Feigned Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 [quote name='Unbelievable']czemu? to jest jeden z niewielu pozostałych komercyjnych raperów(jeżeli można ich raperami nazwać)który ma coś do przekazania, ma inteligentne teksty i brak wielkiego parcia na szkło... nie wiem co rysować teraz:placz: zrobiłam sznupka ale nie za bardzo mi się podoba...[/quote] spójrz na górę strony :diabloti: jak mi narysujesz białasa to będę taaaaaaka wdzięczna :loveu: Quote
Unbelievable Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 [quote name='Feigned']spójrz na górę strony :diabloti: jak mi narysujesz białasa to będę taaaaaaka wdzięczna :loveu:[/QUOTE] nie chcę białasa, to nie na moje nerwy :diabloti: sunshine- zdjęcie głowy, takie ''modelowe'', to zrobię ;)byle nie z profilu Quote
sunshine Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 [quote name='Unbelievable']nie chcę białasa, to nie na moje nerwy :diabloti: sunshine- zdjęcie głowy, takie ''modelowe'', to zrobię ;)byle nie z profilu[/quote] Proponuję żebyś weszła sobie w galerie i wybrała stamtąd. Jest duzo zdjęć a dopasujesz sobie do potrzeb ;) Quote
betty_labrador Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 agamasel naprawde sliczne cieniowanie, ale cos mi nie pasuje w twoim rysunku. ale co nie wiem dokladnie. Betbet pieknie! mi sie starsznie podoba. :) pokaz inne swoje prace :) Quote
ariss Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 [quote name='Unbelievable'] nie wiem co rysować teraz:placz: zrobiłam sznupka ale nie za bardzo mi się podoba...[/quote] to zrób drugiego:grins: Quote
betty_labrador Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 [quote name='ariss']to zrób drugiego:grins:[/quote] ale pokaż pierwszego :cool3: Quote
Betbet Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 betty nie mam właściwie innych prac, łącznie w zyciu zrobilam ich 7,tamte to próbki były...może jeszcze kiedyś coś nabazgram:) Quote
Feigned Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 [quote name='Unbelievable']nie chcę białasa, to nie na moje nerwy :diabloti: sunshine- zdjęcie głowy, takie ''modelowe'', to zrobię ;)byle nie z profilu[/quote] no wiesz.. :evil_lol: ale większość kudłów stracił, więc wiesz, nie jest tak źle. :lol: Quote
Unbelievable Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 [quote name='sunshine']Proponuję żebyś weszła sobie w galerie i wybrała stamtąd. Jest duzo zdjęć a dopasujesz sobie do potrzeb ;)[/QUOTE] sęk w tym, że ja nie mam czasu szukać ;) dasz mi zdjęcie to spróbuję narysować [quote name='ariss']to zrób drugiego:grins:[/QUOTE] ty masz już jeden rysunek :diabloti: [quote name='betty_labrador']ale pokaż pierwszego :cool3:[/QUOTE] nie nadaje się do pokazania, jest brzydki :cool1: [quote name='Feigned']no wiesz.. :evil_lol: ale większość kudłów stracił, więc wiesz, nie jest tak źle. :lol:[/QUOTE] ale dalej jest biały :evil_lol: Quote
Betbet Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 no to narysuj oczy na białej kartce i juz;) Quote
ariss Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 [quote name='Unbelievable'] ty masz już jeden rysunek :diabloti: [/quote] jaka pamiętliwa:eviltong: ale nie Twojego autorstwa:diabloti: Quote
Unbelievable Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote name='Betbet']no to narysuj oczy na białej kartce i juz;)[/QUOTE] żeby to było takie proste... :diabloti: [quote name='ariss']jaka pamiętliwa:eviltong: ale nie Twojego autorstwa:diabloti:[/QUOTE] pamiętliwa, nie pamiętliwa- w avie go masz :evil_lol: mojego autorstwa będzie gorszy :cool1: narazie wzięłam się za elipsy i sześciany:evil_lol: Quote
NightQueen Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote name='Justy$ka']A ja nie lubie Jaya-Z :angryy: Wrrrr. :angryy: :diabloti: Jay jest cudny :loveu: uwielbiam jego piosenki i brak wielkiego parcia na szkło... Unbelievable no parcia to on nie ma tylko w PL. Za granicą jest bardzo znany i występuje wszędzie... P.S pokaż sznaucera :diabloti: P.S.2 Wasze psy są jak żywe, moje jak z bajki pffffffffffff:P Betbet moje na początku nawet nie wyglądały jak bajkowe, raczej jak psy z horroru :diabloti::evil_lol: całkiem fajnie ci wyszedł, jak popracujesz jeszcze to będziesz rysować bardzo dobrze, widzę że masz rękę do tego :p Quote
Cieplutkaa. Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Widze, ze Jay ma tu swoich fanow. :diabloti: Ja po prostu za nim nie przepadam i tyle. :mdrmed: Quote
Feigned Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 haha, to co, biały to gorszy? :evil_lol: nikt nie spróbowałby narysować mi białasa? :shake: Quote
Aga3006 Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Feigned ja twojego białasa zaczęłam mam ucho i oko narazie i już widzę że jest :2gunfire: ale jak dokończę to wstawię. Będzie się z czego pośmiać. Larę dla justyśki mam już dokończoną. chciałam zrobić zdjęcie ale aparat padł a telefonem to bez sensu więc jutro dodam jak się bateria naładuje;) Quote
Feigned Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 [quote name='AgaMasel']Feigned ja twojego białasa zaczęłam mam ucho i oko narazie i już widzę że jest :2gunfire: ale jak dokończę to wstawię. Będzie się z czego pośmiać. Larę dla justyśki mam już dokończoną. chciałam zrobić zdjęcie ale aparat padł a telefonem to bez sensu więc jutro dodam jak się bateria naładuje;)[/quote] na pewno ślicznie wyjdzie, dziękuję :loveu: nie mogę się doczekać :diabloti: Quote
kuna66 Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Hej wszystkim. Takie śliczności tu widzę, że aż wstyd się pokazywać, ale zaryzykuję Quote
Feigned Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 kuna66, mi się bardzo podoba :loveu: jak dla mnie to mogłoby być tylko trochę ciemniejsze, ale tak to super :loveu: Quote
Cieplutkaa. Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 [quote name='AgaMasel']Feigned ja twojego białasa zaczęłam mam ucho i oko narazie i już widzę że jest :2gunfire: ale jak dokończę to wstawię. Będzie się z czego pośmiać. Larę dla justyśki mam już dokończoną. chciałam zrobić zdjęcie ale aparat padł a telefonem to bez sensu więc jutro dodam jak się bateria naładuje;) Już nie moge sie doczekac ! :loveu: Quote
gosiulaa Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Witam wszystkich :loveu: Ale niektórzy śmigają... jestem pod wrażeniem :razz: A tymczsem ja chciałabym wam pokazać moje stare prace bo ostatnio coś brak artystycznej weny i nie mam zapału do rysowania :eviltong: Kiedyś lubiłam rożnego rodzaju anime i mangi... (rysowałam to gdzieś z rok temu) Może na dniach coś narysuje... nawet nie wiem czy jeszcze potrafię :lol: Tak dawno tego nie robiłam :-( Quote
sunshine Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Widzę że cię kręci Naruto :cool3:. Dobra manga:razz: Quote
gosiulaa Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Może nie kręci ale kręciło :eviltong: Teraz mam całkiem inne obiekcje na temat tego anime i mangi :lol: Zawsze wolałam Bleach :loveu: Chociaż Naruto też niezłe :cool3: Quote
gosiulaa Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Krzywy Koń... boszzzz jednak rok "bez ołówka" robi swoje :shake: Quote
Aga3006 Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Oko za duże ale poza tym proporcje mogą być. Musisz trochę popracowac nad cieniami. Wiem jak to jest z tymi przerwami w rysowaniu nie porysujesz trochę i koniec. Ja ostatnio cofam się w rozwoju. do czego się nie dotknę to skopię Dla justyśki Axel:oops: niedokończony:oops: Koń: szkic mi się nawet podobał ale potem to już gorzej zdenerwowałam się i nie dokończyłam:P Quote
Recommended Posts