujesz białasa to będę taaaaaaka wdzięczna :loveu:

Posted

[quote name='Feigned']spójrz na górę strony :diabloti:
jak mi narysujesz białasa to będę taaaaaaka wdzięczna :loveu:[/QUOTE]

nie chcę białasa, to nie na moje nerwy :diabloti:

sunshine- zdjęcie głowy, takie ''modelowe'', to zrobię ;)byle nie z profilu

Posted

[quote name='Unbelievable']nie chcę białasa, to nie na moje nerwy :diabloti:

sunshine- zdjęcie głowy, takie ''modelowe'', to zrobię ;)byle nie z profilu[/quote]

Proponuję żebyś weszła sobie w galerie i wybrała stamtąd. Jest duzo zdjęć a dopasujesz sobie do potrzeb ;)

Posted

[quote name='Unbelievable']nie chcę białasa, to nie na moje nerwy :diabloti:

sunshine- zdjęcie głowy, takie ''modelowe'', to zrobię ;)byle nie z profilu[/quote]

no wiesz.. :evil_lol:
ale większość kudłów stracił, więc wiesz, nie jest tak źle. :lol:

Posted

[quote name='sunshine']Proponuję żebyś weszła sobie w galerie i wybrała stamtąd. Jest duzo zdjęć a dopasujesz sobie do potrzeb ;)[/QUOTE]
sęk w tym, że ja nie mam czasu szukać ;) dasz mi zdjęcie to spróbuję narysować
[quote name='ariss']to zrób drugiego:grins:[/QUOTE]
ty masz już jeden rysunek :diabloti:
[quote name='betty_labrador']ale pokaż pierwszego :cool3:[/QUOTE]
nie nadaje się do pokazania, jest brzydki :cool1:
[quote name='Feigned']no wiesz.. :evil_lol:
ale większość kudłów stracił, więc wiesz, nie jest tak źle. :lol:[/QUOTE]

ale dalej jest biały :evil_lol:

Posted

[quote name='Betbet']no to narysuj oczy na białej kartce i juz;)[/QUOTE]
żeby to było takie proste... :diabloti:
[quote name='ariss']jaka pamiętliwa:eviltong:

ale nie Twojego autorstwa:diabloti:[/QUOTE]

pamiętliwa, nie pamiętliwa- w avie go masz :evil_lol:

mojego autorstwa będzie gorszy :cool1:

narazie wzięłam się za elipsy i sześciany:evil_lol:

Posted

[quote name='Justy$ka']A ja nie lubie Jaya-Z :angryy: Wrrrr. :angryy: :diabloti:

Jay jest cudny :loveu: uwielbiam jego piosenki

i brak wielkiego parcia na szkło...

Unbelievable no parcia to on nie ma tylko w PL. Za granicą jest bardzo znany i występuje wszędzie...

P.S pokaż sznaucera :diabloti:

P.S.2 Wasze psy są jak żywe, moje jak z bajki pffffffffffff:P

Betbet moje na początku nawet nie wyglądały jak bajkowe, raczej jak psy z horroru :diabloti::evil_lol:

całkiem fajnie ci wyszedł, jak popracujesz jeszcze to będziesz rysować bardzo dobrze, widzę że masz rękę do tego :p

Posted

Feigned ja twojego białasa zaczęłam mam ucho i oko narazie i już widzę że jest :2gunfire: ale jak dokończę to wstawię. Będzie się z czego pośmiać.
Larę dla justyśki mam już dokończoną. chciałam zrobić zdjęcie ale aparat padł a telefonem to bez sensu więc jutro dodam jak się bateria naładuje;)

Posted

[quote name='AgaMasel']Feigned ja twojego białasa zaczęłam mam ucho i oko narazie i już widzę że jest :2gunfire: ale jak dokończę to wstawię. Będzie się z czego pośmiać.
Larę dla justyśki mam już dokończoną. chciałam zrobić zdjęcie ale aparat padł a telefonem to bez sensu więc jutro dodam jak się bateria naładuje;)[/quote]

na pewno ślicznie wyjdzie, dziękuję :loveu:
nie mogę się doczekać :diabloti:

Posted

[quote name='AgaMasel']Feigned ja twojego białasa zaczęłam mam ucho i oko narazie i już widzę że jest :2gunfire: ale jak dokończę to wstawię. Będzie się z czego pośmiać.
Larę dla justyśki mam już dokończoną. chciałam zrobić zdjęcie ale aparat padł a telefonem to bez sensu więc jutro dodam jak się bateria naładuje;)

Już nie moge sie doczekac ! :loveu:

Posted

Witam wszystkich :loveu: Ale niektórzy śmigają... jestem pod wrażeniem :razz: A tymczsem ja chciałabym wam pokazać moje stare prace bo ostatnio coś brak artystycznej weny i nie mam zapału do rysowania :eviltong:

Kiedyś lubiłam rożnego rodzaju anime i mangi... (rysowałam to gdzieś z rok temu)

Może na dniach coś narysuje... nawet nie wiem czy jeszcze potrafię :lol: Tak dawno tego nie robiłam :-(

Posted

Oko za duże ale poza tym proporcje mogą być. Musisz trochę popracowac nad cieniami.
Wiem jak to jest z tymi przerwami w rysowaniu nie porysujesz trochę i koniec.
Ja ostatnio cofam się w rozwoju. do czego się nie dotknę to skopię

Dla justyśki

Axel:oops: niedokończony:oops:

Koń: szkic mi się nawet podobał

ale potem to już gorzej

zdenerwowałam się i nie dokończyłam:P