Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Soema napisał(a):
SKANDAL.... :obrazic:

A ja mam do Ani jakieś ze 100km? Tylko ze nie ma dojazdu normalnego, tylko autem. Z jednego zadupia na drugie zadupie :diabloti:

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

150km.....

I nic Wam nie da zmiana podpisów-Ania jest niepokonana!!!

Jaka sławna...:roll:Bredzisz już:shake:
----------------------------------------------------------------------
Jakby się ktos zastanawiał o czym one tak bredzą- to zapraszam kto ma ochotę- na imprezę schroniskowa w sobotę w Brodnicy....premiera super kalendarza i 15 lecie schronu:cool3:Impreza zamknieta - tylko dla wybranych hehe:diabloti:

Posted

Ania+Milva i Ulver napisał(a):
150km.....

I nic Wam nie da zmiana podpisów-Ania jest niepokonana!!!

A dzięki komu?! Powinnam pobierać opłaty, za wykorzystywanie mego wizerunku:mad::cool1:

Posted

Będzie bankiecik...i na słodko i konkrety i winko :cool3:

A czy można przyjechać w 4 osoby:cool3:Ja mam gości i muszę ich ze sobą zabrać;)

Posted

Dzień dobry wesoła gromadko ;)

Czyje to latarki z oddali?

Niewiele widać, ale wiadomo o co chodzi...

Jak zrobić, żeby te zdjęcia nie były takie malutkie?

Posted

Zmęzniał nie znaczy zmądrzał...

Zdjęcie mu zrobić naprawdę ciężko, jest w ciągłym ruchu, biega jak szalony. Ale bez problemu wraca zawołany, cieszy się że się do niego mówi...

Posted

Co dobrego kupiła???:)

Papier toaletowy, 2kg żołądków kurczęcych dla co poniektórych, a dla siebie princessę.

Wracając zobaczyłam leżące przy drodze coś, oczywiście zbiegłam do rowu myśląc że to pies i że można jeszcze coś... a to było coś dziwnego. Z budowy jak młody dzik - dość krótkie, zwarte ciało, ale to było białe w czarne łaty! I pomiędzy łatami kropki i przesiania. Sierść taka długawa, szorstka, co to mogło być? Ważyło na pewno co najmniej 30-4okg.

Posted

Neris napisał(a):
Papier toaletowy, 2kg żołądków kurczęcych dla co poniektórych, a dla siebie princessę.

Wracając zobaczyłam leżące przy drodze coś, oczywiście zbiegłam do rowu myśląc że to pies i że można jeszcze coś... a to było coś dziwnego. Z budowy jak młody dzik - dość krótkie, zwarte ciało, ale to było białe w czarne łaty! I pomiędzy łatami kropki i przesiania. Sierść taka długawa, szorstka, co to mogło być? Ważyło na pewno co najmniej 30-4okg.

Mój TZ poluje i mówi, że zdarzają się takie dziki. Pewnie kiedyś komuś świnia uciekła i stąd takie krzyżówki;)