Soema Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Oj tam w las... moja wina w końcu:eviltong: i nikt o żadnego psiaka nie dzwoni? Taka Aria jest piękna.. trochę żałuję, że nie pokazałam tylko Arii tym ludziom, Sabra jako szczeniak, by dom szybciej pewnie znalazła. Quote
Ank@ Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 FILIP - STARY ŚLEPY GŁUCHY - GROZI MU ZAGRYZIENIE !!!!! - ZBIERAMY NA DT/HOTELIK : http://www.dogomania.pl/threads/174239-STARY-A-LEPY-GA-UCHY-grozi-mu-zagryzienie-ZBIERAMY-NA-PA-ATNY-DT Proszę wejdźcie !!!! Quote
Neris Posted November 24, 2009 Author Posted November 24, 2009 TO akurat nie Twoja wina. NIe wiem jak kran mógł się sam odkręcić. Zastanawia mnie, czym się kierowałaś zmieniając podpis "czubki" na "dogomaniak". :mad: Poker jest okropny, ciągle skacze po meblach, mam ubłocony blat kuchenny. A po tej nocnej katastrofie to w ogóle masakra. Quote
Soema Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Domyślam się..:roll: liczę na większą oglądalność, bo z Anią walczę na metry :diabloti: ileś nastukała?:razz: Dasz radę porobić nowe foty Pokerowi i Arii? Quote
Neris Posted November 24, 2009 Author Posted November 24, 2009 Chyba lepszych zdjęć Arii niż te z lata nie zrobię, one są naprawdę dobre, a już w tę paskudną pogodę to w ogóle nic nie nakombinuję... Z Pokerem spróbuję. Nastukałam SE 58, a TY? Quote
Ania+Milva i Ulver Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Nie denerwujcie mnie...Soema nie pisz ile masz bo może sie to zle skończyć... O Pokerze jutro bede gadać...oby dało rade załatwic to co chce. Quote
Soema Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 a ja SE 71... Gdzie tych domów szukać.... Quote
Soema Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Ania+Milva i Ulver napisał(a):Nie denerwujcie mnie...Soema nie pisz ile masz bo może sie to zle skończyć... O Pokerze jutro bede gadać...oby dało rade załatwic to co chce. Za późno.....:oops: a ja trzymam kciuki i znając wtajemniczonego to da radę.:) Quote
Soema Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Neris napisał(a):To dlaczego ja tak odstaję???? :niewiem: nie rozumiem tego.... :) Quote
Neris Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 Nic się nie dostukało w nocy :placz: Quote
Soema Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Ty widzę, też nie jesteś normalna :splat: z kim ja pracuje? Zaraz posądzę obie Goopie o pomówienia:angryy::mad: jeszcze dopisz, że wg mnie są WREDNE :obrazic: Quote
Neris Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 Soema napisał(a):Ty widzę, też nie jesteś normalna :splat: z kim ja pracuje? Zaraz posądzę obie Goopie o pomówienia:angryy::mad: jeszcze dopisz, że wg mnie są WREDNE :obrazic: GOOPIE to kto niby są? Byłam u sąsiada, dał mi pączki-oponki, chciał dać ze 20 ale ja byłam skromna i wzięłam 2... a D....A ROŚNIE!!! Quote
Ania+Milva i Ulver Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 My sie nie damy...myśli,że młoda, piękna , to se metrów ponabija:mad:Jeszcze pokażemy ci ,że z nami nie ma żartów -ot co:razz: ----- Transpotr dla Pokera potrzebny od Neris do Brodnicy!!! Quote
Soema Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Młoda, piękna to ja:grins: i też kce pączka :oops: z Donacją się nie zabierze raczej? Quote
Neris Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 No ja raczej nie, bo ani młoda ani piękna. A przepis na pączki mam, ale to nie takie zwyczajne donuty których nienawidzę, to naprawde dobre cosie. Wziełam ze stołu kartke z przepisem i zrobiłam zdjęcie komórką :multi: Quote
Soema Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Neris napisał(a):No ja raczej nie, bo ani młoda ani piękna. Za to szalona :eviltong: i dostajesz pączki :roll: gdzie ta druga, pytam przecie o coś :mad: Poka przepis :crazyeye: Quote
Neris Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 Teraz sie będziemy nazywać DWIE GOOPIE - Ta szalona i ta druga. Otóż ta druga poszła dać psom kolację, ja tu siedzę i trzymam kciuki żeby doniosła zamiast używać suchej karmy do nawożenia łąki.... Quote
Soema Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 To ze mną się nie podzieliła tą szczęśliwą nowiną :obrazic: idę od Was.. zero współpracy...:shake: a ona coś piła? Quote
Neris Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 nie wiem czy piła...:shake: więc mam nadzieję, że tym razem doniosła kolację w całości :evil_lol: Nie umiem wklejać zdjęć, wejdź sobie na linki i popatrz na przepis... http://img4.imageshack.us/i/20091125123.jpg/ http://img33.imageshack.us/img33/2061/20091125124.jpg Quote
Ania+Milva i Ulver Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Ejjj piękna i szalona, a co to k...a za obgadywanie....moja łąka , moja karma-se bedem robic co kcem....:mad: Neris ma byc u nas w sobote, to by Pokera dowiozła:diabloti: Piękna tez miała być, ale jej się nie chce jechac 8 godzin autobusem:mad:...a taka miła wycieczka by mogła być:diabloti: Quote
Neris Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 8 godzin autobusem w jedną stronę czy obydwie? A ja nie wiem jeszcze czy będę przecież ... Quote
Soema Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 W obie... pociągiem 15... jakiś koszmar. I będę beczeć :( Quote
Neris Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 Tu nie ma co beczeć, wyślemy Ci ze dwa pączki :evil_lol: Quote
Soema Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Neris napisał(a):Tu nie ma co beczeć, wyślemy Ci ze dwa pączki :evil_lol: SKANDAL.... :obrazic: Quote
Recommended Posts