Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wercia była z nami we wtorek na spacerku, niezły z niej wariat. :loveu: Niestety najgorzej jest z powrotami do azylu, wcale nie chce wchodzić do swojego małego boksu zapiera się jak może. :( Ona bardzo potrzebuje domu!

Może dziś jej jakieś nowe zdjęcia porobimy jeśli nie będzie padać.

• 1 month later...
Posted

No odgrzebałam Cię Werunia, zginęłaś w tłumie:roll:

Wera została zabrana ostatnio do DT, który mam nadzieję, z czasem stanie się DS:p

Zakochała się w niej pewna dziewczynka, która przychodziła do azylu wraz z mamą wyprowadzać psiaki. Panie zostały uprzedzone o strachu Werki przed strzałami, czy grzmotami. Sylwek coraz bliżej, debile już zaczęli strzelać.

Dlatego trzymajcie mocno kciuki za Werę!

• 6 months later...
  • 1 month later...
Posted

malawaszka napisał(a):
czy DT stał się DS

ehhh, z tego co wiem, nie...z kobietą, która wzięła do siebie Werę na DT był na pewno kontakt tuż przed wakacjami...kiedy zaczęły się burze wiosenne, zniszczyła im parę rzeczy w mieszkaniu - teraz cisza...planuję wziąć namiar na nich z azylu i pojechać tam...ale ciągle czasu brak...

• 1 month later...
  • 2 months later...
  • 1 month later...
Posted

Dziewczyny dowieddzcie się bardzo Was proszę co się dzieje z Werą,już tyle czasu minęło i nikt nie może znaleźć nawet chwili na telefon do osoby,która ją adoptowała?Najlepiej byłoby ją odwiedzić,bo przez telefon można powiedzieć nieprawdę.Może dzieje jej się krzywda?Może ją gdzieś oddali?Błagam zróbcie coś!pozdrawiam!

• 1 month later...
Posted

I co dzwonił ktoś do właścicielki Wery,naprawdę nie macie czasu już grubo ponad rok od adopcji.A co z wizytą poadopcyjną?Podajcie mi numer to ja porozmawiam chętnie i podzielę się z Wami wiadomościami.