Soema Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 A w sprawie Arii i Pokera cisza? Aria taka piękna..... Quote
Neris Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 No cisza... Nawet z ogłoszeń w Wyborczej przestali dzwonić. Quote
gagata Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Wszędzie zastój......niech ta zima sie juz skończy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Saphira Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Witamy Matke Gagatę i oddychamy z ulgą - nikt Jej nie zastrzelił. A ja myslałam, ze do służb specjalnych emerytek nie przyjmują:diabloti: Quote
Neris Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 Matka dzisiaj robi kuku Fredkowi, a doktor Zwierzuś bierze w tym czynny udział. Zapewne w domu na obiad będzie zupa z jąderek :) Quote
Neris Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 Matka wróci to może da, nie wiem czy to nie jest rodowa tajemnica :) Quote
Isadora7 Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 [quote name='Neris']Matka dzisiaj robi kuku Fredkowi, a doktor Zwierzuś bierze w tym czynny udział. Zapewne w domu na obiad będzie zupa z jąderek :)[/QUOTE] Albo jajeczka zapiekane :) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Aż nabrałam ochoty na jajecznicę:) Quote
Neris Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 Matka spać poszła, naszych wywodów czytać nie chce. Dostałam miłego maila w sprawie ewentualnej adopcji Arii. Odpisałam i czekam czy coś z tego wyniknie, tak bym chciała żeby ona już poszła do domu... Quote
gagata Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 A wiecie jak wygladaja takie jaderka? Sa białe i opalizujace...Ponoć Wasi TZ maja takie same...... Saphira, szkoda, że nam strzelac nie kazano... Quote
kasiaprodex Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 zaraz zaraz przecie to misaly by goloneczki takie ładniusie ze ho ho a nie jakies jaja Quote
kasiaprodex Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 a kiedy jedzie jakas ciotka do neris bo bym przekazała cosik dla biednych kocinek co tam lataja z pustymi brzuszkami a i moze a Ari tez bu skapneł? Quote
Neris Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 Golonkę mam, nie mogłam jej zjeść bo mnie okropnie zemdliło. PO 2 latach niejedzenia takich rzeczy nie powinnam była próbować :( A jąderka to Gagata ma gdzieś zachowane, bo je dzisiaj psu wyrwała. Chyba się w piątek wybiorę, może juz będą kandyzowane :) Quote
kasiaprodex Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Neris napisał(a):Golonkę mam, nie mogłam jej zjeść bo mnie okropnie zemdliło. PO 2 latach niejedzenia takich rzeczy nie powinnam była próbować :( A jąderka to Gagata ma gdzieś zachowane, bo je dzisiaj psu wyrwała. Chyba się w piątek wybiorę, może juz będą kandyzowane :) to teraz wiedz dlaczego cie zemdliło. BO ja wredna baba Ci pozazdrosciłam tej golonki:angryy:. Takiego mi smaka zrobiłas ze wróciłam sie do sklepu po golonke a tu co a DUPA i tyle sie najadłam Wiedzisz teraz przez kogo ta niestrawnoś:cool3: Quote
Neris Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 Daj spokój, ja nie potrafię tego zrobić i to było niedobre. Ale mama dała od serca to próbowałam zjeść... Quote
gagata Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Przestań, goloneczka jest mniam......A jeszcze taka w miodzie................Nie moge pisac, bo klawiatura od razu mokra. Quote
Saphira Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Przestańcie ! Ja mam w planie wiosenne odchudzanie. Jesteście okrutne:placz: Quote
kasiaprodex Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Neris napisał(a):To ja się widocznie nie znam. Trza bylo tego czosneczku ząbeczek dodać:evil_lol: Mówiłam a tak sie biedna zmarnowała.:placz: Ide dziś na polowanie na golonke. Quote
Neris Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 Się nie zmarnowała tylko leży i czeka, aż coś wymyślę. Wydaje mi się jednak, że golonka to nie jest coś, co nerisy lubią najbardziej. Quote
Soema Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Neris napisał(a):Się nie zmarnowała tylko leży i czeka, aż coś wymyślę. Wydaje mi się jednak, że golonka to nie jest coś, co nerisy lubią najbardziej. Bo nie umiesz zrobić ! I jeszcze masz surową, to się męcz :splat: masz neta, szukaj przepis :) Quote
Neris Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 No nie umiem, faktycznie. Myślałam że to się ugotuje i już. Dzisiaj zrobię sos chrzanowy i zobaczymy. UWAGA!! Głosujemy w ankiecie Krakvetu na SOS Bokserom! W podpis Soemy włazimy i głosujemy. Quote
gagata Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Charytatywna na psiaki z Laszczyn: http://www.allegro.pl/item952985998_...rytatywna.html Tu też nas wspomóżcie i porozsyłajcie, gdzie sie da i gdzie sie nie da...:cool3: Quote
Recommended Posts