Neris Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 Soema napisał(a):SKANDAL.... :obrazic: A ja mam do Ani jakieś ze 100km? Tylko ze nie ma dojazdu normalnego, tylko autem. Z jednego zadupia na drugie zadupie :diabloti: Quote
Soema Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 I się wybrać nie możesz:crazyeye: ja bym na piechotę poszła.. taka wyżerka i jeszcze sławna Ania :evil_lol: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 150km..... I nic Wam nie da zmiana podpisów-Ania jest niepokonana!!! Jaka sławna...:roll:Bredzisz już:shake: ---------------------------------------------------------------------- Jakby się ktos zastanawiał o czym one tak bredzą- to zapraszam kto ma ochotę- na imprezę schroniskowa w sobotę w Brodnicy....premiera super kalendarza i 15 lecie schronu:cool3:Impreza zamknieta - tylko dla wybranych hehe:diabloti: Quote
Soema Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Ania+Milva i Ulver napisał(a):150km..... I nic Wam nie da zmiana podpisów-Ania jest niepokonana!!! A dzięki komu?! Powinnam pobierać opłaty, za wykorzystywanie mego wizerunku:mad::cool1: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 A widzisz to Ty jestes sławna dzięki mnie!!!!...wszyscy ciekawi cos zawiniła :) Quote
Neris Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 A o jakiej wyżerce mowa? Bo nie mowiono mi nic o tem... Quote
Ania+Milva i Ulver Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Będzie bankiecik...i na słodko i konkrety i winko :cool3: Quote
Saphira Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Ania+Milva i Ulver napisał(a):Będzie bankiecik...i na słodko i konkrety i winko :cool3: A czy można przyjechać w 4 osoby:cool3:Ja mam gości i muszę ich ze sobą zabrać;) Quote
Soema Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Saphira napisał(a):A czy można przyjechać w 4 osoby:cool3:Ja mam gości i muszę ich ze sobą zabrać;) Oszczędzasz na kolacji?:eviltong: Quote
Neris Posted November 26, 2009 Author Posted November 26, 2009 Dzień dobry wesoła gromadko ;) Czyje to latarki z oddali? Niewiele widać, ale wiadomo o co chodzi... Jak zrobić, żeby te zdjęcia nie były takie malutkie? Quote
Soema Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Coś on zmężniał, czy jak?:) Latary ma porządne :) a końcówki łapek są śliczne.. :loveu: Quote
Neris Posted November 26, 2009 Author Posted November 26, 2009 Zmęzniał nie znaczy zmądrzał... Zdjęcie mu zrobić naprawdę ciężko, jest w ciągłym ruchu, biega jak szalony. Ale bez problemu wraca zawołany, cieszy się że się do niego mówi... Quote
Krysiam Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Młody ma czas aby zmądrzeć a ty ciotka nie wydziwiaj. Poker to sliczny chlopak i zupełnie nie rozumiem tytułu watku - ktos go chce szkalować chyba Quote
Ania+Milva i Ulver Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Cudny jest!! Saphira - tak jak rozmawiałyśmy -jakby co zapraszam całą 4:) Quote
Neris Posted November 26, 2009 Author Posted November 26, 2009 Cudne to są jamniki na przykład, ot co. A toto jest Czorcik. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 A gdzie wszystkich wywiało? Quote
Neris Posted November 27, 2009 Author Posted November 27, 2009 Ania+Milva i Ulver napisał(a):A gdzie wszystkich wywiało? Ja byłam z piesami mad rzeką a potem na zakupach. Quote
Neris Posted November 27, 2009 Author Posted November 27, 2009 Ania+Milva i Ulver napisał(a):Co dobrego kupiła???:) Papier toaletowy, 2kg żołądków kurczęcych dla co poniektórych, a dla siebie princessę. Wracając zobaczyłam leżące przy drodze coś, oczywiście zbiegłam do rowu myśląc że to pies i że można jeszcze coś... a to było coś dziwnego. Z budowy jak młody dzik - dość krótkie, zwarte ciało, ale to było białe w czarne łaty! I pomiędzy łatami kropki i przesiania. Sierść taka długawa, szorstka, co to mogło być? Ważyło na pewno co najmniej 30-4okg. Quote
Saphira Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Neris napisał(a):Papier toaletowy, 2kg żołądków kurczęcych dla co poniektórych, a dla siebie princessę. Wracając zobaczyłam leżące przy drodze coś, oczywiście zbiegłam do rowu myśląc że to pies i że można jeszcze coś... a to było coś dziwnego. Z budowy jak młody dzik - dość krótkie, zwarte ciało, ale to było białe w czarne łaty! I pomiędzy łatami kropki i przesiania. Sierść taka długawa, szorstka, co to mogło być? Ważyło na pewno co najmniej 30-4okg. Mój TZ poluje i mówi, że zdarzają się takie dziki. Pewnie kiedyś komuś świnia uciekła i stąd takie krzyżówki;) Quote
Neris Posted November 27, 2009 Author Posted November 27, 2009 Zaintrygowało mnie to zjawisko, szkoda że było juz mocno nieżywe i trochę się bałam oglądać z bliska... Quote
Neris Posted November 28, 2009 Author Posted November 28, 2009 Saphira juz pewnie w drodze na wyżerkę :evil_lol: A ja tu w domu z kisielkiem jeno :shake: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Będę o Tobie myslała zajadając się ciastem:eviltong: Fotki ci wstawie jak będą;) Szkoda ze nie dałyście rady dotrzeć....no nic, może latem zrobimy jakis zlot czubków u mnie:roll: Quote
gagata Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Kurka...wyżera?...Ciasto???? Chyba czegos nie doczytałam.....Może Poker albo Aria dom znalazły? Quote
Recommended Posts