Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Grunt to pozytywnie myśleć....przyznaj się co jej tam dosypujesz na porost włosa hmm...??;)no widzisz ..marzysz i masz:)Ale Martyna najważniejsze że ją kochasz dziękuj jej za to że jest z Tobą,wiernie tkwi przy Twoim boku,rano pewnie budzi Cię słodkimi całuskami a kiedy jest Ci żle i smutno ona Cię rozumie i na swój psi sposób Cię pociesza...Marti ona ma być piękna dla Ciebie a top że ją kochasz odwdzięcza Ci się...już teraz ,pomału,czy to człowiek,czy zwierze ma swój zegar zmian.
Także jest Martyna super!!!!

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Princess_York napisał(a):
hehe nic nie dosypuje ;p to samo tak . Fakt kocham ją na całego ,a ona odwdzięcza się dokładnie tym samym i wiem że nigdy mnie nie opuści ,bo jest mi wierna :loveu:!

No i oto w tym wszystkim chodzi!

Posted

Super Arwenka wygląda :loveu: Cieszę się, że wreszcie jesteś z niej zadowolona ;)
Niepotrzebnie tak się złościłaś :lol:
Ja jestem ogromnie rozczarowana Buff, jest mi mega przykro, że nie mogę jej wystawiać i cieszyć się, że mam super psa - inne były plany i niestety legły w gruzach. Jest tym bardziej gorzej, że Łuki nie pozwala mi na kolejnego psa :-( Ale kocham moją Bufficzkę - to taki nasz domowy pupilek, przylepa :loveu: I absolutnie nie mam do niej żalu, że jest jaka jest .. nadrabia swoim charakterem :loveu: Żałuję jedynie, że wybrałam akurat tą hodowlę i ślepo wierzyłam :shake: Mogłam trochę poczekać i miałabym np. taką śliczną Belluśkę z którą akurat zacząłby się sezon :loveu: Ale cóż- tak mi się spieszyło to teraz mam.. :-(

Posted

No no, różnica jest znaczna :p
Ja Cię Martyna podziwiam za wytrwałość, osobiście dawno bym już wymiękła z tym zapuszczaniem włosa, z resztą sama wiesz ;)
I fajnie, że wreszcie jesteś zadowolona :p ciągle się zamartwiając to można obsesji dostać.

Posted

*kleo* napisał(a):
No no, różnica jest znaczna :p
Ja Cię Martyna podziwiam za wytrwałość, osobiście dawno bym już wymiękła z tym zapuszczaniem włosa, z resztą sama wiesz ;)
I fajnie, że wreszcie jesteś zadowolona :p ciągle się zamartwiając to można obsesji dostać.

Ja też podziwiam Martynę za to samozaparcie ;)
Widać jednak warto być cierpliwym i wytrwałym :p